ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS

 • ΒΗΜΑ 1
  ΒΗΜΑ 1

  Η εφαρμογή InControl Apps είναι διαθέσιμη στα περισσότερα Android και Apple iOS. Ελέγξτε αν οι συσκευές σας είναι συμβατές.

  ελέγξτε τη συμβατότητα
 • ΒΗΜΑ 2
  ΒΗΜΑ 2

  Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση του προγράμματος εκκίνησης της εφαρμογής InControl Apps στο smartphone σας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η ενέργεια με επιτυχία, ανοίξτε την εφαρμογή.

 • ΒΗΜΑ 3
  ΒΗΜΑ 3

  Θα σας ζητηθεί να ακολουθήσετε τον αυτόματο οδηγό γρήγορης έναρξης για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση. Είστε έτοιμοι να συνδέσετε το smartphone σας στο όχημά σας με τη χρήση της εφαρμογής InControl Apps.

ΣΥΝΔΈΣΤΕ ΤΟ SMARTPHONE ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

 • BHMA 1 - ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID
  BHMA 1 - ΜΟΝΟ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

  Για συσκευές Android: πρώτα πραγματοποιήστε σύζευξη και συνδέστε το smartphone σας με το όχημα χρησιμοποιώντας το Land Rover Bluetooth (που χρειάζεται για τηλεφωνικές κλήσεις και ροή ήχου). Αυτό το βήμα δεν χρειάζεται για τις συσκευές iOS.

 • ΒΗΜΑ 2
  ΒΗΜΑ 2

  Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ξεκλείδωτη και ότι οι θήκες ή τα καλύμματα της οθόνης δεν είναι κλειστά (μερικά μπορούν να κλειδώσουν αυτόματα το τηλέφωνο όταν είναι κλειστά).

 • ΒΗΜΑ 3
  ΒΗΜΑ 3

  Με τον ακροδέκτη του συνδέσμου USB που συνοδεύει το smartphone σας, συνδέστε το τηλέφωνό σας με τη θύρα USB του αυτοκινήτου.

 • ΒΗΜΑ 4
  ΒΗΜΑ 4

  Αν χρησιμοποιείτε iPhone και η εφαρμογή InControl Apps δεν εκτελείται ήδη, θα σας ζητηθεί να ανοίξετε την εφαρμογή. Αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android, μπορείτε να επιλέξετε το Always Allow (Να επιτρέπεται πάντα) όταν σας ζητηθεί, το οποίο θα παρακάμψει κάθε μελλοντική προτροπή.

 • ΒΗΜΑ 5
  ΒΗΜΑ 5

  Επιλέξτε την εφαρμογή InControl Apps από την οθόνη αφής. Μόνο οι εφαρμογές που έχουν περάσει από τη διαδικασία έγκρισης της Land Rover είναι διαθέσιμες για χρήση με την εφαρμογή InControl Apps. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές μπορεί να βασίζονται σε συνδρομή.

 • ΒΗΜΑ 6
  ΒΗΜΑ 6

  Στην οθόνη αφής θα σας ζητηθεί να επιλέξετε είτε View (Προβολή) (χρήση εφαρμογών χωρίς ήχο) είτε View and Listen (Προβολή και ακρόαση) (χρήση εφαρμογών με ήχο π.χ. συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και κλήσεις).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ APPLE IOS

Στο πλαίσιο των πιο πρόσφατων ενημερώσεων ασφαλείας iOS 9 και εξής, η εφαρμογή InControl Apps απαιτεί πλέον ένα σύντομο βήμα έγκρισης για να ενεργοποιήσουν κάθε συμβατή εφαρμογή στο όχημά σας. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα της ενημέρωσης ασφαλείας των FAQs (Συχνές ερωτήσεις) του InControl Connect.

 • ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
  ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

  Όπως θα παρατηρήσετε, οι εφαρμογές που απαιτούν άδεια θα εμφανίζονται γκριζαρισμένες και μη διαθέσιμες προς χρήση έως ότου ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

 • ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ
  ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΑΔΕΙΩΝ

  Στην οθόνη αφής του Land Rover σας, επιλέξτε την γκριζαρισμένη εφαρμογή που θα θέλατε αν ανοίξετε και ακολουθήστε τις οδηγίες που προβάλλονται στα αριστερά. Κατά τη διαδικασία, θα σας ζητηθεί δύο φορές να εκχωρήσετε άδεια στο smartphone σας. Θα χρειαστεί να ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία μία φορά για κάθε εφαρμογή.

 • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  Το smartphone σας μπορεί να μην έχει το πιο πρόσφατο λογισμικό. Για να ελέγξετε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση, μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του smartphone σας.