DESIGNER'S CHOICE

Πρωτοποριακή με επιμελημένα και εκλεπτυσμένα στοιχεία: η σχεδίαση του Range Rover Velar είναι σαγηνευτική και ελκυστική.
Range Rover Velar Sophisticated Elegance
“Κινητό καταφύγιο”​
VANITY FAIR ES
Range Rover Velar Sophisticated Elegance

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Τροφοδοτούμενο από ένα υβριδικό σύνολο, εμπλουτισμένο με τα πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά ευεξίας και πλήρως συνδεδεμένο infotainment. Το Range Rover Velar ενσαρκώνει το όραμά μας για το μέλλον με μία ασυμβίβαστη προσέγγιση στην καινοτομία.

Ανακαλύψτε την τεχνολογία που υποστηρίζεται από την σχεδίαση και ενισχύει την καινοτομία.

Range Rover Velar Pioneering Innovation

ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Με μία πιστοποιημένη, πλήρως ηλεκτρική αυτονομία έως 65km**, το plug-in electric hybrid (PHEV) προσφέρει αποδοτική και αβίαστη οδηγική εμπειρία και δυνατότητα φόρτισης από 0 στο 80% σε 30 λεπτά με ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος (DC).

Range Rover Velar Electrified Performance

ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Εξερευνήστε το Velar μέσα από τη συλλογή οχημάτων μας που έχουν επιμεληθείειδικοί.

Range Rover Velar Inspiration

ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Στην κορυφή: η ενσάρκωση της πολυτέλειας.

ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΝΤΕΛΩΝ

Επιλέξτε από τέσσερα διαφορετικά μοντέλα για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας.

RANGE ROVER VELAR AUTOBIOGRAPHY

Αναμφισβήτητη έκφραση εξεζητημένης κομψότητας.
ΣΧΕΔΙΑΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ RANGE ROVER VELAR

ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

ΜΙΝΙΜΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Νότες μοντέρνας αισθητικής. Σαγηνευτική απλότητα.
ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Τεχνολογία που εμπνέει εμπιστοσύνη αναβαθμίζει την εμπειρία ταξιδιού.
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ

Εξελιγμένη άνεση προάγει τη γνώριμη φινέτσα ενός Range Rover.
ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

ΕΞΗΛΕΚΤΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Συναρπαστική δυναμική συμπεριφορά και απαράμιλλο εύρος δυνατοτήτων.

**Δείτε τις τιμές WLTP

Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

Οι χρόνοι φόρτισης διαφέρουν, καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.

Σημειώστε ότι τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί να αντικαθίστανται όταν επιλέγετε εναλλακτικά επίπεδα εξοπλισμού. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά μπορεί επίσης να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα αγοράς, την έκδοση κινητήρα και το κιβώτιο.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) και την αγορά, ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από την αγορά – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Για ορισμένες λειτουργίες θα χρειαστεί ανανέωση συνδρομής μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Έμπορος που σας εξυπηρετεί. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπές αλλαγές στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.