ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Ο ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΟΣΜΟΣ. Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟΣ

zONCQGzyneU
ΚΟΡΥΦΗ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
#component-4
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
#component-8
ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
#component-10
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα της Land Rover και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Defender
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με το Defender
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
ΠΛΕΥΡΙΚΗ ΘΗΚΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Η εξωτερική πλευρική θήκη μεταφοράς εξοπλισμού 24 λίτρων1 επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση αντικειμένων εκτός του οχήματος. Αδιάβροχη και με κλειδαριά, για εύκολη και ασφαλή αποθήκευση.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΣΧΑΡΑ ΟΡΟΦΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ
Σε ταξίδια προς δύσκολους προορισμούς, είναι σημαντικό να μην μείνει πίσω εξοπλισμός. Με δυνατότητα μεταφοράς δυναμικού φορτίου έως και 132kg*, η σχάρα οροφής εκστρατείας1 διαθέτει όλο τον απαραίτητο χώρο.
ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΣΚΑΛΑ ΟΡΟΦΗΣ
Η πτυσσόμενη σκάλα οροφής διευκολύνει την πρόσβαση στην οροφή3 για πιο εύκολη αποθήκευση των αντικειμένων σας. Για πρόσθετη ασφάλεια, η σκάλα κλειδώνει στη θέση σύμπτυξης.
ΦΟΥΣΚΩΤΟ ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ
Απολαύστε τη θέα χωρίς να ανησυχείτε για τον καιρό. Το φουσκωτό αδιάβροχο σκέπαστρο3 ανοίγει γρήγορα και διαθέτει την απαραίτητη ευελιξία ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε πλευρά ή και πίσω από το όχημα.
ΦΟΡΗΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ
Καθαρίστε τον εξοπλισμό σας με ευκολία χάρη στο φορητό σύστημα πλυσίματος 6,5 λίτρων με πίεση. Περιλαμβάνει λάστιχο και κεφαλή, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πλύσιμο χώρου αποσκευών, ποδηλάτων και καταδυτικών στολών.
ΒΑΣΗ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ
Μεταφέρετε δύο ποδήλατα στις περιπέτειές σας, με επιλογή μεταξύ δύο βάσεων ποδηλάτων που τοποθετούνται στην οροφή3.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΣΑΚΙΔΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ
Τοποθετείται στο πίσω κάθισμα και χωράει όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, ώστε να είναι προσβάσιμα αλλά να μην σας ενοχλούν. Το σακίδιο καθίσματος 20 λίτρων αφαιρείται με ευκολία, ώστε να το παίρνετε μαζί σας όταν αφήνετε το όχημα.
ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ
Φούσκωμα ελαστικών οχήματος, ελαστικών ποδηλάτων και άλλων φουσκωτών αντικειμένων, ανά πάσα στιγμή, χάρη στον ενσωματωμένο αεροσυμπιεστή στον χώρο φόρτωσης του οχήματος.
ΣΥΣΤΗΜΑ CLICK AND GO
Ευέλικτο σύστημα πολλαπλών λειτουργιών για επιβάτες στη δεύτερη σειρά καθισμάτων. Ασφαλίζουν ανάμεσα στις βάσεις των στηριγμάτων κεφαλής και μπορούν να προστεθούν πρόσθετες βάσεις στερέωσης για τα tablet, τις τσάντες, τα πουκάμισα και τα σακάκια.
ΠΑΚΕΤΑ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
Επιλέξτε από την γκάμα πακέτων για κατοικίδια, τα οποία διασφαλίζουν ότι το κατοικίδιό σας θα είναι ασφαλές και άνετο σε κάθε διαδρομή, προστατεύοντας ταυτόχρονα το εσωτερικό του οχήματός σας.
ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τέσσερα πακέτα. Απεριόριστες δυνατότητες. Για να εκμεταλλευτείτε όλες τις δυνατότητες, επιλέξτε κάποιο από τα παρακάτω.

ΠΑΚΕΤΟ EXPLORER
Χαράξτε τη δική σας πορεία, σε οποιοδήποτε έδαφος. Το πακέτο Explorer επιτρέπει στο Defender να αψηφά τους περιορισμούς και να κατακτά αχαρτογράφητες τοποθεσίες. Ανακαλύψτε το τέλειο πακέτο για εσάς χρησιμοποιώντας το ερωτηματολόγιό μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΠΑΚΕΤΟ ADVENTURE
Μεταφέρετε το πάθος σας σε νέες περιοχές. Το πακέτο Adventure επιτρέπει στο Defender να σας βγάζει από την πεπατημένη, για πραγματικές περιπέτειες στην άγρια φύση. Ανακαλύψτε το τέλειο πακέτο για εσάς χρησιμοποιώντας το ερωτηματολόγιό μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΠΑΚΕΤΟ COUNTRY
Φέρτε τις πιο λασπωμένες σας μπότες. Το πακέτο Country επιτρέπει στο Defender να αγκαλιάζει τα στοιχεία της φύσης και να κάνει κάθε διαδρομή πραγματικά μοναδική. Ανακαλύψτε το τέλειο πακέτο για εσάς χρησιμοποιώντας το ερωτηματολόγιό μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΠΑΚΕΤΟ URBAN
Κατακτήστε την τσιμεντένια ζούγκλα. Το πακέτο Urban επιτρέπει στο Defender να ξεχωρίζει στα προάστια, χάρη στο εντυπωσιακό του στυλ, τη σιγουριά και την αυτοκυριαρχία του. Ανακαλύψτε το τέλειο πακέτο για εσάς χρησιμοποιώντας το ερωτηματολόγιό μας.
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

Εκμεταλλευτείτε περισσότερο τον κόσμο σας. Μπορείτε να εξατομικεύσετε το Defender σύμφωνα με τον τρόπο ζωής σας.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα της Land Rover και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Defender
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με το Defender

1Για την τοποθέτηση απαιτούνται σχάρες οροφής.
* Κατά την τοποθέτηση στο 110 με ελαστικά για χρήση εκτός δρόμου.
3Διαθέσιμο στο μέσο του 2020.
Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.
Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας.