ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΟΣ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ (PHEV)

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΝΟΣ PLUG-IN ΥΒΡΙΔΙΚΟΥ (PHEV)

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Με ένα plug-in υβριδικό (PHEV) της Land Rover, το μεγαλύτερο μέρος της φόρτισης γίνεται από την άνεση του σπιτιού σας.Συνήθως είναι ο φθηνότερος και πιο βολικός τρόπος φόρτισης - τόσο εύκολος όσο η φόρτιση του κινητού σας στην πρίζα - και δεν θα χρειαστεί ποτέ να επισκεφθείτε τις πρατήρια καυσίμων για τοπικές διαδρομές στην πόλη.

ΕΠΙΤΑΧYΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ EΝΑΝ ΟΙΚΙΑΚO ΦΟΡΤΙΣΤH

ΕΠΙΤΑΧYΝΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ EΝΑΝ ΟΙΚΙΑΚO ΦΟΡΤΙΣΤH

Ο ταχύτερος τρόπος για να φορτίσετε το PHEV στο σπίτι είναι με έναν επαγγελματικά εγκατεστημένο οικιακό φορτιστή. Το κρατικό πρόγραμμα οικιακής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων μπορεί να σας βοηθήσει να υποστηρίξετε το κόστος της εγκατάστασης.
ΑΣΦΑΛΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ

ΑΣΦΑΛΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ

Οι συνιστώμενοι οικιακοί φορτιστές μας είναι ασφαλείς για χρήση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Βρέξει, χιονίσει, θα είστε πάντα έτοιμοι να ξεκινήσετε ηλεκτρικά.

Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

Η φόρτιση σε πρίζα δεν είναι μόνο απίστευτα βολική, αλλά και φθηνότερη από την καθημερινή χρήση ενός βενζινοκίνητου ή πετρελαιοκίνητου αυτοκινήτου. Επίσης, συνήθως εξοικονομείτε περισσότερα χρήματα με τη φόρτιση στο σπίτι από ό,τι με τη φόρτιση εκτός σπιτιού. Η χρήση ενός τιμολογίου ηλεκτρικής ενέργειας 'εκτός αιχμής' μπορεί να μειώσει ακόμη περισσότερο το κόστος.
Η ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

Καθώς η δημόσια υποδομή φόρτισης συνεχίζει να αναπτύσσεται, υπάρχουν πλέον περισσότερα μέρη από ποτέ για να φορτίσετε το PHEV σας εκτός σπιτιού.

Τα σημεία φόρτισης σε πολλούς δημόσιους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων, εμπορικά κέντρα και υπηρεσίες αυτοκινητοδρόμων καθιστούν εύκολο τον ανεφοδιασμό σας ενώ είστε σταθμευμένοι. Και αν βρίσκεστε μερικές ώρες στο γραφείο, μία πλήρης φόρτιση μπορεί να επιτευχθεί στο χώρο εργασίας μέχρι το μεσημέρι.

Η πλειονότητα των σταθμών φόρτισης στον προορισμό σας σε διάφορες πόλεις απαιτεί τη χρήση δικού σας καλωδίου φόρτισης, το οποίο περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό του Land Rover PHEV σας. Και όπως ακριβώς και στο σπίτι, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες.
ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ

Αφού απλά συνδέσετε το όχημα στην πρίζα και απομακρυνθείτε, η εφαρμογή InControl App του Land Rover 1 σας στέλνει την κατάσταση φόρτισης στο κινητό σας. Έτσι, όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να προγραμματίσετε τον χρόνο σας παραγωγικά και να είστε έτοιμοι να επιστρέψετε χωρίς να χάσετε λεπτό.

Στο σπίτι, η δυνατότητα χρονομετρημένης φόρτισης της εφαρμογής σας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για να ενεργοποιήσει τη φόρτιση στο χρονικό παράθυρο εκτός ωρών αιχμής του δικτύου κατά το οποίο οι πάροχοι προσφέρουν πολύ φθηνότερα τιμολόγια οικιακής ενέργειας.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΑΣ

ΧΡΟΝΟΙ ΦΟΡΤΙΣΗΣ ΓΙΑ PHEV

Οι τιμές που αναφέρουμε για σημεία ταχείας φόρτισης συνεχούς ρεύματος (DC) - που συνήθως βρίσκονται σε σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητοδρόμων και κεντρικούς δρόμους – φτάνουν μέχρι το 80%. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ταχύτητα φόρτισης επιβραδύνεται σημαντικά πάνω από το 80% με σκοπό την προστασία της μπαταρίας και τη βελτιστοποίηση της διάρκειας ζωής της.

Όχημα Μέγιστη ηλεκτρική αυτονομία Οικιακή και δημόσια φόρτιση εναλλασσόμενου ρεύματος AC (7kW) 0 – 100% Ταχεία φόρτιση συνεχούς ρεύματος DC (50kW) 0 – 80%
Νέο Range Rover PHEV Αυτονομία EV μέχρι 121km
(75 μίλια)‡ ††
Από 5 ώρες2 Από 60 λεπτά2
Νέο Range Rover Sport PHEV Αυτονομία EV μέχρι 115 km ‡ †† Από 5 ώρες2 Από 40 λεπτά2
Range Rover Velar PHEV Αυτονομία EV 61 km ‡ †† Από 2 ώρες, 16 λεπτά2 Από 30 λεπτά2
Range Rover Evoque PHEV Αυτονομία EV μέχρι 62 km‡ †† Από 2 ώρες, 12 λεπτά2 Από 30 λεπτά2
Discovery Sport PHEV Αυτονομία EV 60 km ‡ †† Από 2 ώρες, 12 λεπτά2 Από 30 λεπτά2
Defender PHEV Αυτονομία EV μέχρι 43 km‡ †† Από 2 ώρες, 30 λεπτά2 Από 30 λεπτά2

ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΠΡΙΖΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ.

Εάν απουσιάζετε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα και δεν υπάρχει διαθέσιμος οικιακός φορτιστής, η στάνταρ οικιακή πρίζα που χρησιμοποιείτε για οικιακές ηλεκτρικές συσκευές θα φορτίσει επίσης το όχημά σας με πολύ πιο αργό ρυθμό - συνήθως 0-100% από επτά ώρες.

Για τη φόρτιση του οχήματός σας από οικιακή πρίζα, διατίθεται ένα προαιρετικό καλώδιο Mode 2, το οποίο αγοράζετε ξεχωριστά.
ΟΙ ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΠΡΙΖΕΣ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΞΕΓΝΟΙΑΣΙΑ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Ένας επαγγελματικά εγκατεστημένος οικιακός φορτιστής είναι ο πιο εύκολος, πιο βολικός και πιο οικονομικός τρόπος για να ξεκινάτε κάθε μέρα με πλήρη φόρτιση.
ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

ΦΟΡΤΙΣΗ ΕΚΤΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Η φόρτιση στον προορισμό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για έγκαιρο ανεφοδιασμό εκτός σπιτιού. Μάθετε για τα σημεία φόρτισης και τον τρόπο πληρωμής.

Οι τιμές της ηλεκτρικής αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή. Η αυτονομία που επιτυγχάνεται διαφοροποιείται ανάλογα με την κατάσταση του οχήματος και της μπαταρίας, την πραγματική διαδρομή και το περιβάλλον και το οδηγικό στυλ.

Οι τιμές έχουν υπολογιστεί σύμφωνα με το πρότυπο NEDC2 και τη νομοθεσία της Ε.Ε., στα πλαίσια των επίσημων εργοστασιακών δοκιμών WLTP, με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου και ενέργειας και η αυτονομία εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατάσταση αξεσουάρ. Οι τιμές NEDC2 υπολογίζονται μέσω πιστοποιημένης μεθόδου βάσει τιμών WLTP ισοδύναμων με τα αποτελέσματα των παλαιότερων δοκιμών NEDC. Στη συνέχεια υπολογίζονται οι ανάλογοι φόροι.

††Οι τιμές που αναφέρονται είναι το αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν μόνο σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2, κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας εξαρτώνται από διάφορους παράγοντες όπως οδηγικό στυλ, περιβαλλοντικές συνθήκες, φορτίο, διάσταση ζαντών και εγκατεστημένα αξεσουάρ, πραγματική διαδρομή και κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές της αυτονομίας βασίζονται στο μοντέλο παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

1Μόνο συμβατά smartphones. Με την επιφύλαξη της διαθεσιμότητας πλατφορμών τρίτων παρόχων και σήματος κινητής τηλεφωνίας.

2Οι χρόνοι φόρτισης εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, η κατάσταση, η θερμοκρασία και η υπάρχουσα φόρτιση της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποείται και η διάρκεια της φόρτισης.