ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΟΔΉΓΗΣΗΣ

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΥΤΌΝΟΜΗΣ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (ΣΎΣΤΗΜΑ ΑΥΤΌΝΟΜΗΣ ΠΈΔΗΣΗΣ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ)

  Ανιχνεύει αν ενδέχεται να συμβεί πιθανή μετωπική σύγκρουση με άλλο όχημα και εμφανίζει μια ειδοποίηση για να προειδοποιήσει τον οδηγό να φρενάρει. Αν ο οδηγός δεν αντιδράσει, το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιήσει τα φρένα για να μειώσει τη σοβαρότητα της πιθανής πρόσκρουσης*.

 • LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)
  LANE KEEP ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ)

  Αν πρέπει χωρίς λόγο να βρείτε στο δρόμο, το Land Rover σας δεν θα σας ειδοποιεί μόνο για το πρόβλημα, αλλά και θα σας καθοδηγεί με ασφάλεια πίσω στη λωρίδα σας.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • DRIVER CONDITION MONITOR (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ)
  DRIVER CONDITION MONITOR (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ)

  Το Driver Condition Monitor (Σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού) ανιχνεύει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • TRAFFIC SIGN RECOGNITIO (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ)
  TRAFFIC SIGN RECOGNITIO (ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΣΗΜΑΤΩΝ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ)

  Το Traffic Sign Recognition (Σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής κυκλοφορίας) προβάλλει αλλαγές στο όριο ταχύτητας και άλλες πινακίδες σήμανσης στον πίνακα οργάνων.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST
  ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST

  Ρυθμίστε την ταχύτητα ταξιδίου σας και μια απόσταση που θα διατηρείτε από τα προπορευόμενα οχήματα, έτσι ώστε το όχημά σας να προσαρμόζεται αυτόματα σε συνθήκες αργής κίνησης.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING (ΕΥΦΥΉΣ ΠΈΔΗΣΗ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ)
  INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING (ΕΥΦΥΉΣ ΠΈΔΗΣΗ ΈΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΆΓΚΗΣ)

  Όταν οι κάμερες εντοπίζουν έναν κίνδυνο εντός ενός ορισμένου εύρους, λαμβάνετε μια ηχητική προειδοποίηση σύγκρουσης και τα φρένα εφαρμόζονται αυτόματα.

 • BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)
  BLIND SPOT ASSIST (ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ)

  Ένα εικονίδιο που αναβοσβήνει στον καθρέπτη του φτερού θα σας προειδοποιεί για εμπόδια που υπάρχουν στο τυφλό σημείο σας ή που προσεγγίζουν γρήγορα σε αυτό.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΙΣΘΕΝ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΟΠΙΣΘΕΝ

  Το σύστημα σας προειδοποιεί για οχήματα, πεζούς ή άλλους κινδύνους που προσεγγίζουν από κάθε πλευρά του οχήματός σας. Θα σας ειδοποιήσει τόσο με ηχητικές όσο και με οπτικές προειδοποιήσεις, έτσι ώστε να γνωρίζετε τι υπάρχει πίσω σας ακόμη και όταν υπάρχουν εμπόδια στο οπτικό σας πεδίο.

  Παρακολουθήστε την ταινία

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΆ ΣΤΆΘΜΕΥΣΗΣ

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°

  Οι αισθητήρες υποβοήθησης στάθμευσης εμπρός, πίσω και στα πλάγια παρέχουν οπτικά και ηχητικά σχόλια που υποδεικνύουν πόσο κοντά βρίσκεστε σε εμπόδια.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST

  Το όχημά σας αναζητά και ελίσσεται σε χώρους κάθετης και παράλληλης στάθμευσης ενώ εσείς ελέγχετε την ταχύτητα και την κατεύθυνση.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 360°
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ 360°

  Παρέχει εικόνα 360° από το εξωτερικό του οχήματος μέσω της οθόνης αφής, που βοηθά στους διάφορους ελιγμούς, από τη στάθμευση δίπλα στο κράσπεδο έως την είσοδο και την έξοδο από στενούς χώρους και διασταυρώσεις.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ
  ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΘΑΡΗΣ ΕΞΟΔΟΥ

  Μια προειδοποιητική λυχνία θα ανάψει στις πίσω θύρες για να τους βοηθήσει όλους να εξέλθουν από το όχημα με ασφάλεια αν υπάρχουν οχήματα στο αντίθετο ρεύμα ή άλλοι κίνδυνοι.

  Παρακολουθήστε την ταινία

ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ


Για να ενεργοποιήσετε τα χαρακτηριστικά οδήγησης και στάθμευσης του συστήματος υποβοήθησης του οδηγού, υπάρχουν επιλογές κάμερας:

Η κάμερα οπισθοπορείας σας βοηθάει όταν κάνετε όπισθεν εντοπίζοντας τους κινδύνους πίσω από το όχημα. Οι γραμμές πορείας και η υποβοήθηση στάθμευσης εμφανίζονται στην οθόνη αφής για να σας καθοδηγήσουν με ασφάλεια στον επιλεγμένο χώρο σας. Βοηθάει επίσης με τη ρυμούλκηση τρέιλερ.

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ


Για καθαρή προβολή του γύρω χώρου σας, το σύστημα κάμερας 360° σας βοηθάει με τους ελιγμούς του οχήματός σας κατά την είσοδο και την έξοδο από στενούς χώρους. Μπορείτε να δείτε τις τροφοδοσίες κάμερας σε πραγματικό χρόνο στην οθόνη αφής από όλες τις κάμερες. Για ευκρινέστερη προβολή, εστιάστε σε μία εικόνα, μεγεθύνετε ή μετατοπίστε γύρω από τις εικόνες.