Επιλογές και αξεσουάρ

Δεν είναι όλες οι επιλογές διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής της Land Rover.

Επιλογές εξωτερικού

Επιλογές εξωτερικού

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Εξατομικεύστε το Range Rover Evoque σας με τις αγαπημένες σας ζάντες αλουμινίου. Επιλέξτε από μια ευρεία επιλογή από σύγχρονους και δυναμικούς σχεδιασμούς, και από ένα εύρος διαστάσεων μεταξύ 17’’ και 20’’.

Δημιουργήστε το δικό σας

Επιλογές εσωτερικού

 • ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ
  ΑΙΣΘΗΣΗ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥ

  Στην 5-θυρη έκδοση και στην έκδοση Coupé, η προαιρετική κρυστάλλινη σταθερή πανοραμική οροφή βελτιώνει την αίσθηση του χώρου στο εσωτερικό του οχήματος και το κατακλύζει με φυσικό φως, προσφέροντας παράλληλα ανεμπόδιστη ορατότητα στον περιβάλλοντα χώρο.

 • Η ΠΑΛΕΤΑ ΣΑΣ
  Η ΠΑΛΕΤΑ ΣΑΣ

  Για την εξατομίκευση του Range Rover Evoque σας, μπορείτε να επιλέξετε από μια ευρεία γκάμα χρωμάτων και υλικών, συμπεριλαμβανομένων των σαγρέ δερμάτινων επενδύσεων ή των δερμάτινων επενδύσεων Oxford.

 • ΚΟΜΨΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ
  ΚΟΜΨΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ

  Βελτιώστε τις επιφάνειες με διακοσμητικά από βουρτσισμένο αλουμίνιο, πλέγμα αλουμινίου ή βοτανικό αλουμίνιο, καθώς και με ξύλινες επενδύσεις Figured Macassar, Dark Grey Oak ή Gloss Black Strata.

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

ΠΑΚΕΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ BLACK

Το προαιρετικό πακέτο σχεδιασμού Black προσθέτει μαι πινελιά εντυπωσιασμού στο εξωτερικό του Range Rover Evoque. Διαθέσιμο με όλες τις επιλογές εξωτερικών χρωματικών συνδυασμών, περιλαμβάνει σκούρους προβολείς, φώτα ομίχλης και πίσω φώτα, εξωτερικά στοιχεία σε απόχρωση Narvik Black και ξεχωριστές ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών σε απόχρωση Satin Black.

Δημιουργήστε το δικό σας

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

ΠΑΚΕΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ GRAPHITE

Δώστε έμφαση στην ήδη κομψή εμφάνιση του Range Rover Evoque με το νέο πακέτο σχεδιασμού Graphite. Περιλαμβάνει σκούρους προβολείς, φώτα ομίχλης και πίσω φώτα, ένα περίβλημα μάσκας σε απόχρωση Satin Dorchester Grey και μια μαύρη οροφή για αντίθεση. Οι μοναδικές ζάντες αλουμινίου των 20’’ σε απόχρωση Satin Technical Grey ολοκληρώνουν την εμφάνιση.

Δημιουργήστε το δικό σας

Αξεσουάρ

 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  Μπορείτε να προσθέσετε εγκεκριμένα από τη Land Rover αξεσουάρ, ανά πάσα στιγμή, από παιδικά καθίσματα και προστατευτικά καλύμματα μέχρι συστήματα ψυχαγωγίας και τεχνικές αναβαθμίσεις.

 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  Βελτιώστε την εμφάνιση του οχήματός σας με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, προσθέστε προστασία για την προφύλαξη από ζημιές για τις διαδρομές εκτός δρόμου.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

  Σε συνδυασμό με το κιτ από ράγες οροφής, επιλέξτε εξειδικευμένες λύσεις αποθήκευσης για τον αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ για να αξιοποιήσετε την ικανότητα ρυμούλκησης του Land Rover.

 • ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Εξατομικεύστε την εμφάνιση του Land Rover σας με ζάντες αλουμινίου και βελτιώστε τις με κομψά και επώνυμα αξεσουάρ.