Σύστημα ψυχαγωγίας

 • TOUCH PRO DUO
  TOUCH PRO DUO

  To Touch Pro Duo, το νέο μας τυπικό διπλό σύστημα οθόνης αφής, δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη για την παράλληλη προβολή και διάδραση με πολλαπλά χαρακτηριστικά. Αυτό δίνει την ευελιξία να χρησιμοποιήσετε το σύστημα πιο αποδοτικά, ενώ προβάλετε όλα τα στοιχεία που απαιτούνται. Για παράδειγμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύστημα πλοήγησης στο άνω μέρος της οθόνης ενώ χρησιμοποιείτε τα πολυμέσα στο κάτω μέρος της οθόνης.

 • ΤΙΜΟΝΙ
  ΤΙΜΟΝΙ

  Οι μοναδικοί κρυφοί διακόπτες του τιμονιού που αποκαλύπτονται μόνο όταν ανάψουν μειώνουν τον αριθμό των χειριστηρίων στην καμπίνα. Αυτοί οι διακόπτες με χωρητική τεχνολογία επιτελούν μια σειρά από λειτουργίες που θέλετε να εκτελέσει το αυτοκίνητο. Τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται πιο συχνά όπως τα πολυμέσα και το τηλέφωνο μπορούν τώρα να λειτουργούν πλήρως από τα νέα χειριστήρια του τιμονιού σε συνδυασμό με τη διαδραστική οθόνη οδηγού που βοηθάει στη μείωση των περισπασμών του οδηγού.

 • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
  ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

  Με την εξαιρετική ανάλυση που προσδίδει λείες καμπύλες και αιχμηρά άκρα, αυτό το σύστημα διαθέτει μια προαιρετική διαδραστική οθόνη οδηγού 12,3 ιντσών υψηλής ανάλυσης. Μπορείτε να διαδράσετε άμεσα με την οθόνη και μπορείτε να ελέγξετε τα μέσα σας, να πραγματοποιήσετε και να λάβετε τηλεφωνικές κλήσεις και να επιλέξετε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσετε την επιλεγμένη εμφάνισή σας. Είστε σε θέση να επιλέξετε από τρεις διαφορετικές εμφανίσεις: Dual Dial, Single Dial ή Extended.

 • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Αυτό το προαιρετικό σύστημα διαθέτει δύο οθόνες 8 ιντσών στα προσκέφαλα και μπορεί να παίξει ταινίες και να εκπέμπει τηλεοπτικά κανάλια, όπως και ψηφιακά. Κάθε οθόνη ελέγχεται ανεξάρτητα. Το σύστημα έχει δύο θύρες USB 3.0, μία HDMI και Mobile High-Definition Link που υποστηρίζει τα περισσότερα smartphones, tablets και άλλες συσκευές. Παρέχονται επίσης δύο σετ ασύρματων ακουστικών συνδεδεμένων με WhiteFire®.

 • REMOTE
  REMOTE

  Το Remote είναι μια εφαρμογή πολλαπλών λειτουργιών που σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε, αλλά και να διαδράτε με το Range Rover Velar από το smartphone σας ή το smart watch* σας. Εκκινήστε τον κινητήρα εξ’ αποστάσεως** για να ρυθμίσετε τον κλιματισμό, να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε το αυτοκίνητο, να εντοπίσετε το Range Rover Velar σας σε ένα χάρτη ή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ηχητικού και οπτικού σήματος, καθώς και να παρακολουθήσετε τις διαδρομές σας: και όλα μέσω της εφαρμογής. *Μόνο συμβατές συσκευές *Μόνο διαθέσιμες με προαιρετική λειτουργία κλιματισμού μέσω χρονοδιακόπτη με Remote

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ INCONTROL
  ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ INCONTROL

  Τα χαρακτηριστικά του InControl επεκτείνουν τη συνδεσιμότητα και την ψυχαγωγία του Range Rover Velar, καθώς παρέχουν την επιλογή να προσθέσετε τις υπηρεσίες, τις τεχνολογίες και της εφαρμογές του Connect Pro που προσφέρουν σε εσάς και τους επιβάτες πολύ υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και άνεσης. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εφαρμογές InControl, Remote Premium και υπηρεσίες Pro, συμπεριλαμβανομένου Wi-Fi Hotspot.

Καινοτομία

 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ INGENIUM
  ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ INGENIUM

  Ο Ingenium είναι η τελευταία γενιά κινητήρων εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο της Land Rover. Πιο ελαφρύς, πιο οικονομικός και ισχυρός από τους προκατόχους του, χρησιμοποιεί καινοτομίες αιχμής, όπως το σύστημα Inlet Variable Valve Lift για να βελτιώσει κάθε πτυχή της απόδοσης, της οικονομίας καυσίμου ενώ βοηθάει στη μείωση των εκπομπών CO2.

 • ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ
  ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

  Η αρχιτεκτονική αλουμινίου του Range Rover Velar έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη ασφάλεια, δύναμη και μεγαλύτερη αποδοτικότητα. Πλευρικές επιφάνειες από κράμα υψηλής αντοχής και πάνελ απόσβεσης υψηλής πυκνότητας, σε συνδυασμό με δυναμική ενισχυτική δοκό, για ελάττωση του βάρους χωρίς διακύβευση της ασφάλειας.

 • IGUIDE LAND ROVER
  IGUIDE LAND ROVER

  Η εφαρμογή Land Rover iGuide χρησιμοποιεί την τελευταία τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας με την οποία σας παρουσιάζει όλα χαρακτηριστικά και τα χειριστήρια που πρέπει να γνωρίζετε στο καινούριο σας Range Rover Velar. Επίσης, το κινητό εγχειρίδιο χρηστών έχει διπλασιαστεί, ώστε να βρίσκετε απαντήσεις για όλα σας τα ερωτήματα.

Επιδόσεις

 • TORQUE VECTORING
  TORQUE VECTORING

  Το Torque Vectoring by Braking δίνει ελεγχόμενες στροφές με απόκριση, σε συνδυασμό με το Intelligent Driveline Dynamics. Από κοινού εξισορροπούν την κατανομή ροπής του κινητήρα μεταξύ των τεσσάρων τροχών, δίνοντας στο αυτοκίνητο σταθερότητα και σιγουριά.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)

  Αυτό το σύστημα δίνει σταθερή οδήγηση και βέλτιστο έλεγχο με την παρακολούθηση των κινήσεων του αμαξώματος και του συστήματος διεύθυνσης έως και 500 φορές το δευτερόλεπτο. Αντιδρά στις εντολές του οδηγού και τα στοιχεία του δρόμου προσφέροντας συνεχώς μεταβλητές ρυθμίσεις αμορτισέρ, μαλακές και σκληρές.

 • ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)
  ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)

  Ο δυναμικός έλεγχος ευστάθειας (DSC) παρακολουθεί τη δυναμική συμπεριφορά του αυτοκινήτου και παρεμβαίνει όταν κρίνει ότι το αυτοκίνητο δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του οδηγού. Συμβάλλει στη διασφάλιση μιας σταθερής, ισορροπημένης και σίγουρης οδήγησης με το Range Rover Velar. Μια οδηγική εμπειρία που θα απολαύσετε εντός και εκτός δρόμου.

 • ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ROLL STABILITY CONTROL)
  ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ (ROLL STABILITY CONTROL)

  Ο έλεγχος ευστάθειας και προστασίας από ανατροπή (RSC) ενσωματώνεται στο δυναμικό έλεγχο ευστάθειας (DCS) για μείωση της πιθανότητας ανατροπής και την παροχή της ικανότητας ελιγμού προς αποφυγή εμποδίου ή άλλου χρήστη του δρόμου. Παρακολουθεί την κίνηση του αυτοκινήτου και των δυνάμεων των στροφών για να εντοπίσει πιθανό κίνδυνο ανατροπής. Αν εντοπιστεί οποιοσδήποτε κίνδυνος, εφαρμόζεται πέδηση στον εξωτερικό εμπρόσθιο τροχό για τη μείωση των δυνάμεων που μειώνουν τη σταθερότητα.

Δυνατότητες

 • ΕΝΕΡΓΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ
  ΕΝΕΡΓΟ ΚΛΕΙΔΩΜΑ ΠΙΣΩ ΔΙΑΦΟΡΙΚΟΥ

  Το ενεργό κλείδωμα πίσω διαφορικού* προσφέρει το έξτρα πλεονέκτημα μεγαλύτερης πρόσφυσης σε στροφές και περισσότερης συγκράτησης εκτός δρόμου. Αυτό το επιτυγχάνει με τον έλεγχο της ολίσθησης μεταξύ των αριστερών και δεξιών τροχών στον πίσω άξονα. *Προαιρετικό σε κινητήρες D300 και P380.

 • ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)
  ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)

  Σε ολισθηρές επιφάνειες, όπως γρασίδι και χιόνι, η ροπή μπορεί να εξισορροπηθεί μεταξύ των εμπρόσθιων και των πίσω τροχών για τη μεγιστοποίηση της πρόσφυσης. Σε ακραίες συνθήκες όπου μόνο οι εμπρόσθιοι τροχοί έχουν πρόσφυση, έως και το 100 τοις εκατό της ροπής του κινητήρα μπορεί να κατανεμηθεί στους εμπρόσθιους τροχούς για βέλτιστη συγκράτηση.

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕΡΑΝΑΡΤΗΣΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕΡΑΝΑΡΤΗΣΗ

  Το αξιόπιστο σύστημα μετάδοσης κίνησης ενισχύεται με το τελευταίο σύστημα τετράγωνης ηλεκτρονικής αερανάρτησης* που εξασφαλίζει εξαιρετική άρθρωση τροχών και ευστάθεια. Ιδανικό για δύσκολες συνθήκες, το σύστημα αυτά κρατά σταθερό το Range Rover Velar όσο δύσκολο και αν είναι το έδαφος. Ρυθμίζει το ύψος ανεπαίσθητα όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο, προσφέροντας καλύτερη ποιότητα οδήγησης. *Ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό σε κινητήρες D300 και P380, και στον προαιρετικό σε D180, D240 και P300.

 • TERRAIN RESPONSE
  TERRAIN RESPONSE

  Χάρη στα μοναδικά συστήματα Terrain Response, που είναι βασικά χαρακτηριστικά του Range Rover Velar, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσει τα συστήματα κινητήρα, κιβωτίου ταχυτήτων, κεντρικού διαφορικού και σασί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εδάφους, επιλέγοντας κάποια από τις ευδιάκριτες λειτουργίες οδήγησης. Το Terrain Response 2 είναι μια επιλογή που ανάγει τις ικανότητες του βραβευμένου συστήματος σε ένα νέο επίπεδο. Αυτό διαθέτει μια αυτόματη ρύθμιση που παρακολουθεί τις τρέχουσες συνθήκες οδήγησης και συστηματικά επιλέγει την πιο κατάλληλη ρύθμιση εδάφους.

 • ADVANCED TOW ASSIST
  ADVANCED TOW ASSIST

  Το προαιρετικό Advanced Tow Assis σάς επιτρέπει να ελέγχετε την κατεύθυνση του τρέιλερ όταν κινείστε με την όπισθεν. Χρησιμοποιώντας το αναδιαμορφούμενο περιστροφικό χειριστήριο του Terrain Response 2 μέσω των χειριστηρίων Touch Pro, το σύστημα ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου για να επιτύχει την επιθυμητή τροχιά του τρέιλερ, όπως εμφανίζεται στην οθόνη αφής.

 • HILL DESCENT CONTROL
  HILL DESCENT CONTROL

  Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Hill Descent Control (HDC) της Land Rover υποστηρίζει τον οδηγό με ελεγχόμενες καταβάσεις των δύσκολων κλίσεων. Το επιτυγχάνει με τη διατήρηση μιας σταθερής ταχύτητας και την εφαρμογή πέδησης χωριστά σε κάθε τροχό. Η υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα (Hill Start Assist) διασφαλίζει ότι το αυτοκίνητο δεν θα ανατραπεί καθώς μετακινείται σε επικλινή επιφάνεια.

Τυπικά συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)

  Αν ανιχνευτεί πιθανότητα σύγκρουσης σε ταχύτητες μεταξύ 5-80 kph, το σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης προβάλλει μια ειδοποίηση που σας δίνει τον χρόνο να αντιδράσετε. Αν δεν ληφθεί καμία ενέργεια, το σύστημα θα ενεργοποιήσει τα φρένα.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE DEPARTURE WARNING)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE DEPARTURE WARNING)

  Το σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας κάνει τα ταξίδια σας πολύ πιο ασφαλή. Σε περίπτωση που το αυτοκίνητό σας εξέλθει κατά λάθος από τη λωρίδα σας, το αντιλαμβάνεται και σας ειδοποιεί με οπτική προειδοποίηση και μια απαλή δόνηση του τιμονιού.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΕ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑ

  Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σε οπισθοπορεία κάνει την κίνηση με την όπισθεν σε περιορισμένους χώρους πιο εύκολη και πιο ασφαλή. Επιλέξτε την όπισθεν και οι αισθητήρες στον πίσω προφυλακτήρα ενεργοποιούνται αυτόματα. Η οθόνη αφής και ο ήχος παρέχουν σχόλια για την εγγύτητά σας σε εμπόδια ενώ σταθμεύετε.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

  Όταν ταξιδεύετε στον αυτοκινητόδρομο ή κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας, το σύστημα αυτό σάς βοηθά να διατηρείτε μια απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο αυτοκίνητο, στην περίπτωση όπου αυτό επιβραδύνει ή σταματήσει.

Επιλογές πακέτων

 • DRIVE
  DRIVE

  Το Drive Pack προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να είστε εσείς και οι επιβάτες σας ασφαλείς, όπως: - Σύστημα παρακολούθησης κατάστασης οδηγού (Driver Condition Monitor) - Σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor) - Σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition)

 • DRIVE PRO
  DRIVE PRO

  Το Drive Pro Pack κάνει κάθε διαδρομή ακόμη πιο ασφαλή και πιο χαλαρωτική. Διαθέτει το Drive Pack, συν: - Σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (Lane Keep Assist) - Σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Assist) - Προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας (Adaptive Cruise Control)

 • ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ
  ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ

  Το Park Pack είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τους ελιγμούς σε περιορισμένο χώρο και μέσα στην πόλη. Διαθέτει: - Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης 360° - Παρακολούθηση κίνησης στο πίσω μέρος

 • PARK PRO
  PARK PRO

  Το Park Pro Pack σας δίνει τη δυνατότητα να σταθμεύσετε και να πραγματοποιήσετε ελιγμούς εύκολα και με ασφάλεια εντός και εκτός περιορισμένων χώρων. Διαθέτει: - Παρακολούθηση κίνησης στο πίσω μέρος - Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Park Assist)

Άνεση και ευκολία

 • ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ
  ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

  Αυτό το προαιρετικό χαρακτηριστικό σας δίνει τη δυνατότητα ποικιλίας στο χρώμα και την απόχρωση έτσι ώστε να αλλάζετε την ατμόσφαιρα της καμπίνας ανάλογα με τη διάθεσή σας. Υπάρχουν δέκα χρώματα συνολικά.

 • ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ
  ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΥΠΟΒΡΑΧΙΟΝΙΟ

  Τα διαιρούμενα συρόμενα υποβραχιόνια, τα οποία λειτουργούν ανεξάρτητα, βοηθούν στη μεγιστοποίηση της ατομικής άνεσής σας.

 • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

  Αυτό το προαιρετικό σύστημα διαθέτει ξεχωριστά χειριστήρια για τον οδηγό, το συνοδηγό και τους επιβάτες σε κάθε πλευρά της δεύτερης σειράς καθισμάτων. Περιλαμβάνει πρόσθετες θυρίδες αερισμού στην κολόνα Β

 • AUTOMATIC ACCESS HEIGHT
  AUTOMATIC ACCESS HEIGHT

  Για να απολαύσετε ακόμη υψηλότερο επίπεδο άνεσης, το αυτόματο ύψος πρόσβασης (Automatic Access Height), στο πλαίσιο της προαιρετικής ηλεκτρονικής αερανάρτησης*, σας δίνει τη δυνατότητα να εισέλθετε και να εξέλθετε από το αυτοκίνητο με μεγαλύτερη ευκολία καθώς το χαρακτηριστικό χαμηλώνει το αυτοκίνητο κατά 40mm. *Στάνταρ σε κινητήρες V6. Προαιρετικό σε D420.