Σχεδιασμός

Επιδόσεις

Τεχνολογία

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

  Με άφθονη πληροφόρηση και ψυχαγωγία, το in-car σύστημα ψυχαγωγίας μας Touch Pro Duo διαθέτει τις πιο διαισθητικές και προηγμένες ενσωματωμένες τεχνολογίες για να διασφαλίσει ότι μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την εμπειρία σας.

 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  Η σειρά εκλεπτυσμένων και αποδοτικών κινητήρων Range Rover Sport παρέχει υψηλές επιδόσεις. Επιλέξτε από μια επιλογή προηγμένων κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου ή το νέο υβριδικό ηλεκτρικό όχημα εξωτερικής φόρτισης (PHEV), το πιο πρωτοποριακό σύστημα μετάδοσης κίνησης που διαθέτουμε σήμερα.

 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ
  ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

  Η εξαιρετική πρόσφυση και οδήγηση επιβεβαιώνουν το Range Rover Sport ως το πιο δυναμικό SUV μας. Με μια σειρά από προσεκτικά κατασκευασμένες τεχνολογίες παρέχει συναρπαστική οδήγηση, σε οποιονδήποτε δρόμο και σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

 • ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
  ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

  Η υποδειγματική ικανότητα του Range Rover Sport εκτός δρόμου προκύπτει από έναν συνδυασμό συστημάτων All Wheel Drive (AWD) και μοναδικών, πρωτοποριακών τεχνολογιών παντός εδάφους,

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

  Από τη διαχείριση της κίνησης στην πόλη έως την παροχή πρόσθετης ασφάλειας για εσάς και τους επιβάτες σας, υπάρχει διαθέσιμη μια πληθώρα από βασικές και προαιρετικές πρωτοποριακές τεχνολογίες. Κάθε μία έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να παρέχει ευκολία και άνεση κατά τη διαδρομή σας.

 • ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
  ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

  Το Range Rover Sport ανάγει την άνεση οδηγού και συνεπιβάτη στα υψηλότερα επίπεδα. Σχολαστικά σχεδιασμένο, το σύγχρονο εσωτερικό διαθέτει νέα εμπρός καθίσματα που προσφέρουν αυξημένη υποστήριξη και τη δυνατότητα επιλογής τους με δέρμα ημι-ανιλίνης.

Προσαρμοστικότητα

Άνεση και ευκολία

Δυνατότητες

ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ
  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ

  Τα συστήματα μετάδοσης κίνησης του Range Rover Sport ενσωματώνουν τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών CO₂, όπως το προηγμένο ευφυές σύστημα Stop/Start. Το σύστημα απενεργοποιεί τον κινητήρα κατά την αναμονή και ενεργοποιείται ξανά όταν ανασηκώνετε το πόδι σας από το φρένο βελτιώνοντας την κατανάλωση καυσίμου κατά περίπου 5 έως 7 τοις εκατό. Η πρόσθετη λειτουργία ECO χρησιμοποιεί λογισμικό για να διασφαλίσει ότι το όχημα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά και οικονομικά.

 • ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ
  ΑΛΟΥΜΊΝΙΟ

  Η δομή του αμαξώματος από αλουμίνιο του Range Rover Sport ενσωματώνει ανακυκλωμένο υλικό, με αποτέλεσμα μικρότερο βάρος, βελτιωμένη οικονομία καυσίμου, χαμηλότερες εκπομπές και οφέλη απόδοσης.

 • ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ
  ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΥΚΛΟΥ ΖΩΗΣ

  Ως μια περιβαλλοντικά υπεύθυνη εταιρεία, δεσμευόμαστε για την παραγωγή οχημάτων που χρησιμοποιούν πιο βιώσιμα υλικά, παράγουν λιγότερα απορρίμματα και χρησιμοποιούν λιγότερους φυσικούς πόρους. Άλλωστε, το Range Rover Sport έχει σχεδιαστεί για να είναι ανακυκλώσιμο κατά 85 τοις εκατό και ανακτήσιμο κατά 95 τοις εκατό. Και επενδύουμε σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις όπου μπορούμε να κάνουμε τα αυτοκίνητά μας ακόμη πιο αποτελεσματικά, χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και ενέργεια, παράγοντας λιγότερα απόβλητα και εκπέμποντας λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα.

Χαρακτηριστικά ασφαλείας

 • Του συστήματος ISOFIX
  Του συστήματος ISOFIX

  Τα σημεία του ISOFIX στα πίσω καθίσματα κάνουν εύκολη την εγκατάσταση των παιδικών καθισμάτων. Διασφαλίζουν επίσης μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ του καθίσματος του παιδιού και του αυτοκινήτου για βελτιωμένη ασφάλεια.

 • ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ
  ΑΕΡΟΣΑΚΟΙ

  Το πλήρες σύστημα του Range Rover Sport με αερόσακους οδηγού και συνοδηγού παρέχει εξαιρετική προστασία για όλους τους επιβάτες του αυτοκινήτου.

 • ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Οι προεντατήρες ζωνών, οι οποίοι σε περίπτωση μπροστινής σύγκρουσης μειώνουν την κίνηση προς τα εμπρός, παρέχουν πρόσθετη προστασία.

 • ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED
  ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ LED

  Το Range Rover Sport διαθέτει περιμετρικό εξωτερικό φωτισμό LED στο βασικό εξοπλισμό. Τα φώτα LED έχουν σχεδιαστεί για να διαρκέσουν όσο και η διάρκεια ζωής του οχήματος και καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια.

 • ΗΓΕΤΙΚΗ ΣΠΟΡ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
  ΗΓΕΤΙΚΗ ΣΠΟΡ ΘΕΣΗ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

  Η ηγετική σπορ θέση οδήγησης του Range Rover Sport βοηθάει στην παροχή μιας πιο σταθερής, υπεύθυνης οδήγησης. Η ανυψωμένη θέση σας δίνει βελτιωμένη ορατότητα για καλύτερη ασφάλεια.

 • ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ (EBA)
  ΥΠΟΒΟΉΘΗΣΗ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ (EBA)

  Η υποβοήθηση πέδησης έκτακτης ανάγκης καταλαβαίνει όταν εφαρμόζετε τα φρένα γρήγορα, χωρίς όμως την απαραίτητη δύναμη για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης στάθμευσης. Ενισχύει επομένως την πίεση φρένου, έως την αντλία ABS για να διασφαλίσετε ότι σταματάτε εγκαίρως.