Το Range Rover Sport SVR είναι πραγματικά το πιο ικανό SUV απόδοσης του κόσμου.

John Edwards
ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ, LAND ROVER SPECIAL VEHICLE OPERATIONS

  Επιδόσεις

  ΑΠΟΔΟΣΗ SVR

  Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 5.0 λίτρων V8 575 PS παρέχει εξαιρετική ροπή 680Nm με επιτάχυνση από 0-100km/h σε 4,5 δευτερόλεπτα. Η απόδοση υποστηρίζεται από τους ενσωματωμένους αεραγωγούς στο καπό από ανθρακόνημα και τις διευρυμένες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα για μεγαλύτερη ροή αέρα στα βασικά εξαρτήματα κατά τη χρήση του πλήρους δυναμικού του οχήματος.

  ΚΛΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑ TEST DRIVE

  Χαρακτηριστικά σχεδιαστικής ταυτότητας

  • ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ PERFORMANCE SVR
   ΚΑΘΊΣΜΑΤΑ PERFORMANCE SVR

   Με ανώτερο βαθμό υποστήριξης και μέγιστο έλεγχο, τα νέα ελαφριά καθίσματα SVR Performance από δέρμα Windsor είναι θερμαινόμενα στο βασικό εξοπλισμό και προσφέρουν τη λειτουργία ψύξης προαιρετικά. Με ένα ανάγλυφο λογότυπο SVR στο προσκέφαλο,

  • ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
   ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

   τα καθίσματα απόδοσης του SVR ολοκληρώνονται με έναν αποκλειστικό σχεδιασμό τιμονιού και φινιρίσματα σε Satin Brushed Aluminium, Grand Black ή Gloss Carbon Fibre. Η υπογραφή SVR σε βασικές τοποθεσίες εξυπηρετεί για να θυμίζει στους επιβάτες ότι βρίσκονται στα πιο γρήγορα και πιο ικανά SUV απόδοσης που έχουν κατασκευαστεί.

  • ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ
   ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

   Το εξωτερικό του SVR τονίζεται με έναν μοναδικό σχεδιασμό καπό από συνθετικό ανθρακόνημα που μπορεί να επιλεγεί στο χρώμα του αμαξώματος του οχήματος ή στο εντυπωσιακό, εκτεθειμένο Gloss Black Carbon Fibre. Η στιβαρή παρουσία του SVR ολοκληρώνεται περαιτέρω από πλέγμα μάσκας με σήμα SVR και νέους πλευρικούς αεραγωγούς φτερών σε Narvik Black. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με προβολείς Pixel LED και ευδιάκριτη σχεδιαστική υπογραφή φώτων πορείας ημέρας.

  • ΖΑΝΤΕΣ
   ΖΑΝΤΕΣ

   Το SVR διαθέτει ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, με 5 διαιρούμενες ακτίνες «Style 5091» και φινίρισμα Satin Polish στο βασικό εξοπλισμό. Οι προαιρετικές ζάντες 22 ιντσών, με 5 διαιρούμενες ακτίνες «Style 5083» σε φινίρισμα Gloss Black ή Satin Polish μπορούν επίσης να επιλεγούν.

  • ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ
   ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ

   Το σύστημα της ενεργής εξάτμισης χαρακτηρίζεται από μια ενεργή εξάτμιση δύο σταδίων με ηλεκτρονικά ελεγχόμενες βαλβίδες που παρέχει τον ευδιάκριτο τραχύ ήχο. Ενισχύεται περαιτέρω με τις αποκλειστικές ενσωματωμένες τετραπλές απολήξεις εξάτμισης SVR στο βασικό εξοπλισμό.

  • ΠΛΑΙΣΙΟ
   ΠΛΑΙΣΙΟ

   Οι ελαφριές ζάντες παρέχουν αυξημένες επιδόσεις, ενώ η εκ νέου ρυθμισμένη ανάρτηση και τα συστήματα απόκρισης και διεύθυνσης δίνουν τη δυνατότητα για έλεγχο ακριβείας και μια συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.

  Οι κινητήρες με μια ματιά

  Κινητήρας Επιτάχυνση 0-100kph
  σε sec
  Μέγιστη ταχύτητα kph Ροπή Nm Αστικός κύκλος l/100km Υπεραστικός κύκλος l/100km Μεικτός κύκλος l/100km Εκπομπές CO2 g/kg
  V8 5.0 λίτρων Βενζίνης 575PS Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Όλα τα στοιχεία είναι προσωρινά και υπόκεινται σε επίσημη επιβεβαίωση 4.5 283 700 18 9.9 12.8 294

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

  • S
  • SE
  • HSE
  • HSE ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ DYNAMIC
  • Autobiography με πακέτο Dynamic
  • SVR