Σχεδιασμός

Προσαρμοστικότητα

Τεχνολογία

 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  Οι τεχνολογίες των κινητήρων μας αναβαθμίζονται συνεχώς, ώστε να ενσωματώνουν τις πιο πρόσφατες καινοτομίες, όπως το ευφυές σύστημα Stop / Start, το οποίο βελτιώνει την κατανάλωση του καυσίμου κατά 5% και 7%, σε σύγκριση με τους κινητήρες προηγούμενης γενιάς. Χρησιμοποιούνται επίσης επιλογές από ελαφριά κιβώτια ταχυτήτων για τη βελτίωση της αποδοτικότητας και την περαιτέρω μείωση των εκπομπών CO2.

 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
  ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

  Το προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας (Adaptive Cruise Control) διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα στις μεγαλύτερες διαδρομές, διατηρώντας μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) προσφέρει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της οδηγικής άνεσης και του ελέγχου, ενώ το σύστημα Torque Vectoring εξασφαλίζει την ομαλή, ελεγχόμενη πορεία στις στροφές. Μαζί, συμβάλλουν σε μια ελεγχόμενη και ασφαλή οδήγηση.

 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

  Η δυναμική βρίσκεται στο DNA κάθε Land Rover δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε τα πιο δύσκολα εδάφη και τις πιο δύσκολες συνθήκες με μεγαλύτερη ευκολία. Από το σύστημα Terrain Response μέχρι το σύστημα Hill Descent Control, η σουίτα μας από αποκλειστικές τεχνολογίες εξασφαλίζει ότι μπορείτε να αισθάνεστε την ίδια εμπιστοσύνη κατά την οδήγηση εκτός δρόμου, όπως και κατά την οδήγηση στην άσφαλτο.

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

  Τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης σάς επιτρέπουν να επικεντρωθείτε στο δρόμο μπροστά σας, παρακολουθώντας και βοηθώντας σας σε συγκεκριμένες οδηγικές καταστάσεις. Για παράδειγμα, το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitoring) σάς προειδοποιεί για οχήματα που πλησιάζουν από κάθε πλευρά, το σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας (Traffic Sign Recognition) σάς κρατά πλήρως ενήμερους εμφανίζοντας καθορισμένα σήματα κυκλοφορίας στον πίνακα οργάνων, βοηθώντας σας να ανταποκριθείτε πιο άμεσα σε τυχόν περιορισμούς και μια σειρά από τεχνολογίες υποβοήθησης στάθμευσης απομακρύνουν το άγχος της στάθμευσης.

 • ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
  ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

  Τα οχήματά μας διαθέτουν μια σειρά από τα πιο σύγχρονα συστήματα θέρμανσης και ψύξης προσφέροντας την απόλυτη άνεση τόσο σε εσάς όσο και στους συνεπιβάτες σας. Δεν έχει σημασία τι καιρικές συνθήκες επικρατούν, μπορείτε να φτάσετε στον προορισμό σας ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

  Το smartphone σας και το όχημά σας μπορούν να παρέχουν έναν πλούτο πληροφοριών και να φροντίζουν για την ψυχαγωγία σας. Το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με οθόνη αφής 10’’ εμφανίζει το δρόμο μπροστά σας, καθώς ο συνοδηγός σας παρακολουθεί ένα DVD ή τηλεόραση όταν έχει επιλεγεί η λειτουργία διπλής προβολής. Το InControl Apps στο smartphone σας μέσω της οθόνης αφής των 10’’ σας συνδέει με ασφάλεια με το όχημά σας. Ενώ το ηχοσύστημα Meridian™ Sound System γεμίζει την καμπίνα με τη μουσική σας.

Άνεση και ευκολία

Δυνατότητες

Δοκιμασμένο σε ακραίες συνθήκες

 • ΑΝΑΡΤΗΣΗ
  ΑΝΑΡΤΗΣΗ

  Θα είναι δύσκολο να οδηγήσετε στα άκρα ένα Range Rover Evoque σε μεγαλύτερο βαθμό από εμάς. Προκειμένου να εξασφαλίζεται το ασυναγώνιστο εύρος των δυναμικών ικανοτήτων, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, το Range Rover Evoque έχει εκτεθεί σε δέκα χρόνια οδηγικής πίεσης σε ένα κλάσμα του χρόνου, με τη βοήθεια της υπερσύγχρονης εξέδρας δοκιμών μας.

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ
  ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

  Στους θαλάμους κλιματικής προσομοίωσης, μπορούμε να προσομοιώσουμε μερικές από τις πιο προκλητικές συνθήκες αέρα που μπορεί να συναντήσει το Range Rover Evoque. Όχι μόνο τους ανέμους που πνέουν με 240 km/h σε μια χιονοθύελλα, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και τις περιπτώσεις χαμηλής ταχύτητας ροής του αέρα. Μόνο εάν ωθήσουμε όλα τα συστήματα στα όριά τους μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πραγματική αξιοπιστία.

 • ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟ ΚΛΙΜΑ
  ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟ ΚΛΙΜΑ

  Σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος και στους θαλάμους κλιματικής προσομοίωσης, ψύχουμε τα οχήματα στους -40 °C και τα θερμαίνουμε στους 50 °C. Οι βασικές λειτουργίες και τα συστήματα, στη συνέχεια, εξετάζονται σύμφωνα με τα αυστηρά μας πρότυπα. Έτσι, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο βουνό ή έρημο, η άνεση και η σύνδεση δεν είναι ποτέ μακριά.

 • ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
  ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

  Από τα παγωμένα εδάφη του Arjeplog στη Σουηδία έως την αμείλικτη έρημο του Ντουμπάι, διασφαλίζουμε ότι η θρυλική απόδοση των οχημάτων μας σε όλα τα εδάφη παραμένει ανεπηρέαστη. Τα πρωτότυπα οχήματα έχουν διανύσει περίπου 8.500 χιλιόμετρα στις πιο απαιτητικές διαδρομές εκτός δρόμου.

Επιδόσεις

Βιωσιμότητα