Σχεδιασμός

  FIRST EDITION

  FIRST EDITION

  Εξωτερικό


  Το First Edition προσφέρει αποκλειστικές λεπτομέρειες σχεδιασμού και χαρακτηριστικά υψηλών προδιαγραφών που περιλαμβάνουν το σήμα First Edition, μια οροφή αντίθεσης σε μαύρο χρώμα και συρόμενη πανοραμική οροφή, προβολείς Matrix-laser LED με φώτα πορείας ημέρας σχεδιαστικής υπογραφής και ζάντες 22 ιντσών και 9 ακτίνων με φινίρισμα σε απόχρωση Diamond Turned.

  FIRST EDITION

  FIRST EDITION

  Εσωτερικό


  Το εσωτερικό του Range Rover Velar First Edition διαθέτει φινίρισμα με το υψηλότερο δυνατό επίπεδο και περιλαμβάνει περφορέ δέρμα Windsor σε απόχρωση ight Oyster/Ebony Alston, φινίρισμα στις πόρτες Carbon Fibre με Copper Wire και σήμα First Edition στις κολόνες Β και τα εσωτερικά διακοσμητικά.

  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

  Χαρακτηριστικά σχεδιαστικής ταυτότητας

  • ΖΑΝΤΕΣ 22" 9 ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ «STYLE 9007» ΜΕ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ DIAMOND TURNED
   ΖΑΝΤΕΣ 22" 9 ΔΙΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ «STYLE 9007» ΜΕ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΕ ΑΠΟΧΡΩΣΗ DIAMOND TURNED

   Ζάντες διάστασης 22 ιντσών κατασκευασμένες με έναν δυναμικό σχεδιασμό 9 διαιρούμενων ακτίνων και το εμβληματικό λογότυπο της Land Rover στο κέντρο τους.

  • ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX-LASER LED ΜΕ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ
   ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX-LASER LED ΜΕ ΦΩΤΑ ΠΟΡΕΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ

   Αυτοί οι προβολείς Matrix-laser LED με την τολμηρή σχεδίαση δημιουργούν μια ποιότητα φωτός που προσομοιάζει στο φυσικό φως, ενώ δίνουν εξαιρετικό φωτισμό και μειώνουν την κούραση των ματιών. Σε ταχύτητες άνω των 80km/h, η τεχνολογία laser βελτιώνει τη μεσαία σκάλα για να αυξήσει την ορατότητα στο δρόμο στα 550 μέτρα. Ο προσαρμοζόμενος φωτισμός οδήγησης (Adaptive Driving Beam) χρησιμοποιεί μια στραμμένη προς τα εμπρός κάμερα για τον εντοπισμό των αυτοκινήτων στο αντίθετο ρεύμα και χειρίζεται τη μεγάλη σκάλα με τη δημιουργία «σκιών» γύρω από το αυτοκίνητο ή τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να επωφελείστε από το φωτισμό του δρόμου με τη μεγάλη σκάλα χωρίς να θαμπώνετε τους άλλους χρήστες του δρόμου.

  • ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ
   ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΤΙΜΟΝΙ

   Για την απόλυτη οδηγική άνεση στο κρύο, το Range Rover Velar First Edition διαθέτει το πλεονέκτημα του θερμαινόμενου τιμονιού με δερμάτινη επένδυση Windsor.

  • ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΦΟΡΕ ΔΕΡΜΑ WINDSOR ΜΕ 20 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΟΔΗΓΟΥ/ΕΠΙΒΑΤΗ, ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΘΕΜΑΙΝΟΜΕΝΑ/ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ
   ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΡΦΟΡΕ ΔΕΡΜΑ WINDSOR ΜΕ 20 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΟΔΗΓΟΥ/ΕΠΙΒΑΤΗ, ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΘΕΜΑΙΝΟΜΕΝΑ/ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΕΜΠΡΟΣ

   Πολυτελή καθίσματα με δερμάτινη επένδυση Windsor ενισχύουν τη λειτουργία καθώς περιλαμβάνουν καθίσματα οδηγού/επιβατών 20 ρυθμίσεων με μνήμη, μασάζ και κλιματισμό στα εμπρός καθίσματα, αλλά και θερμαινόμενα πίσω καθίσματα.

  • ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN SURROUND ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ
   ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN SURROUND ΜΕ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ

   Το ηχοσύστημα MeridianTM σχεδιαστικής υπογραφής παράγει 1300W με 22 ηχεία και υπογούφερ δύο καναλιών, που ενσωματώνονται απρόσκοπτα με την τεχνολογία TrifieldTM. Η διαδραστική οθόνη οδηγού υψηλής ανάλυσης 12,3 ιντσών μπορεί να λάβει και να προβάλει μεγάλη ποσότητα πληροφοριών, ψυχαγωγίας και δεδομένων ενεργούς ασφάλειας.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
   ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

   Με λιγότερους περισπασμούς και μεγαλύτερη ασφάλεια, το ολοκαίνουριο σύστημα Head-Up Display II είναι πλήρως προσαρμόσιμο και διαθέτει γυαλιστερά γραφικά υψηλής ανάλυσης που σας δίνουν τη δυνατότητα να δείτε όλες τις εντολές και τις πληροφορίες του οδηγού με μεγαλύτερη ευκολία. Το νέο σύστημα περιλαμβάνει επίσης ικανότητα βίντεο και μπορεί να προβάλει ό,τι εμφανίζεται στο κέντρο ψυχαγωγίας, όπως την ταχύτητά σας, την αναγνώριση των σημάτων κυκλοφορίας και τις οδηγίες πλοήγησης.

  Οι κινητήρες με μια ματιά

  Κινητήρας Επιτάχυνση 0-100kph
  σε δευτερόλεπτα
  Μέγιστη ταχύτητα kph Ροπή Nm Εντός πόλης l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Εκτός πόλης l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Συνδυασμένη χρήση l/100km
  (Velar/R-Dynamic)
  Εκπομπές CO2 g/kg
  (Velar/R-Dynamic)
  D180 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 8.9 193 430 6.2 4.9 5,4 142
  D240 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 7.3 217 500 7.2 5.1 5.8 189
  D300 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 6.5 241 700 7.4 5.8 6,4 194
  D250 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 6.7 217 365 9.1 6.7 7.6 208
  D380 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 5.7 250 450 12.7 7.5 9,4 287