Το Range Rover SV Coupé είναι ο εορτασμός της οικογένειας Range Rover. Με το σαγηνευτικό σχεδιασμό δύο πορτών, αυτό το εκπληκτικό τετραθέσιο coupé παραπέμπει στην κληρονομιά του, ενώ συγχρόνως είναι μοναδικά σύγχρονο. Σχεδιασμένο με προσοχή στην κάθε λεπτομέρεια, έξοχα κατασκευασμένο, το Range Rover SV Coupé είναι το πιο πολυτελές, μοναδικό και αποκλειστικό Range Rover που κατασκευάστηκε ποτέ.

  GERRY MCGOVERN
  LAND ROVER CHIEF DESIGN OFFICER

  ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

  ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

  • ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ
   ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΧΡΩΜΑΤΩΝ

   Όπως αρμόζει σε ένα σπάνιο όχημα ή χρωματική παλέτα του Range Rover COUPÉ© είναι εξαιρετική. Κάθε επιλογή σχεδιασμού περιλαμβάνει πολλές επιλογές εξωτερικών βαφών από τις βασικές και τις Premium σειρές του SVO. Επίσης προσφέρουμε υπηρεσία πραγματικά εξατομικευμένου συνδυασμού χρωμάτων.

  • ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΛΙΚΑ
   ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΛΙΚΑ

   Τα μαλακά δέρματα Semi-Aniline προέρχονται από ένα μόνο βυρσοδεψείο το οποίο λειτουργεί από το 1905. Διατηρούν τη φυσική επιφάνεια του δέρματος - με τη σαγρέ υφή - και διαθέτουν καπιτονέ σχεδιασμό σε μοτίβο διαμαντιού.

  • ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ
   ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΣΗ

   Μπορείτε να εξατομικεύσετε το Range Rover SV COUPÉ© ακόμη περισσότερο. Από μονόγραμμα αρχικών έως εξατομικευμένα μαρσπιέ και σήματα Range Rover υπάρχει πληθώρα επιλογών με τις οποίες το όχημά σας μπορεί να μετατραπεί σε συλλεκτικό αντικείμενο.

  • ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ
   ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

   Παντού στο όχημα χρησιμοποιούνται ανθεκτικές ξύλινες επενδύσεις Natural Black Ash Santos Palisander ή Nautica. Ανεξάρτητα από την ξύλινη επένδυση που θα επιλέξετε μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει στον απαράμιλλο σχεδιασμό του Range Rover SV COUPÉ©.

  • ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
   ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ

   Οι δεκαετίες εμπειρίας η προσοχή στη λεπτομέρεια και τα φινιρισμένα στο χέρι υλικά διαφαίνονται όλα στην ποιότητα κατασκευής του Range Rover COUPÉ©. Ό τι βλέπετε και αγγίζετε σάς δίνει εκλεπτυσμένη αίσθηση αφής βελτιώνοντας κάθε σας περιήγηση.

  • ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
   ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

   Κάθε μέρος του οχήματος έχει σχεδιαστεί σχολαστικά. Ο καπιτονέ σχεδιασμός σε μοτίβο διαμαντιού και η επιλογή για ραφές με αντίθεση συμβάλλουν στην αίσθηση κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και στην ακρίβεια που χαρακτηρίζει το Range Rover SV COUPÉ©.

  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

  ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ