Το all-new Discovery της Land Rover έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του χθες το βράδυ σε μια δραματική αποκάλυψη, η οποία δείχνει το όχημα να κινείται κατά μήκος ενός τεράστιου μοντέλου της Γέφυρας του Λονδίνου ύψους 13 ποδιών φτιαγμένο από LEGO. Το Discovery είναι το ευέλικτο μοντέλο της Land Rover και έχει εδραιωθεί ως το απόλυτο οικογενειακό SUV.

Το αντίγραφο της εμβληματικής Γέφυρας του Λονδίνου έχει κατασκευαστεί από περισσότερα από 5,7 εκατομμύρια τουβλάκια LEGO. Κατασκευάστηκε από μια ομάδα επαγγελματιών κατασκευαστών LEGO. Το αντίγραφο διαθέτει πλήρως λειτουργική κινητή γέφυρα και χρειάστηκε 150 ημέρες για να ολοκληρωθεί.

Η στιγμή της αποκάλυψης δείχνει το νέο Discovery να ελίσσεται κατά μήκος της τεράστιας κατασκευής με οδηγό τον Ben Ainslie. Η σκηνή που ακολούθησε απεικονίζει ένα αντίγραφο πραγματικού μεγέθους του αγωνιστικού σκάφους της Land Rover στους αγώνες Ben Ainslie, με οδηγό το θρύλο των ολυμπιακών αγώνων και αρχηγό της ομάδας BAR, Sir Ben Ainslie, μαζί με το πλήρωμά του. Ακολουθώντας τη λογική της Γέφυρας του Λονδίνου, το αντίγραφο του σκάφους έχει κατασκευαστεί εξ ολοκλήρου από LEGO. Χρησιμοποιήθηκαν 186.500 τουβλάκια για τον απαράμιλλο σχεδιασμό του.

Το μοντέλο της Γέφυρας του Λονδίνου πλαισιώνεται από δύο «Discovery Zones» από LEGO – μια ζώνη για ιππείς, την οποία παρουσιάζει η Zara Phillips και μια ζώνη για περιπέτεια, με επικεφαλής τον διεθνή εξερευνητή Bear Grylls.

Η ζώνη για τους ιππείς απεικονίζει την ιππέα Zara στην κλασική βρετανική ύπαιθρο, κατασκευασμένη πάντα από LEGO, ενώ η ζώνη για περιπέτεια απεικονίζει ένα κλασικό βρετανικό ορεινό τοπίο, το οποίο ολοκληρώνεται από μοντέλα προσκόπων από LEGO. Οι πρόσκοποι είναι μια οργάνωση με την οποία ο Bear διατηρεί δεσμούς αγάπης και στην οποία έχει τη θέση του αρχηγού.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

 

Το All-New Discovery επαναπροσδιορίζει τα μεγάλα SUV. Οι ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής της Land Rover έφεραν την επανάσταση στο DNA του Discovery, δημιουργώντας ένα άκρως ελκυστικό, εξαιρετικά ευέλικτο και απίστευτα ικανό SUV κορυφαίας κλάσης.

Gerry McGovern
Διευθυνων Συμβουλος Σχεδιασμου της Land Rover

ΟΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ DISCOVERY

Η διαδικασία ελέγχου της Land Rover επιδεικνύει το εύρος των δυνατοτήτων του All-New Discovery, μέσω εξονυχιστικού τσεκαρίσματος του αυτοκίνητου σε ορισμένα από τα πιο δύσκολα εδάφη του κόσμου και στις εγκαταστάσεις ελέγχου της Land Rover.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 

ΔΥΝΑΜΙΚΗ

Για τη δημιουργία του πιο ευέλικτου οικογενειακού SUV στον κόσμο απαιτείται πρώτα η κατανόηση των αναγκών των πιο απαιτητικών οικογενειών του κόσμου.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σχεδιαστές και οι μηχανικοί της Land Rover παίρνουν δουλειά για το σπίτι.
Έχοντας συμφωνήσει να μην αποκαλύψουν καμία λεπτομέρεια για το σχεδιασμό, παιδιά ηλικίας μεταξύ τεσσάρων και εννέα ετών έπιασαν να ζωγραφίζουν τις οικογένειές τους στις αγαπημένες τους εξορμήσεις, υπογράφοντας, φυσικά, τα έργα τους με το όνομά τους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

H Land Rover αποκάλυψε μια πρώτη άποψη του Ολοκαίνουργιου Discovery, ενός πλήρους μεγέθους SUV επτά θέσεων, σχεδιασμένο για απόλυτη ευελιξία και δυναμική.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του All-New Discovery έχει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου του 2016, πριν από το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ