Μια υπέροχη οθόνη αφής 10 ιντσών με εξαιρετικά ευκρινή γραφικά, απαλλάσσεται από κουμπιά και λειτουργεί τόσο έξυπνα όσο ένα iPad.

TOPGEAR

 • ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ

  Στην καρδιά του Land Rover InControl, υπάρχει ένας επεξεργαστής multi-core Intel με δίκτυο ethernet υψηλής ταχύτητας που ελέγχεται μέσω της οθόνης αφής όπως ακριβώς ένα tablet.

 • ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΟΧΗΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

  Η εφαρμογή Remote σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγξετε το όχημά σας στο smartphone σας από οπουδήποτε στον κόσμο: από τη στάθμη καυσίμου έως τα ανοιχτά παράθυρα.

 • ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

  Το σύστημα πλοήγησης σας πηγαίνει εκεί όπου θέλετε εύκολα και με ακρίβεια χάρη στην αναλυτική καθοδήγηση, την προβολή διασταυρώσεων και τους τρισδιάστατους χάρτες.

 • ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΤΥΛ

  Με ένα εύρος χαρακτηριστικών Driver Assistance, το Land Rover InControl σας δίνει την ελευθερία να απολαύσετε την οδήγηση, είτε σταθμεύετε στην πόλη είτε βρίσκεστε καθ’ οδόν.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ INCONTROL

Η σειρά των συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης InControl του Land Rover περιλαμβάνει τώρα το Touch Pro Duo*, το πιο προηγμένο σύστημά μας. Έχει σχεδιαστεί για να διασφαλίζει ότι όλοι αξιοποιούν στο έπακρο τη διαδρομή τους. Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε εφαρμογές, να απολαύσετε μουσική μέσω του ηχοσυστήματος υψηλής ποιότητας και να πλοηγηθείτε στον κόσμο σας.
Μάθετε περισσότερα
Παρακολουθήστε την ταινία

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ MERIDIAN™

Οι πρωτοποριακές τεχνολογίες της Meridian παρέχουν όλη την πληρότητα και την καθαρότητα της ζωντανής ερμηνείας σε εσάς και όλους τους επιβάτες σας. Βελτιώστε την εμπειρία της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής του αυτοκινήτου σας με μια επιλογή τριών* ηχοσυστημάτων: Meridian Sound System (διαθέσιμο με Touch ή Touch Pro), Meridian Surround Sound System και Meridian Signature Sound System.

*Απευθυνθείτε στον έμπορο λιανικής της Land Rover για να ενημερωθείτε σχετικά με τη διαθεσιμότητα των ηχοσυστημάτων Meridian για το επιλεγμένο όχημά σας.
Μάθετε περισσότερα

ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ INCONTROL

Για απαράμιλλη συνδεσιμότητα στο όχημά σας, τα Connect και Connect Pro της Land Rover διασφαλίζουν ότι εσείς και οι επιβάτες σας απολαμβάνετε μια άψογη εμπειρία εντός και εκτός του οχήματος. Απολαύστε την ευκολία των επιλογών Remote Essentials ή Remote Premium που σας δίνουν τον έλεγχο του οχήματός σας από απόσταση. Οι επιλογές Protect και Secure Tracker κρατάνε πιο ασφαλή εσάς και το όχημά σας.
Μάθετε περισσότερα
Παρακολουθήστε την ταινία

INCONTROL DRIVER ASSISTANCE (ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ INCONTROL)

Για τη δική σας ηρεμία, τα χαρακτηριστικά υποβοήθησης του οδηγού Driver Assistance σας βοηθούν να μένετε πιο ασφαλείς στο δρόμο και εκτός δρόμου. Ελαχιστοποιήστε τον κίνδυνο για χτυπήματα και γρατσουνιές κατά τη στάθμευση στους πιο στενούς αστικούς χώρους με το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης Park Assist. Βιώστε την εμπειρία των διαισθητικών χαρακτηριστικών οδήγησης που όχι μόνο σας κρατούν συγκεντρωμένους στο δρόμο αλλά και σας ειδοποιούν για κινδύνους και ακόμη και εντοπίζουν κενά στη συγκέντρωση του οδηγού.
Μάθετε περισσότερα
Παρακολουθήστε την ταινία

†Η εμπορική ονομασία Trifield και η συσκευή «three fields» αποτελούν σήμα κατατεθέν της Trifield Productions Ltd.
††Η εμπορική ονομασία Meridian είναι σήμα κατατεθέν της Meridian Audio Ltd.
*Ο αριθμός των ηχείων και των watt εξαρτάται από την Land Rover που επιλέγετε. Το όχημα που παρουσιάζεται είναι Range Rover. Απευθυνθείτε στον πωλητή σας για περισσότερες πληροφορίες. Αυτή η παρουσίαση της Land Rover εξυπηρετεί μόνο σκοπούς παρουσίασης. Η θέση των ηχείων μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τα οχήματα.