ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ LAND ROVER INCONTROL

ΟΛΑ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ LAND ROVER INCONTROL

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ LAND ROVER INCONTROL
TOP
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το InControl είναι η τεχνολογική καρδιά της εμπειρίας καμπίνας του Land Rover που παρέχει ακριβή έλεγχο περιβάλλοντος, πλοήγηση, ψυχαγωγία και ασφάλεια, καθώς και απαράμιλλη συνδεσιμότητα με τον κόσμο. Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά InControl που έχετε αγοράσει, πρέπει να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να ενεργοποιήσετε τις επιλεγμένες υπηρεσίες InControl.

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΑΤΕΣ;
Μάθετε περισσότερα
ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ INCONTROL
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ INCONTROL PROTECT

Για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες InControl Protect * , πρέπει να ακολουθήσετε 3 απλά βήματα για να δημιουργήσετε τον online λογαριασμό σας, να καταχωρίσετε το όχημά σας και να ενεργοποιήσετε τις υπηρεσίες InControl που έχετε αγοράσει.

Μάθετε περισσότερα

*Σε μερικά μοντέλα, το Protect περιλαμβάνεται στο InControl Remote

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΡΤΑΣ SIM

Για να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας InControl, όπως και το Wi-Fi Hotspot και το InControl Pro Services, πρέπει να εγκαταστήσετε μια κάρτα SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων.

Μάθετε περισσότερα
Wi-Fi Hotspot

ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ INCONTROL PRO

Η εφαρμογή Pro Services InControl παρουσιάζει έναν αριθμό βελτιωμένων ικανοτήτων για InControl Touch Pro.

Μάθετε περισσότερα
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΕΣΙΩΝ INCONTROL PRO

ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

Η εφαρμογή InControl Apps είναι διαθέσιμες για λήψη μέσω του Apple App Store ή του Google Play για τα περισσότερα smartphones Android και Apple iOS. Εγκαταστήστε την εφαρμογή InControl Apps για να βρείτε συμβατές εφαρμογές για τη συσκευή σας.

Μάθετε περισσότερα
INCONTROL APPS

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΧΑΡΤΩΝ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ TOUCH PRO AND TOUCH PRO
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΧΑΡΤΗ
TOUCH
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΧΑΡΤΗ
TOUCH PLUS
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ ΧΑΡΤΗ
INCONTROL SECURE
INCONTROL SECURE

Το σύστημα InControl Secure χρησιμοποιεί την τεχνολογία εντοπισμού για να σας προειδοποιήσει σε μια απόπειρα κλοπής και να σηματοδοτήσει τη θέση του οχήματός σας στις αρμόδιες αρχές για την έγκαιρη ανάκτησή του.

Μάθετε περισσότερα
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL
Εγγραφείτε και συνδεθείτε στο My Land Rover InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.
ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL
Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά Land Rover InControl.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας.
ΠΡΟΒΟΛΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ

Καθώς παρουσιάζουμε το InControl, ορισμένα χαρακτηριστικά που περιγράφονται μπορεί να είναι προαιρετικά και να εξαρτώνται από την αγορά ή το σύστημα μετάδοσης κίνησης. Συμβουλευτείτε τον τοπικό έμπορο λιανικής της Land Rover για τη διαθεσιμότητα και τους πλήρεις όρους της χώρας σας. Ορισμένα χαρακτηριστικά απαιτούν κατάλληλη SIM με κατάλληλο συμβόλαιο δεδομένων που θα απαιτεί περαιτέρω συνδρομή μετά την αρχική περίοδο που συνιστά ο έμπορος λιανικής σας. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί η συνδεσιμότητα του δικτύου κινητής τηλεφωνίας σε όλες τις τοποθεσίες.

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
Μάθετε περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για όλα τα τελευταία νέα
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Συζητήστε για το InControl με τον πλησιέστερο έμπορο λιανικής