ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

ΠΑΝΤΑ ΕΝΕΡΓΗ, ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ. Η ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΚΟΡΥΦΗ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
#component-6
ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ
#component-8
ΕΥΚΟΛΙΑ
#component-10
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
#component-15
ΆΝΕΣΗ
#component-17
ΒΟΉΘΕΙΑ
#component-19
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα της Land Rover και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Defender
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με το Defender

Με τον εντελώς καινούργιο εσωτερικό και εξωτερικό σχεδιασμό, καθώς και με τη σουίτα συστημάτων υποβοήθησης οδηγού και συνδεσιμότητας τελευταίας τεχνολογίας, το Defender επόμενης γενιάς θα είναι ένα επαναστατικό προϊόν για την Land Rover.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΤΕΛΕΙΩΣ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
Εμπνευσμένο από το smartphone σας. Το νέο μας σύστημα για ενημέρωση και ψυχαγωγία, το Pivi Pro, προσφέρει πλήρη συνδεσιμότητα και σημαντικές πληροφορίες με μια ματιά.
ΠΛΟΉΓΗΣΗ
Το σύστημα Connected Navigation Pro του Defender μαθαίνει τις προτιμώμενες διαδρομές σας και προτείνει ταχύτερες εναλλακτικές σε περίπτωση καθυστερήσεων.
ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ
Δείτε περισσότερα στον κόσμο σας. Η τεχνολογία ClearSight, η οποία αποτελεί μέρος της προηγμένης πανοραμικής κάμερας 3D, βελτιώνει σημαντικά το οπτικό σας πεδίο.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

Οθόνη αφής 10” με προσωπική πινελιά. Το σύστημα Pivi Pro του Defender διαθέτει εξαιρετικά ευανάγνωστη διάταξη και σας επιτρέπει να εκτελείτε συχνές ενέργειες και να αποκτάτε πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά, μέσω της αρχικής οθόνης. Μπορείτε να προσαρμόζετε τη διάταξη και να προσθέτετε επιπλέον πληροφορίες και λειτουργίες.

CONNECTED NAVIGATION PRO
CONNECTED NAVIGATION PRO

Συνεχής συνδεσιμότητα με τη διαδρομή σας, χάρη σε ενημερώσεις σχετικά με την κυκλοφορία, πρόσβαση σε τιμές καυσίμων, στάθμευση και πληροφορίες τοποθεσιών σε πραγματικό χρόνο. Όλα σε 2 ή 3 διαστάσεις και με εξαιρετική λεπτομέρεια.

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

Προβολή μεγάλου εύρους σχετικών πληροφοριών στην υψηλής ευκρίνειας διαδραστική οθόνη οδηγού 12,3” του Defender. Μπορεί να εξατομικευτεί ώστε να περιλαμβάνει χάρτη σε πλήρη οθόνη, καθώς και λειτουργίες τηλεφώνου και πολυμέσων.

ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

Παρουσιάζει βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως η ταχύτητά σας, η θέση του λεβιέ επιλογής ταχυτήτων και οι κατευθύνσεις πλοήγησης στο παρμπρίζ. Διαθέτει πλήρως έγχρωμα γραφικά υψηλής ευκρίνειας και ανάλυσης, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε όλες τις πληροφορίες με ευκολία, όπως πληροφορίες σχετικά με τις κλίσεις και τη γωνία κάμπερ κατά την οδήγηση εκτός δρόμου.

ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ
CLEARSIGHT GROUND VIEW
CLEARSIGHT GROUND VIEW

Το σύστημα ClearSight Ground View1 παρέχεται ως μέρος του συστήματος πανοραμικής κάμερας 3D και σας επιτρέπει να βλέπετε «μέσα» από το καπό του Defender. Προβάλει πολλαπλές εικόνες από το εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των τροχών και του χώρου κάτω από το αυτοκίνητο. Επομένως, οπουδήποτε και να οδηγείτε, θα αισθάνεστε πάντα μεγαλύτερη ασφάλεια.

ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ CLEARSIGHT
ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ CLEARSIGHT

Όταν το οπτικό σας πεδίο παρεμποδίζεται από εξοπλισμό ή ψηλούς επιβάτες, ο εσωτερικός καθρέφτης με ClearSight χρησιμοποιεί μια προβολή βίντεο σε πραγματικό χρόνο ώστε να απολαμβάνετε πάντα ανεμπόδιστη ορατότητα.2

ΠΡΟΒΟΛΕΊΣ
ΠΡΟΒΟΛΕΊΣ

Τα εξωτερικά LED φώτα του Defender είναι σχεδιασμένο για πιο ξεκούραστη οδήγηση κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς παράγουν φως που εξομοιώνει τις συνθήκες ημέρας. Οι προβολείς τύπου Matrix LED προσφέρουν ορατότητα μεγάλης σκάλας, ώστε να μη θαμπώνουν τα οχήματα στο αντίθετο ρεύμα.

ΕΥΚΟΛΙΑ
ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Με το Defender είστε πάντα συνδεδεμένοι. Η ασύρματη φόρτιση στην κεντρική κονσόλα, τα σημεία USB σε κάθε σειρά και η πρίζα τοπικού τύπου διασφαλίζουν τη δυνατότητα τροφοδοσίας πολλαπλών συσκευών.

https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**.jpg
Κάντε κλικ για αλληλεπίδραση
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/00_m.jpg
https://cdn-jaguarlandrover.com/system/ext_360/l663/features/stay-charged/**_m.jpg
Αγγίξτε για αλληλεπίδραση
ΚΛΕΙΔΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (ACTIVITY KEY)

Όταν εξερευνάτε, δεν υπάρχει ανάγκη να έχετε μαζί σας το συμβατικό κλειδί. Το νέο κλειδί δραστηριοτήτων (Activity Key) είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στις δονήσεις3 και σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε, να κλειδώνετε, να θέτετε σε λειτουργία και να οδηγείτε το όχημά σας. Επίσης, προβάλει την ώρα.

ΤΟ DEFENDER ΣΑΣ

Έτοιμο για όλα. Ένα Defender ειδικά προσαρμοσμένο στα μέτρα σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
ΠΑΚΕΤΟ ONLINE
Κάνει τη διαδρομή σας ακόμη πιο συνδεδεμένη. Τοποθετεί όλα όσα χρειάζεστε για τη διαδρομή σας σε εύκολα προσβάσιμο σημείο, συμπεριλαμβανομένων μέσων σε σύνδεση, ενημερώσεων σχετικά με τις καιρικές συνθήκες, πληροφοριών ημερολογίου και σημείων ενδιαφέροντος. Προσφέρει απεριόριστα δεδομένα4 μέσω ενσωματωμένης κάρτας SIM.
REMOTE APP
Ρυθμίστε τον προκλιματισμό, κλειδώστε, ξεκλειδώστε ή εντοπίστε το όχημά σας και παρακολουθήστε τις διαδρομές σας από το smartphone ή το smartwatch σας. Συμβατότητα με τα περισσότερα smartphone και smartwatch.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
Το Defender μένει πάντα ενημερωμένο χάρη στις ενημερώσεις λογισμικού5. Μπορείτε να ενημερώνετε απομακρυσμένα τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, το σύστημα τηλεματικής και τις διάφορες μονάδες του οχήματος, για διασφάλιση βέλτιστης απόδοσης.
ΣΥΣΤΗΜΑ WI-FI
Συνδεσιμότητα και ψυχαγωγία για την οικογένεια5. Το 4G Wi-Fi παρέχει πρόσβαση σε συμβατά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας μέσα από το αυτοκίνητο. Επίσης, παρέχει συνδεσιμότητα για έως και οκτώ συσκευές.
ΆΝΕΣΗ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN<sup>TM</sup> SURROUND SOUND SYSTEM
Το προαιρετικό ηχοσύστημα Meridian Surround Sound System ισχύος 700W, περιλαμβάνει 14 ηχεία και ένα υπογούφερ διπλού καναλιού, προσφέροντας κρυστάλλινες υψηλές συχνότητες και πλούσια, βαθιά μπάσα σε όλη την καμπίνα. Μπορείτε να ακούσετε τη μουσική σας όπως ακριβώς επιθυμείτε.
ΕΣΩΤΕΡΙΚΌΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, ο οδηγός και οι επιβάτες μπορούν να παραμένουν σε ιδανική θερμοκρασία στο όχημα χάρη στο σύστημα κλιματισμού δύο και τριών ζωνών. Επιπλέον, ο ιονισμός αέρα καμπίνας αφαιρεί αλλεργιογόνα, βακτήρια στον αέρα και σχετικές οσμές.
ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
Τα θερμαινόμενα και ψυχόμενα καθίσματα βελτιώνουν την άνεση του οχήματος και διασφαλίζουν ότι βρίσκεστε σε βέλτιστο περιβάλλον σε κάθε διαδρομή.
PREMIUM ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ
Ο Premium φωτισμός της καμπίνας παρέχει 10 διαμορφώσιμες επιλογές με τις οποίες μπορείτε να προσαρμόζετε το περιβάλλον σύμφωνα με τη διάθεση, την προσωπικότητα ή το οδηγικό σας στυλ.
ΒΟΉΘΕΙΑ
<span style="text-transform: lowercase; ">i</span>ΟΔΗΓΟΣ

Η εφαρμογή Land Rover iGuide καθιστά εύκολη και γρήγορη την ανάκτηση πληροφοριών σχετικά με τις λειτουργίες και τα χειριστήρια του οχήματος. Προσεχώς σε συσκευές.

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Το Defender περιλαμβάνει μια σειρά λειτουργιών υποβοήθησης οδηγού, για μεγαλύτερη ασφάλεια και ευκολία κατά την οδήγηση του οχήματός σας – μέσω των πακέτων Blind Spot Assist, Driver Assist και της πανοραμικής κάμερας 3D.

ΠΑΚΕΤΟ BLIND SPOT ASSIST
ΠΑΚΕΤΟ DRIVER ASSIST
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 3D
BLIND SPOT ASSIST
Αν το Defender εντοπίσει ένα άλλο αυτοκίνητο στο τυφλό σημείο σας όταν αρχίζετε να αλλάζετε λωρίδα, μια λυχνία προειδοποίησης ανάβει στον αντίστοιχο καθρέπτη πόρτας και μια ροπή οδήγησης σας παρακινεί να απομακρύνετε το όχημα από πιθανό σημείο σύγκρουσης.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
Βοηθάει τους επιβάτες να παραμένουν ασφαλείς καθώς εξέρχονται από το Defender καθώς τους προειδοποιεί για κινδύνους που προσεγγίζουν όπως διερχόμενα οχήματα και ποδηλάτες.
ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΎΘΗΣΗ ΚΊΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΊΣΩ ΜΈΡΟΣ
Σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που προσεγγίζουν από κάθε πλευρά. Ιδιαίτερα χρήσιμο κατά την έξοδο από έναν χώρο στάθμευσης.
ΠΑΚΕΤΟ BLIND SPOT ASSIST
Περιλαμβάνει τις λειτουργίες του πακέτου Blind Spot Assist: Παρακολούθηση τυφλού σημείου, παρακολούθηση κίνησης στο πίσω μέρος και παρακολούθηση κίνησης στο πίσω μέρος.
ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ADAPTIVE CRUISE CONTROL)
Το Adaptive Cruise Control σάς βοηθά να διατηρείτε αυτόματα μια απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, στην περίπτωση όπου αυτό επιβραδύνει ή σταματήσει όταν ταξιδεύετε ή κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας. Αν το προπορευόμενο όχημα σταματήσει, το όχημά σας θα ακινητοποιηθεί.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ
Εάν κάποιο όχημα προσεγγίζει από πίσω και δεν επιβραδύνει, το, Defender θα επιχειρήσει να ειδοποιήσει τον οδηγό που προσεγγίζει αναβοσβήνοντας τα αλάρμ, ώστε να ο οδηγός να φρενάρει.
ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 3D
Περιλαμβάνει πλέον συστήματα υποβοήθησης στάθμευσης 360°. Η εικόνα από τέσσερις κάμερας, διακριτικά τοποθετημένες γύρω από το όχημα, συγχωνεύονται έξυπνα για τη δημιουργία 3D προβολών του οχήματος στην οθόνη αφής, οι οποίες θα ήταν αδύνατο να επιτευχθούν χωρίς έξοδο από το όχημα. Αυτή η βελτιωμένη ορατότητα καθιστά τη διέλευση από διάφορα εδάφη και την εκτέλεση ελιγμών πιο εύκολα από ποτέ.
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ DEFENDER ΣΑΣ

Το μεγαλείο έχει πολλές μορφές, μεγέθη και σχέδια αμαξώματος.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ
ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΣ
Επιλέξτε μέχρι τρία οχήματα της Land Rover και συγκρίνετέ τα δίπλα-δίπλα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς Defender
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Προβολή και λήψη των πιο πρόσφατων ενημερωτικών φυλλαδίων της Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα σχετικά με το Defender

1Το ClearSight Ground View εξαρτάται από το σύστημα πανοραμικής κάμερας 3D. Η εικόνα δεν είναι σε πραγματικό χρόνο. Ελέγχετε το γύρω χώρο για λόγους ασφαλείας. Χαρακτηριστικό που υπόκειται στους τοπικούς κανονισμούς.
2Χαρακτηριστικό που υπόκειται στους τοπικούς κανονισμούς. Εάν οι χρήστες με πολυεστιακά γυαλιά δεν μπορούν να εστιάσουν με ευκολία στην ψηφιακή εικόνα πίσω τμήματος του ClearSight, μπορούν να επαναφέρουν τον τρόπο λειτουργίας καθρέφτη ανά πάσα στιγμή.
3Διαθέσιμο στο μέσο του 2020.
4Ισχύει πολιτική εύλογης χρήσης. Μετά τη χρήση 20GB δεδομένων εντός ενός μήνα, οι ταχύτητες δεδομένων στο όχημα ενδέχεται να ελαττωθούν για τον υπόλοιπο μήνα.
5Κατά τη σύνδεση σε Wi-Fi ή δίκτυο κινητής τηλεφωνίας.
Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και σύστημα μετάδοσης κίνησης), ή μπορεί να απαιτείται η εγκατάσταση άλλων εξαρτημάτων για να είναι δυνατή η τοποθέτηση. Επικοινωνήστε με τον τοπικό πωλητή λιανικής για περισσότερες λεπτομέρειες, η διαμορφώστε το όχημά σας online.
Όλα τα χαρακτηριστικά εντός του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται από τους οδηγούς μόνο όταν είναι ασφαλές. Οι οδηγοί πρέπει να εξασφαλίζουν ότι έχουν τον πλήρη έλεγχο του οχήματος ανά πάσα στιγμή.
Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας.
Η ονομασία Apple® είναι σήμα κατατεθέν της Apple Inc., καταχωρισμένο στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες.