Επιλογές και αξεσουάρ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Επιλογές εξωτερικού

Επιλογές εξωτερικού

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

Μπορείτε να επιλέξετε μια επιλογή σταθερής πανοραμικής ή συρόμενης πανοραμικής οθόνης. Οι επιλογές πανοραμικής οροφής δίνουν την αίσθηση ενός πιο ευρύχωρου αυτοκινήτου. Μπορείτε να επιλέξετε είτε μια οροφή στο χρώμα του αμαξώματος είτε μια οροφή αντίθεσης για περαιτέρω βελτίωση του εξωτερικού των αυτοκινήτων σας.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Επιλογές εσωτερικού

 • ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ
  ΦΙΝΙΡΙΣΜΑΤΑ

  Μια σειρά από φινιρίσματα με λεπτομέρειες που περιλαμβάνει Carbon Fibre με Copper Wire Weave και Aluminium, Shadow Aluminium και επένδυση Argento Pinstripe High Gloss είναι διαθέσιμα και προβάλλουν αρμονικά πάνω από τα υποβραχιόνια της πόρτας. Υπάρχει μια επιλογή από φινιρίσματα για ακόμη περισσότερο χαρακτήρα στο εσωτερικό.

 • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Μια σειρά καθισμάτων είναι διαθέσιμη με 8, 20, 18 και κίνηση 20 ρυθμίσεων με ποικιλία από λειτουργίες όπως μνήμη, μασάζ, θέρμανση και ψύξη των εμπρός καθισμάτων. Η άνεση είναι υψίστης σημασίας.

 • ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
  ΧΡΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

  Η επιλογή του εσωτερικού χρώματος είναι μια περαιτέρω έκφραση της ατομικότητάς μας. Vintage Tan, Ebony, Eclipse, Light Oyster και Acorn είναι διαθέσιμα και στα δύο καθίσματα και πινελιές επένδυσης οροφής.

 • INTERIOR PACKS
  INTERIOR PACKS

  Αν επιλέξετε Interior Luxury Pack ή Interior Luxury Pack Plus ενισχύετε την άνεση και το στυλ στην όμορφα διακοσμημένη καμπίνα του Range Rover Velar.

Επιλογές εσωτερικού

Επιλογές εσωτερικού

Επιλογές εσωτερικού

ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

Αυτό το σύστημα διαθέτει ξεχωριστά χειριστήρια για τον οδηγό, το συνοδηγό και τους επιβάτες σε κάθε πλευρά της δεύτερης σειράς καθισμάτων. Περιλαμβάνει πρόσθετες θυρίδες αερισμού στην κολόνα Β

Επιλογές εσωτερικού

Επιλογές εσωτερικού

ΝΤΟΥΛΑΠΑΚΙ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗΣ.

Αυτό το χαρακτηριστικό, που έχει σχεδιαστεί για να ψύχει το ντουλαπάκι του συνοδηγού και να κρατάει τα περιεχόμενά του σε θερμοκρασία παρόμοια με αυτή της καμπίνας, διοχετεύει τον ψυχρό αέρα από το σύστημα κλιματισμού στο ντουλαπάκι του συνοδηγού.

Επιλογές εσωτερικού

Επιλογές εσωτερικού

ΔΙΑΜΟΡΦΟΥΜΕΝΟΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

Αυτό το χαρακτηριστικό σας δίνει τη δυνατότητα ποικιλίας στο χρώμα και την απόχρωση έτσι ώστε να αλλάζετε την ατμόσφαιρα της καμπίνας ανάλογα με τη διάθεσή σας. Υπάρχουν δέκα χρώματα στο σύνολο που κυμαίνονται από Ice White έως Moonlight και Racing Red.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ LAND ROVER GEAR - ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

 • CAPABILITY PACK
  CAPABILITY PACK

  Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει: Ζάντες Dynamic Baratheon 22”, μαύρες ράγες οροφής, τραβέρσες, μικρή sport θήκη οροφής, βάση ποδηλάτων για την οροφή - ποδήλατο mountain της Land Rover, πτυσσόμενα πλαϊνά σκαλοπάτια και μπροστινοί και πίσω λασπωτήρες.

 • SPORT PACK
  SPORT PACK

  Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει: Ζάντες διάστασης 22 ιντσών Dynamic Baratheon, πτυσσόμενα πλευρικά σκαλοπάτια, μαύρο λογότυπο/μαύρα καλύμματα καθρεπτών και πίσω αεροτομή.

 • ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ
  ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΙΚΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ

  Αυτά τα μικρά, πρακτικά βήματα κάνουν ευκολότερη την είσοδο και την έξοδο από το αυτοκίνητο. Τακτοποιημένα κάτω από τα μαρσπιέ, τα πλευρικά σκαλοπάτια αναπτύσσονται αυτόματα όσο είναι ανοιχτή η πόρτα ή όταν ενεργοποιηθούν από το μπρελόκ. Μαζεύονται αυτόματα όταν κλείσει η πόρτα. Το σύστημα των πλαϊνών σκαλοπατιών είναι ευαίσθητο σε εμπόδια και δεν ενεργοποιείται εκτός δρόμου ή σε περίπτωση περιορισμένου εύρους κίνησης. Η αυτόματη λειτουργία μπορεί να παρακαμφθεί για να καταστεί δυνατή η πρόσβαση στην οροφή όταν οι θύρες είναι κλειστές. Τα πτυσσόμενα πλευρικά σκαλοπάτια είναι συμβατά με τους εμπρόσθιους λασπωτήρες και διαθέτουν φινίρισμα χάλυβα με χαραγμένη με laser τη μάρκα Range Rover Velar.

 • ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΕΙΤΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Η σειρά Click and Go είναι ένα σύστημα πολλαπλών χρήσεων στην πλάτη των καθισμάτων για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς. Η ευέλικτη βάση Click and Go στερεώνεται μεταξύ των προσκέφαλων και μπορούν να προστεθούν πρόσθετες βάσεις στερέωσης για τα tablet, τις τσάντες, τα πουκάμισα και τα σακάκια. Κάθε βάση πωλείται ξεχωριστά. Η βάση μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται.