Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΑΣ


Μπορείτε να απολαύσετε τη βάση δεδομένων του Spotify με περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια τόσο εύκολα μέσω της οθόνης αφής InControl σας, όπως και μέσω φορητού υπολογιστή ή smartphone. Μόλις συνδεθείτε, όλα τα χαρακτηριστικά που γνωρίζετε και αγαπάτε είναι διαθέσιμα. Αναζητήστε τραγούδια αλλά και περιηγηθείτε σε όλους τους σταθμούς τις προτίμησής και τις προτάσεις.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ

Η λειτουργία εκτός σύνδεσης του Spotify είναι διαθέσιμη μέσω του Spotify για την εφαρμογή InControl Apps, έτσι ώστε να μπορείτε να ακούτε την αγαπημένη μουσική σας ακόμη και όταν δεν έχετε σύνδεση στο διαδίκτυο. Η εφαρμογή διαθέτει επίσης λίστα αναπαραγωγής Discover Weekly. Κάθε εβδομάδα προτείνει μια επιλογή μουσικών κομματιών που μπορεί να σας αρέσουν με βάση τις ακουστικές σας συνήθειες.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS


Η εφαρμογή Spotify είναι διαθέσιμη μόνο στο πλαίσιο της εφαρμογής InControl Apps: η σειρά των ενσωματωμένων στο αυτοκίνητο εφαρμογών έχει σχεδιαστεί και βελτιστοποιηθεί για χρήση στο Land Rover σας. Για να απολαύσετε όλα τα πλεονεκτήματα της εφαρμογής InControl Apps, το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης InControl απαιτεί ένα από τα πανίσχυρα πακέτα συνδεσιμότητάς μας: InControl Connect ή Connect Pro.

 • ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
  ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Άψογη συνδεσιμότητα ανάμεσα στο αυτοκίνητο, το smartphone σας και τον υπόλοιπο κόσμο.

  Μάθετε περισσότερα
 • INCONTROL PROTECT
  INCONTROL PROTECT

  Παρακολουθήστε το όχημά σας και ζητήστε βοήθεια από οπουδήποτε.

  Μάθετε περισσότερα
 • INCONTROL SECURE
  INCONTROL SECURE

  Το σύστημα μπορεί να παρακολουθήσει και να ανακτήσει το όχημά σας σε περίπτωση κλοπής.

  Μάθετε περισσότερα
 • ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ
  ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑΝ ΕΜΠΟΡΟ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

  Αναζητήστε έναν έμπορο λιανικής της Land Rover κοντά σας.

  Μάθετε περισσότερα