ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ

 • ΒΗΜΑ 1
  ΒΗΜΑ 1

  Θα χρειαστεί να εγκαταστήσετε πρώτα μια κάρτα Micro SIM σύμφωνα με τις οδηγίες στη σελίδα εγκατάστασης κάρτας SIM

 • ΒΗΜΑ 2
  ΒΗΜΑ 2

  Προσπελάστε τις ρυθμίσεις συνδεσιμότητας του οχήματός σας από το γενικό μενού ρυθμίσεων του οχήματος και ενεργοποιήστε τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας. Μεταβείτε στο εικονίδιο Settings (Ρυθμίσεις) σε οποιαδήποτε οθόνη > All Settings (Όλες οι ρυθμίσεις) > Features (Χαρακτηριστικά) > Connectivity (Συνδεσιμότητα) > Mobile Data ON (Δεδομένα κινητού ενεργοποιημένα).

 • ΒΗΜΑ 3
  ΒΗΜΑ 3

  Μόλις συνδεθείτε, θα εμφανιστεί ένα εικονίδιο 3G ή Wi-Fi στην άνω γωνία της οθόνης αφής. Να θυμάστε, μπορεί να πάρει 2 λεπτά για να συνδεθείτε στο διαδίκτυο ανάλογα με την ισχύ του σήματος δικτύου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΠΡΟΦΙΛ

}
 • ΒΗΜΑ 1
  ΒΗΜΑ 1

  Όταν χρησιμοποιήσετε το σύστημα πλοήγησης InControl Touch Pro για πρώτη φορά, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε και να ονομάσετε το προφίλ σας. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αγαπημένους προορισμούς, προηγούμενες διαδρομές και ρυθμίσεις πλοήγησης.

 • ΒΗΜΑ 2
  ΒΗΜΑ 2

  Όταν σας ζητηθεί, μετακινηθείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και επιλέξτε Turn on all/Turn on (Ενεργοποίηση όλων/Ενεργοποίηση) για να ενεργοποιήσετε όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης. Περιλαμβάνουν ιστορικό μοτίβων κυκλοφορίας και πληροφορίες ροής κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο. Η επιλογή Continue (Συνέχεια)/Cancel (Ακύρωση) απενεργοποιεί όλα τα συνδεδεμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΌΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ ΠΛΟΉΓΗΣΗΣ ΣΑΣ

}
 • ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

  Μόλις δημιουργηθεί το προφίλ σας, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό συστήματος πλοήγησης InControl Touch Pro επιλέγοντας Sign in (Σύνδεση) στην κύρια οθόνη του συστήματος πλοήγησης. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να το κάνετε κατά την πρόσβασή σας σε ορισμένα χαρακτηριστικά που απαιτούν να είστε συνδεδεμένοι όπως Share ETA (Κοινοποίηση εκτιμώμενου χρόνου άφιξης), Cloud Sync (Συγχρονισμός Cloud) ή Door-to-Door navigation (Πλοήγηση από πόρτα σε πόρτα).

 • ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ
  ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΩΝ

  Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να καταχωρίσετε ένα νέο λογαριασμό. Θα σας ζητηθεί να δεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις πλοήγησης, στους οποίους μπορείτε να έχετε πρόσβαση πληκτρολογώντας το URL που σας έχει δοθεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ LAND ROVER ROUTE PLANNER APP


Η εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής InControl Route Planner για smartphone μεγιστοποιεί το δυναμικό του συστήματος πλοήγησης InControl Touch Pro του Land Rover. Η εφαρμογή σχεδιασμού διαδρομής InControl Route Planner σας δίνει τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε από πόρτα σε πόρτα. Ορίστε τον προορισμό σας από το smartphone σας, όπου θα κατευθύνεστε αρχικά από το όχημά σας, το οποίο στη συνέχεια θα αναλάβει καθοδήγηση. Μετά τη στάθμευση, το smartphone σας αναλαμβάνει το σύστημα πλοήγησης για να παρέχει οποιασδήποτε οδηγίες σχετικά με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή προσανατολισμού για τον τελικό προορισμό σας. Για να συνδεθείτε στην εφαρμογή για smartphone, χρησιμοποιήστε την ίδια διεύθυνση e-mail και τον ίδιο κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιήσατε για να ρυθμίσετε το λογαριασμό του συστήματος πλοήγησης InControl Touch Pro στο σύστημα πλοήγησης του οχήματός σας.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INCONTROL ROUTE PLANNER


Το InControl Route Planner σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε τις διαδρομές σας και να αποθηκεύσετε προορισμούς και τοποθεσίες. Μόλις εγκατασταθεί η εφαρμογή Pro Services μπορείτε να προσπελάσετε αυτές τις διαδρομές αργότερα από το όχημά σας. Μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τον λογαριασμό του συστήματος πλοήγησης InControl Touch Pro από αυτή την ιστοσελίδα και να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση e-mail και τον κωδικό πρόσβασης που δημιουργήσατε στο σύστημα πλοήγησης του Land Rover σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο πρόσβασης στις τελευταίες ενημερώσεις χαρτών, επισκεφθείτε την ενότητα χαρτών και υπηρεσιών του InControl Route Planner.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα incontrol route planner

SET UP LIVE APPS

 • ΒΗΜΑ 1
  ΒΗΜΑ 1

  Για να επιλέξετε και να προσπελάσετε τις εφαρμογές LIVE Apps, επιλέξτε το μενού πρόσθετων χαρακτηριστικών Extra Features στην οθόνη αφής του Land Rover σας.

 • ΒΗΜΑ 2
  ΒΗΜΑ 2

  Συνδεθείτε με χρήση του e-mail και του κωδικού πρόσβασης του λογαριασμού InControl Protect. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια ονομασία και να ρυθμίσετε ένα PIN για να μπορείτε να συνδέεστε χωρίς να χρησιμοποιείτε τα διαπιστευτήριά σας κάθε φορά. Αν δεν έχετε συνδεθεί, οι προτιμήσεις σας δεν θα αποθηκευτούν.

 • ΒΗΜΑ 3
  ΒΗΜΑ 3

  Αν ένα πράσινο βέλος στραμμένο προς τα κάτω εμφανιστεί στο τετραγωνίδιο Update (Ενημέρωση), αυτό σημαίνει ότι οι ενημερώσεις είναι διαθέσιμες. Απλά επιλέξτε Update (Ενημέρωση) αν απαιτείται.*

 • ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL
  ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL

  Εγγραφείτε και συνδεθείτε στο My Land Rover InControl έτσι ώστε να προσαρμόσετε τις προτιμήσεις σας και να διαχειριστείτε τα χαρακτηριστικά InControl.

  ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ MY LAND ROVER INCONTROL
 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL
  ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LAND ROVER INCONTROL

  Είναι χαρά μας να βοηθάμε με οποιεσδήποτε απορίες μπορεί να έχετε ή να σας ενημερώνουμε για τα χαρακτηριστικά Land Rover InControl.

  Επικοινωνήστε μαζί μας
 • ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ
  ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

  Αποκτήστε πρόσβαση στους όρους και τις προϋποθέσεις του Land Rover InControl και τα έγγραφα της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων από την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας.

  Προβολή όρων και προϋποθέσεων