LAND ROVER PIVI PRO

ΕΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΑΓΓΙΞΕΤΕ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

“Το Pivi ενσωματώνεται αρμονικά στο όχημά σας.”

Η τεχνολογία πρέπει να ενσωματώνεται αρμονικά στο σπίτι ή στο αυτοκίνητό σας και να είναι έτοιμη όποτε τη χρειαστείτε. Το Pivi Pro, το εντελώς καινούριο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας αυτοκινήτου με ταχεία εκκίνηση, ώστε μέχρι τη στιγμή που θα καθίσετε στη θέση σας, οι δυνατότητές του θα είναι άμεσα διαθέσιμες.Το περιβάλλον χειρισμού που θα σας θυμίσει το smartphone σας είναι ο πρωταγωνιστής. Με την επίπεδη δομή του μενού του Pivi Pro μπορείτε να βρείτε τα χαρακτηριστικά που θέλετε και χρειάζεστε εύκολα και απλά, σα να χρησιμοποιείτε το smartphone σας, μέσω από απρόσκοπτα εναρμονισμένες δωρεάν εφαρμογές. Το Pivi Pro μαθαίνει και προσαρμόζεται όσο το χρησιμοποιείτε και εμφανίζει πρώτα τα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε συχνά.

Προσεχώς σε όλα τα οχήματα Land Rover, αλλά το Land Rover Defender θα είναι το πρώτο όχημά μας που θα περιλαμβάνει το feature Pivi Pro.

Προσαρμόσιμη αρχική οθόνη

Η νέα αρχική οθόνη του Pivi Pro επικεντρώνεται στην παροχή της σωστής πληροφορίας – όπως οδηγίες και πληροφορίες για την κίνηση – όταν τη χρειάζεστε, μαζί με άμεση πρόσβαση στα χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε περισσότερο. Ορίζετε τον προορισμό σας γρήγορα και εύκολα με ένα άγγιγμα της οθόνης. Τα αγαπημένα σας χαρακτηριστικά που χρησιμοποιείτε συχνότερα θα εμφανίζονται στην αρχική οθόνη.
Όταν χρησιμοποιήσετε το Pivi Pro για πρώτη φορά, θα διαπιστώσετε ότι έχει ρυθμιστεί κατάλληλα για πλοήγηση, ψυχαγωγία και χρήση τηλεφώνου, αλλά μπορείτε να το προσαρμόσετε εύκολα στις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις και απαιτήσεις.
Πλοήγηση

Στο σύστημα πλοήγησης του Pivi Pro δεν θα βρείτε παραδοσιακά μενού1. Δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να πατάτε τη μία λίστα κουμπιών μετά την άλλη για να καταφέρετε τελικά να ορίσετε τον προορισμό σας. Αντίθετα, τα πάντα είναι άμεσα προσβάσιμα με ένα μόνο άγγιγμα στην οθόνη αφής. Το Pivi Pro επίσης:

• Σας επιτρέπει να τσιμπάτε τα δάχτυλά σας για να κάνετε ζουμ στον χάρτη, ακριβώς όπως θα κάνατε στο smartphone σας
• Προσαρμόζεται και υποβάλλει προτάσεις με βάση τις διαδρομές που προτιμάτε
• Προβάλλει σύνοψη της κυκλοφορίας των οχημάτων και τον εκτιμώμενο χρόνο άφιξης στους προορισμούς σας
• Χρησιμοποιεί φωνητική καθοδήγηση για άγνωστες διαδρομές. Η φωνητική καθοδήγηση απενεργοποιείται αυτόματα στις τακτικές διαδρομές σας
• Προτείνει τις ταχύτερες διαδρομές για τον προορισμό σας μέσω πληροφοριών κυκλοφορίας πραγματικού χρόνου και δυναμικής δρομολόγησης
• Εμφανίζει καθ’ οδόν τιμές καυσίμων, διαθεσιμότητα χώρων στάθμευσης και προτείνει σημεία ενδιαφέροντος ή εστιατόρια κατά μήκος της διαδρομής σας

Μείνετε συνδεδεμένοι

Με μια σύνδεση δεδομένων κινητής τηλεφωνίας και το Online Pack, θα έχετε ακόμα μεγαλύτερη πρόσβαση.

• Αναπαράγετε τη μουσική και τα podcast σας με streaming μέσω των συνδεδεμένων υπηρεσιών Online Media (Μέσα σε Σύνδεση)
• Δείτε κριτικές και βαθμολογίες για προτεινόμενα σημεία ενδιαφέροντος από την τοπική κοινότητα
• Συγχρονιστείτε με το Google ή και το Outlook Calendar σας
• Προσπελάστε πληροφορίες για τον καιρό σε πραγματικό χρόνο με το AccuWeather
• Χρησιμοποιήστε πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως εφαρμογές για χώρους στάθμευσης
• Συνδεθείτε εύκολα με τις αγαπημένες σας εφαρμογές μέσω email ή σαρώνοντας έναν κωδικό QR
• Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές σε φυσική γλώσσα για τις γλώσσες που υποστηρίζονται.
• Η δυνατότητα σύνδεσης Wi-Fi με πρόγραμμα δεδομένων σας προσφέρει έως 20GB/μήνα2 για σύνδεση 4G μέσω της ενσωματωμένης κάρτας SIM και της εξωτερικής κεραίας, με την καλύτερη δυνατή σύνδεση
• Αλληλεπιδράστε με το αυτοκίνητό σας μέσω Remote App
• Ενημερωθείτε και παρακολουθήστε το όχημά σας σε περίπτωση κλοπής με το Secure Tracker ή το Secure Tracker Pro

Ενοποίηση

Το Pivi Pro ενοποιείται με όλες τις οθόνες στο όχημά σας. Η Διαδραστική Οθόνη Οδηγού περιλαμβάνει μια νέα τυπική διάταξη, αλλά και επιπλέον προβολές. Η τυπική διάταξη είναι η πιο κλασική και περιλαμβάνει δύο κοντέρ οργάνων με επιλεγμένες πληροφορίες γρήγορης πρόσβασης στο κέντρο. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε πλοήγηση, αναπαραγωγή μέσων ή πληροφορίες υποβοήθησης οδήγησης - όλα σε μεγάλο μέγεθος στην Οθόνη.

Και όταν πρέπει να επικεντρωθείτε στην πορεία σας, το σύστημα κρίσιμες πληροφορίες, όπως την ταχύτητά σας ή πληροφορίες για την οδήγηση εκτός δρόμου, στο οπτικό πεδίο σας. Το σύστημα Head-up Display επίσης:

• Παρέχει χάρτη πλοήγησης μικρού μεγέθους καθώς προσεγγίζετε την επόμενη στροφή σας

• Σας ειδοποιεί για εισερχόμενες κλήσεις

• Εμφανίζει τον τίτλο του επόμενου τραγουδιού στη λίστα αναπαραγωγής σας όταν προσπερνάτε τραγούδια.


“Τα πάντα είναι άμεσα προσβάσιμα με ένα μόνο άγγιγμα στην οθόνη αφής. Η υψηλή τεχνολογία στη διάθεσή σας.”

Πάντα ενημερωμένο

Το Pivi Pro διατηρείται πάντα ενημερωμένο, χωρίς χρέωση, για όλη τη διάρκεια εγγύησης του οχήματός σας. Θα γίνονται ενημερώσεις των χαρτών, του λογισμικού του οχήματός σας, καθώς και νέων χαρακτηριστικών και υπηρεσιών. Όταν συνδέεται, οι ενημερώσεις θα γίνονται ασύρματα. Υπάρχει η δυνατότητα προγραμματισμού της λήψης και εγκατάστασης των ενημερώσεων για τη μονάδα λογισμικού του οχήματος σε επιλεγμένες ώρες, για τη δική σας ευκολία. Η σπουδή μας να κατασκευάσουμε οχήματα κατάλληλα εξοπλισμένα για τον 21ο αιώνα σημαίνει σας ότι με το Pivi Pro θα απολαμβάνετε τις πιο διαισθητικές τεχνολογίες της εποχής μας.

ΤΩΡΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ...

Το Pivi είναι διαθέσιμο προς το παρόν στο Land Rover Defender.

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΗΜΑ

1Ορισμένα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται αποτελούν τμήμα της συνδρομής Connected Navigation Subscription η οποία παρέχεται για όλη τη διάρκεια της αρχικής περιόδου εγγύησης του οχήματός σας.
2Ισχύει πολιτική εύλογης χρήσης. Τυπική συνδρομή 1 έτους.