Χαρακτηριστικά σχεδιαστικής ταυτότητας

 • ΖΑΝΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ 20 ΙΝΤΣΩΝ ΚΑΙ 7 ΑΚΤΙΝΩΝ «STYLE 7014» ΜΕ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΕ SPARKLE SILVER
  ΖΑΝΤΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ 20 ΙΝΤΣΩΝ ΚΑΙ 7 ΑΚΤΙΝΩΝ «STYLE 7014» ΜΕ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΕ SPARKLE SILVER

  Ζάντες διάστασης 20 ιντσών κατασκευασμένες από 7 διακριτές ακτίνες με το εμβληματικό λογότυπο της Land Rover στο κέντρο του σχεδιασμού τους.

 • ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED ΜΕ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ
  ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED ΜΕ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

  Αυτοί οι προβολείς Matrix LED με την τολμηρή σχεδίαση δημιουργούν μια ποιότητα φωτός που προσομοιάζει στο φυσικό φως, ενώ δίνουν εξαιρετικό φωτισμό και μειώνουν την κούραση των ματιών. Το έξυπνο σύστημα υποβοήθησης μεγάλης σκάλας (Intelligent High Beam Assist, IHBA) χρησιμοποιεί μια στραμμένη προς τα εμπρός κάμερα για τον εντοπισμό των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα και χειρίζεται τη μεγάλη σκάλα με τη δημιουργία «σκιών» γύρω από το αυτοκίνητο ή τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επωφελείστε από το φωτισμό του δρόμου με τη μεγάλη σκάλα χωρίς να θαμπώνετε τους άλλους χρήστες του δρόμου.

 • - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΜΕ ΦΩΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
  - ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΜΕ ΦΩΤΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

  Αυτοί οι προηγμένοι, θερμαινόμενοι καθρέπτες είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι έτσι ώστε να αποφεύγεται ζημιά κατά τη στάθμευση σε περιορισμένους χώρους. Επιπροσθέτως, ο εξωτερικός καθρέφτης διαθέτει λειτουργία αυτόματης μείωσης της έντασης φωτισμού που ελαχιστοποιεί την αντανάκλαση από τους προβολείς κατά τη νυχτερινή οδήγηση. Ενσωματωμένα φώτα προσέγγισης στο κάτω μέρος των καθρεφτών αναδεικνύουν τη σιλουέτα του Land Rover Velar.

 • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΣΑΓΡΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΟΔΗΓΟΥ
  ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΕΣ ΣΑΓΡΕ ΔΕΡΜΑΤΙΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΟΔΗΓΟΥ

  Αυτά τα ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα 10 ρυθμίσεων έχουν σαγρέ δερμάτινη επένδυση για όμορφη εμφάνιση και άνετη αίσθηση. Η λειτουργία μνήμης αποθηκεύει έως και 3 προτιμήσεις θέσεων καθισμάτων.

 • ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN™ SURROUND ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
  ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN™ SURROUND ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

  Το ηχοσύστημα MeridianTM Surround παράγει 825W με 16 ηχεία και υπογούφερ δύο καναλιών, που ενσωματώνονται απρόσκοπτα με την τεχνολογία TrifieldTM. Η διαδραστική οθόνη οδηγού υψηλής ανάλυσης 12,3 ιντσών μπορεί να λάβει και να προβάλει μεγάλη ποσότητα πληροφοριών, ψυχαγωγίας και δεδομένων ενεργούς ασφάλειας.

 • PARK PACK ΚΑΙ DRIVE PACK
  PARK PACK ΚΑΙ DRIVE PACK

  Το Park Pack είναι εδώ για να σας βοηθήσει με τους ελιγμούς σε περιορισμένο χώρο και μέσα στην πόλη. Διαθέτει: Σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης 360 και παρακολούθηση κίνησης στο πίσω μέρος. Το Drive Pack προσφέρει μια γκάμα χαρακτηριστικών που σας βοηθούν να μην ξεπεράσετε κατά λάθος το ισχύον όριο ταχύτητας, όπως: Σύστημα παρακολούθησης κατάστασης οδηγού (Driver Condition Monitor), σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor) και σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition).

Οι κινητήρες με μια ματιά

Κινητήρας Επιτάχυνση 0-100kph
σε δευτερόλεπτα
Μέγιστη ταχύτητα kph Ροπή Nm Εντός πόλης l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Εκτός πόλης l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Συνδυασμένη χρήση l/100km
(Velar/R-Dynamic)
Εκπομπές CO2 g/kg
(Velar/R-Dynamic)
D180 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 8.9 193 430 6.2 4,9 5,4 142
D240 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
D300 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 6.5 241 700 7.4 5.8 6.4 194
D250 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 6.7 217 365 9,1 6.7 7.6 208
D380 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 5.7 250 450 12.7 7.5 9,4 287