Χαρακτηριστικά σχεδιαστικής ταυτότητας

 • ΖΑΝΤΕΣ
  ΖΑΝΤΕΣ

  Το Range Rover Sport Autobiography με Dynamic Pack διαθέτει ζάντες 21 ιντσών, με 5 διαιρούμενες ακτίνες «Style 5085» και ζάντες αλουμινίου με φινίρισμα Diamond Turned στο βασικό εξοπλισμό.

 • ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED
  ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ MATRIX LED

  Οι προβολείς Matrix LED με τη σχεδιαστική υπογραφή φώτων πορείας ημέρας δίνουν τη δυνατότητα για προηγμένη σκάλα οδήγησης (ADB) και διαθέτουν ένα σύστημα προσαρμοζόμενου εμπρόσθιου φωτισμού. Χωρίζοντας την κύρια δέσμη σε κάθετες λωρίδες, η ADB μεγιστοποιεί την ορατότητα ενώ σκιάζει μπροστά από τα οχήματα που έρχονται από αντίθετη κατεύθυνση ώστε να μην τυφλώνει.

 • ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΑΝΑΔΙΠΛΟΥΜΕΝΟΙ, ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ

  Αυτοί οι προηγμένοι, θερμαινόμενοι καθρέπτες με φώτα προσέγγισης και λειτουργία αυτόματης μείωσης έντασης φωτισμού είναι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι έτσι ώστε να αποφεύγεται ζημιά κατά τη στάθμευση σε περιορισμένους χώρους. Επιπροσθέτως, ο καθρέπτης της πόρτας διαθέτει λειτουργία αυτόματης μείωσης έντασης φωτισμού όταν είναι επιλεγμένη η όπισθεν βελτιώνοντας την ορατότητα κατά τους ελιγμούς.

 • ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 22 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ
  ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ 22 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ

  Για εξαιρετική άνεση ακόμη και στις μεγαλύτερες διαδρομές. Τα εμπρός θερμαινόμενα και ψυχόμενα καθίσματα με λειτουργία μνήμης και δέρμα ημι-ανιλίνης και τα πίσω θερμαινόμενα καθίσματα διαθέτουν περφορέ μοτίβο Cut Diamond, ρυθμιζόμενες στηρίξεις εδρών και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενη επέκταση για το μαξιλάρι.

 • ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN™ SURROUND
  ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIAN™ SURROUND

  Όλη η πληρότητα και η καθαρότητα μιας ζωντανής απόδοσης που παράγεται μέσω της διάταξης 19 μπροστινών, πλευρικών και πίσω ηχείων που περιλαμβάνουν και ένα υπογούφερ διπλού καναλιού, τα οποία συνδυάζονται άψογα με την τεχνολογία Trifield™. Και όλα αυτά, με εύκολο χειρισμό μέσω του Touch Pro Duo.

 • DRIVE PACKS ΚΑΙ PARK PACKS
  DRIVE PACKS ΚΑΙ PARK PACKS

  Για μια σειρά από χαρακτηριστικά που βοηθούν να μείνετε ασφαλείς και ενημερωμένοι. Το Drive Pack περιλαμβάνει σύστημα παρακολούθησης κατάστασης οδηγού, σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου και σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας, καθώς και προσαρμοζόμενο περιοριστή ταχύτητας. Επιπροσθέτως, το Park Pack περιλαμβάνει το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης 360°, το σύστημα παρακολούθησης κίνησης στο πίσω μέρος και οθόνη για ασφαλή έξοδο.

Οι κινητήρες με μια ματιά

Κινητήρας Επιτάχυνση 0-100kph
σε sec
Μέγιστη ταχύτητα kph Ροπή Nm Αστικός κύκλος l/100km Υπεραστικός κύκλος l/100km Μεικτός κύκλος l/100km Εκπομπές CO2 g/kg
SDV6 3.0 λίτρων Ντίζελ 306PS Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 7.3 209 / 225** 700 7.9 6.4 7.0 185
SDV8 4.4 λίτρων Ντίζελ 339PS Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 6.9 209 / 225** 740 10.8 7.6 8.4 219
P400e 2.0 λίτρων Βενζίνης 404PS Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ 6.7 220 640 - - 2.8 64
V8 5.0 λίτρων Βενζίνης 525PS Αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Όλα τα στοιχεία είναι προσωρινά και υπόκεινται σε επίσημη επιβεβαίωση **Only available on 5 seat Dynamic Pack models 5.3 225 / 250** 625 18 9.9 12.8 294

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

 • S
 • SE
 • HSE
 • HSE ΜΕ ΠΑΚΕΤΟ DYNAMIC
 • Autobiography με πακέτο Dynamic
 • SVR