Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ABOVE AND BEYOND

ΩΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ LAND ROVER.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Στη Land Rover, αναζητούμε πάντα την επόμενη συναρπαστική οδήγηση. Ζούμε για τις ανηφόρες, τις κατηφόρες και τις απότομες πλαγιές. Απότομες κλίσεις και καταβάσεις. Βραχώδεις κοίτες ποταμών, παγωμένοι δρόμοι και ανηφόρες. Είμαστε πάντα έτοιμοι για όλα. Για κάθε τι που δεν είναι επίπεδο.
ΤΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΠΕΔΟ;

Η Above and Beyond Tour ξεκινάει σε όλο τον κόσμο και δίνει τη δυνατότητα στους λάτρεις της Land Rover να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους ικανότητες σε διάφορες απαιτητικές συνθήκες. Συνδυάζοντας απότομες κλίσεις με δύσκολες καταβάσεις και κάθε άλλη δύσκολη συνθήκη, η περιήγηση θα δώσει στους επισκέπτες μια πρώτη επίδειξη της ικανότητας αυτοκυριαρχίας της Land Rover.

ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗ LAND ROVER ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

Η περιήγηση Above and Beyond Tour είναι ο πιο συναρπαστικός τρόπος να γνωρίσετε την αγαπημένη σας Land Rover από τη θέση του οδηγού. Είτε επιλέξετε την ευέλικτη Land Rover Discovery είτε την αβάν-γκαρντ Range Rover Velar, μπορείτε να περιμένετε την απόλυτη ικανότητα αυτοκυριαρχίας.

Η περιήγηση Above and Beyond Tour επισκέπτεται διάφορες χώρες. Αν η δική σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα, η περιήγηση μπορεί να πραγματοποιηθεί αργότερα. Ελέγχετε σε τακτά χρονικά διαστήματα για περισσότερες πληροφορίες ή για να μάθετε περισσότερα για τα κέντρα Global Experience εδώ.

ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Ζήστε την εμπειρία των διαδρομών παντός εδάφους Land Rover από πρώτο χέρι
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ
Δείτε εικονικούς προορισμούς πίσω από το τιμόνι ενός Land Rover
ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα της Land Rover