ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LAND ROVER

Η ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ
ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ

Για περισσότερες από επτά δεκαετίες, η Land Rover θέτει υπό αμφισβήτηση την έννοια του εφικτού.

Σήμερα, η ηλεκτρική ενέργεια προάγει τα πιο ικανά και πολυτελή SUV στον κόσμο με νέα επίπεδα
βιωσιμότητας, απόκρισης και εκλεπτυσμένης λειτουργίας.

ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΥΠΕΡΟΧΗ

ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ ΥΠΕΡΟΧΗ

Η νέα μας γκάμα plug-in υβριδικών οχημάτων (PHEV) καλύπτει κάθε χιλιόμετρο με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας (EV mode) και σημαντικά μειωμένους ρύπους στο υβριδικό πρόγραμμα (Hybrid mode). Έτσι μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε το ανθρακικό σας αποτύπωμα καθώς εξερευνάτε τις χαρές της φύσης.
ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Τα plug-in hybrid (PHEV) και mild hybrid (MHEV) μοντέλα μας προσθέτουν στις θρυλικές ικανότητες της Land Rover την σχεδόν αθόρυβη αμεσότητα της ηλεκτροκίνησης και την εκλεπτυσμένη λειτουργία που τη χαρακτηρίζει
ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ LAND ROVER ΑΠΌ ΤΟ 2024

ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΟΧΗΜΑΤΑ LAND ROVER ΑΠΌ ΤΟ 2024

Από το 2024 θα μπορείτε να επιλέξετε το πρώτο από τα έξι νέα αμιγώς ηλεκτρικά Land Rover. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα στο όραμά μας να μειώσουμε δραστικά τη ρύπανση και να επιτύχουμε ένα πραγματικά βιώσιμο μέλλον.

ΤΥΠΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ ΜΟΝΤΕΛΩΝ
LAND ROVER

PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΑ (PHEV)

PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΑ (PHEV)

Συνδυασμός βενζινοκινητήρα και ηλεκτροκινητήρα. Αλλάξτε από αμιγώς ηλεκτρικές καθημερινές μετακινήσεις με μηδενικές εκπομπές ρύπων σε ένα συνδυασμό βενζίνης και ηλεκτρικής ενέργειας και μειώστε τις εκπομπές ρύπων σε μεγαλύτερες διαδρομές. Φορτίστε το PHEV σας εύκολα στο σπίτι ή στον προορισμό σας.
ΗΠΙΟ ΥΒΡΙΔΙΚΑ (MHEV)

ΗΠΙΟ ΥΒΡΙΔΙΚΑ (MHEV)

Δεν απαιτείται φόρτιση. Με την υποστήριξη ενός μικρού ηλεκτροκινητήρα, τα MHEV της Land Rover βελτιώνουν την απόδοση και την πολιτισμένη λειτουργία των βενζινοκινητήρων και των πετρελαιοκινητήρων τους, επαναχρησιμοποιώντας την ενέργεια που συλλέγεται από την επιβράδυνση και την αναγεννητική πέδηση.

ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; PHEV, MHEV ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ή MHEV DIESEL;

Δείτε αν το επόμενο όχημά σας θα πρέπει να είναι PHEV ή MHEV με βάση τις οδηγικές σας συνήθειες και την προσβασιμότητα φόρτισης.
ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; PHEV, MHEV ΒΕΝΖΙΝΗΣ Ή MHEV DIESEL;

Ποιο είναι το κατάλληλο για εσάς;

Απαντήστε σε 5 γρήγορες ερωτήσεις σχετικά με τις οδηγικές σας συνήθειες για να δείτε αν το επόμενο όχημά σας θα πρέπει να είναι πετρελαιοκίνητο, βενζινοκίνητο ή ηλεκτρικό.

ΖΩΗ ΜΕ ΕΝΑ LAND ROVER PHEV

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Ή ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Ένας οικιακός φορτιστής είναι ο πιο βολικός και οικονομικός τρόπος για να ξεκινάτε καθημερινά με πλήρη φόρτιση. Η φόρτιση στον προορισμό είναι ιδανική για έγκαιρο ανεφοδιασμό εκτός σπιτιού.
ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

Στις εκτός δρόμου διαδρομές, θα διαπιστώσετε ότι η ηλεκτρική ενέργεια παρέχει άμεση ισχύ για τα πιο απαιτητικά εδάφη και τις πιο δύσκολες γωνίες αναχώρησης. Και όσον αφορά τη διάσχιση 1 υδάτων και την εξαιρετική απόσταση από το έδαφος, το όχημα παραμένει ασυμβίβαστο.
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

Από τη σημαντικές εκπτώσεις φόρου μέχρι το μικρότερο λειτουργικό κόστος και την απαλλαγή τελών στις ζώνες κυκλοφοριακής συμφόρησης, ένα Land Rover PHEV σας βοηθά να κάνετε οικονομία όλο το χρόνο.
ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ

Με μηδενικές εκπομπές ρύπων στο αμιγώς ηλεκτρικό πρόγραμμα λειτουργίας (EV mode), έχετε τη δυνατότητα να μειώσετε τις επιπτώσεις σας στον πλανήτη σε κάθε σας ταξίδι με το PHEV.

Επισκεφθείτε τον τοπικό ιστότοπο της εταιρείας για να μάθετε ποια μοντέλα είναι διαθέσιμα στην αγορά σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ LAND ROVER

Εξερευνήστε τη γκάμα μας plug-in υβριδικών (PHEV) και ήπιων υβριδικών οχημάτων (MHEV) που αντιπροσωπεύουν
το σύγχρονο όραμά μας για την ικανότητα και την πολυτέλεια ενός Land Rover.

1Πάντα ελέγχετε τη διαδρομή και την έξοδο πριν διασχίσετε το νερό