ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΤΗΣ LAND ROVER ΣΤΗ ΛΑΠΩΝΙΑ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΣΑΣ

Τα παγωμένα άγρια τοπία και απέραντα δάση της Λαπωνίας ξεπερνούν τα όρια της φαντασίας. Γνωρίστε τα με στυλ επιλέγοντας μία από τις δύο εκδρομές μας
πίσω από το τιμόνι ενός Range Rover Sport.

ΖΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΠΩΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ LAND ROVER

Η Λαπωνία βρίσκεται μέσα στο παγωμένο τοπίο του Αρκτικού Κύκλου, σε ένα περιβάλλον ακραίων φυσικών φαινομένων. Με οικοδεσπότες την ομάδα των ειδικών μας, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει. Τα εντυπωσιακά πεύκα, οι παγωμένες λίμνες και οι χιονισμένες πλαγιές είναι μόνο η αρχή.

ΛΗΨΗ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΥ ΦΥΛΛΑΔΙΟΥ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΛΑΠΩΝΙΑΣ
ΒΟΡΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Μια τετραήμερη παγωμένη περιπέτεια που προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό οδηγικής εμπειρίας και παραδοσιακών σκανδιναβικών πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Εάν είστε τυχεροί, μπορεί να συναντήσετε ακόμη και το εντυπωσιακό βόρειο σέλας.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΝΟΤΟ
Εάν είστε φαν της οδήγησης, η τετραήμερη εκδρομή στον Νότο θα σας προσφέρει τη δυνατότητα να περάσετε ακόμα περισσότερες ώρες πίσω από το τιμόνι. Θα ζήσετε μια πραγματική περιπέτεια στην Αρκτική με διαδρομές σε ακόμα περισσότερα παγωμένα τοπία.
ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ

Κάντε εγγραφή για να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με τις μελλοντικές ημερομηνίες και τους διαθέσιμους χώρους

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΠΩΝΙΑ

Πάρτε μια γεύση για το τι μπορείτε να περιμένετε από το Ταξίδι Περιπέτειας της Land Rover στη Λαπωνία

ΠΡΟΒΟΛΗ ΓΚΑΛΕΡΙ
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΗ ΛΑΠΩΝΙΑ
ΓΕΝΙΚΑ

Ποιος οργανώνει το Ταξίδι Περιπέτειας της Land Rover στη Λαπωνία;

Η Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH διαχειρίζεται το πρόγραμμα για το Ταξίδι Περιπέτειας της Land Rover σε συνεργασία με την Land Rover, η οποία παρέχει τα οχήματα και τους εξειδικευμένους οδηγούς Land Rover Experience. Το πρόγραμμα οδήγησης έχει σχεδιαστεί από την Land Rover, ενώ υπάρχει ένας υπεύθυνος προγράμματος που επιβλέπει όλες τις πτυχές της οδηγικής σας εμπειρίας για να εξασφαλίσει την ομαλή λειτουργία του προγράμματος.

Ποιος οδηγεί;

Εσείς! Θα υπάρχει μια ομάδα εξειδικευμένων εκπαιδευτών της Land Rover Experience που θα σας παρέχει οδηγίες και εκπαίδευση, αλλά στο τιμόνι θα βρίσκεστε εσείς.

Ποια γλώσσα χρησιμοποιείται στις εκδρομές;

Το πρόγραμμα παραδίδεται στα αγγλικά.

Τι άλλες δραστηριότητες προσφέρονται;

Υπάρχουν και άλλες προαιρετικές δραστηριότητες που μπορείτε να προσθέσετε στο ταξίδι σας (με επιπλέον χρέωση) και μπορείτε να τις αγοράσετε εκ των προτέρων κατά την κράτηση της θέσης σας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH στα εξής στοιχεία:

E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com ή τηλέφωνο: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET), Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις τοπικές αργίες. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις τοπικών κλήσεων).

ΤΙΜΗ

Πότε κλείνουν οι κρατήσεις;

Κάθε κράτηση κλείνει 4 εβδομάδες πριν από την ημερομηνία έναρξης του κύκλου.

Πρέπει να αγοράσω πρόσθετη ασφάλιση για να μπορέσω να οδηγήσω;

Δεν απαιτείται πρόσθετη ασφάλιση οχημάτων, αλλά οι επισκέπτες θα πρέπει να αγοράσουν ένα ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Η ταξιδιωτική ασφάλιση για επισκέπτες με πρωτεύουσα κατοικία στη Γερμανία ή μια παραμεθόρια χώρα είναι διαθέσιμη μέσω του συνεργάτη μας, Zum goldenen Hirschen X zerotwonine GmbH. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους στα εξής στοιχεία:

E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com ή τηλέφωνο: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET),

Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις τοπικές αργίες. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις τοπικών κλήσεων).

Τι περιλαμβάνεται στην τιμή του Ταξιδιού Περιπέτειας Land Rover στη Λαπωνία;

Η τιμή περιλαμβάνει γενικά τα εξής: όλες τις δραστηριότητες οδήγησης, τη διαμονή σε ξενοδοχείο (σε δίκλινο δωμάτιο), πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, ποτά μαζί με τα γεύματα και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο. Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις παροχές που περιλαμβάνονται στην τιμή, ανατρέξτε στην ατομική σας διαδρομή. Λάβετε υπόψη ότι επειδή το πρόγραμμα περιλαμβάνει οδήγηση, αλκοόλ περιλαμβάνεται μόνο στο δείπνο σας και σε περιορισμένη ποσότητα. Περιλαμβάνονται αναψυκτικά, τσάι και καφές με όλα τα γεύματα.

Τι δεν περιλαμβάνεται στην τιμή της οδηγικής εμπειρίας;

Πτήσεις, γεύματα και ποτά που δεν προσδιορίζονται στο πρόγραμμα, προαιρετικές δραστηριότητες (π.χ. εκδρομές με έλκηθρα με σκυλιά), έξοδα έκδοσης θεώρησης (εφόσον υπάρχουν), ταξιδιωτικές ασφάλειες και οποιεσδήποτε ρυθμίσεις πριν ή μετά το ταξίδι που αποκλίνουν από το δρομολόγιο.

ΟΔΉΓΗΣΗ

Δεν έχω οδηγήσει ποτέ όχημα στο χιόνι και στον πάγο. Μπορώ, παρόλα αυτά, να συμμετάσχω στο Ταξίδι Περιπέτειας Land Rover στη Λαπωνία;

Βεβαίως - οι δραστηριότητες οδήγησης είναι σχεδιασμένες για οδηγούς όλων των δυνατοτήτων. Οι οδηγοί θα λάβουν εμπεριστατωμένες ενημερώσεις και η ομάδα ειδικών Land Rover Experience θα είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας παρέχει συμβουλές και οδηγίες πριν την αναχώρηση και στη διαδρομή. Κάθε ένα από τα οχήματά μας θα είναι εξοπλισμένο με αμφίδρομη ραδιοφωνική συσκευή, ώστε οι εκπαιδευτές μας να μπορούν πάντα να είναι προσβάσιμοι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.

Τι οχήματα θα οδηγήσω;

Range Rover Sport

Περιστασιακά ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε τα συγκεκριμένα οχήματα, για λόγους που δεν υπόκεινται στον έλεγχό μας και διατηρούμε το δικαίωμα να το πράξουμε.

Τα οχήματα είναι χειροκίνητα ή αυτόματα;

Όλα τα οχήματα αυτού του προγράμματος είναι αυτόματα.

Τα οχήματα είναι αριστεροτίμονα ή δεξιοτίμονα;

Υπάρχουν οχήματα και των δύο ειδών. Οι πελάτες που δεν αισθάνονται άνετα να οδηγούν σε μια συγκεκριμένη πλευρά του οχήματος, θα πρέπει να ενημερώσουν τις ομάδες εκπαιδευτών, οι οποίοι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σας.

Ποια είναι η ελάχιστη ηλικία συμμετοχής;

Η ελάχιστη ηλικία συμμετοχής είναι τα 21 έτη με πλήρη άδεια οδήγησης 3 ετών ή τα 23 έτη με πλήρη άδεια οδήγησης 1 έτους.

Τι είδους άδεια οδήγησης χρειάζομαι;

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να διαθέτουν πλήρη και έγκυρη άδεια οδήγησης. Εάν διαθέτετε άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα σας αποσταλεί ένας σύνδεσμος ιστού με ένα ηλεκτρονικό έντυπο, το οποίο πρέπει να συμπληρώσετε εκ των προτέρων για να επαληθεύσετε την κατάσταση της άδειάς σας. Εάν η άδειά σας εκδόθηκε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου τότε θα πρέπει να συμπληρώσετε ένα έντυπο δήλωσης άδειας οδήγησης κατά την αρχική ενημέρωσή σας. Η άδεια οδήγησης πρέπει να είναι έγκυρη και ισχύουσα και πρέπει να προσκομιστεί και να παραδοθεί την ημέρα της εμπειρίας.

Όλοι οι οδηγοί πρέπει να έχουν τουλάχιστον τρία συνεχή (3) χρόνια οδηγική εμπειρία σε πλήρη άδεια χωρίς σοβαρό ατύχημα ή καταδίκη τα τελευταία δύο (2) χρόνια. Ή τουλάχιστον έναν (1) συνεχή χρόνο οδηγική εμπειρία σε πλήρη άδεια χωρίς σοβαρό ατύχημα ή καταδίκη κατά το διάστημα αυτό, εάν ο οδηγός είναι ηλικίας 23 ετών και άνω. Όλοι οι οδηγοί δεν πρέπει να έχουν πάνω από 6 βαθμούς ποινής στην άδειά τους (κατά περίπτωση) ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν σε οποιεσδήποτε δραστηριότητες κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Πρέπει να μας ενημερώσετε αν έχετε πάνω από 6 βαθμούς ποινής στην άδεια οδήγησής σας.

Πρέπει να έχω συγκεκριμένο επίπεδο φυσικής κατάστασης;

Για να συμμετάσχετε στην εμπειρία οδήγησης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν γνωρίζετε οποιεσδήποτε περιστάσεις που δεν θα σας επιτρέψουν να οδηγήσετε, όπως χρόνια προβλήματα στην πλάτη (ή παρόμοιες καταστάσεις), ψυχικές καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν την οδηγική σας ικανότητα, κακή όραση που δεν να ανταποκρίνεται στα πρότυπα οδήγησης, εγκυμοσύνη ή καρδιακά προβλήματα.

Πόσα άτομα βρίσκονται σε κάθε όχημα;

Θα διατεθούν δύο άτομα ανά όχημα.

ΤΑΞΙΔΙ

Πόσος χρόνος οδήγησης προβλέπεται;

Ο χρόνος οδήγησης μπορεί να είναι έως και 4 ώρες ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες.

Εάν ταξιδεύω μόνος μου θα έχω δικό μου όχημα;

Όχι. Αν ταξιδεύετε μόνος σας, θα μοιραστείτε ένα όχημα με κάποιον άλλο επισκέπτη. Θα έχετε μονόκλινο δωμάτιο καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού.

Επιτρέπεται να συμμετάσχουν παιδιά στο Ταξίδι Περιπέτειας στη Λαπωνία;

Το Ταξίδι Περιπέτειας στη Λαπωνία δεν είναι κατάλληλο για παιδιά για λόγους ασφαλείας και λόγω των ακραίων κλιματικών συνθηκών στον προορισμό.

Ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός ατόμων σε κάθε ταξίδι;

Για να προσφέρουμε μια πιο ιδιαίτερη και συναρπαστική εμπειρία, στοχεύουμε να διατηρήσουμε το μέγεθος κάθε ομάδας που λαμβάνει μέρος στο Ταξίδι Περιπέτειας της Land Rover στη Λαπωνία σε 10 άτομα (δύο ανά όχημα).

Τι είδους κρεβάτια είναι διαθέσιμα;

Προσφέρουμε διπλά κρεβάτια σε όλα τα δωμάτια. Δεν διατίθενται μονόκλινα ή δύο μονά κρεβάτια. Προσφέρουμε τους παρακάτω τύπους δωματίων στα διάφορα ξενοδοχεία.

Treehotel:

Ταξίδι στον Βορρά: Birds Nest, UFO, Cabin, BlueCone, Dragonfly, 7th room

Ταξίδι στον Νότο: Birds Nest, UFO, Cabin, 7th room, Dragonfly

Quality Hotel: δίκλινα δωμάτια τύπου Superior

ICEHOTEL®: Ζεστό δωμάτιο - Kaamos

Μπορείτε να αναβαθμίσετε τη διαμονή σας στο ICEHOTEL® επιλέγοντας ένα κρύο δωμάτιο (με επιπλέον χρέωση). Η διαθεσιμότητα και το κόστος της αναβάθμισης σε κρύο δωμάτιο θα διευκρινιστούν κατόπιν αιτήματος
Λάβετε υπόψη ότι οι κρατήσεις δωματίων στο ξενοδοχείο Treehotel θα γίνονται με σειρά προτεραιότητας.

Χρειάζομαι βίζα;

Οι περισσότερες χώρες εκτός της ΕΕ απαιτούν βίζα για ταξίδια στη Σουηδία και την ΕΕ. Επικοινωνήστε με το τοπικό προξενείο για να ενημερωθείτε για τις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ταξιδιού. Εάν χρειάζεστε πρόσκληση για να υποβάλετε αίτηση για βίζα, ενημερώστε την Zum goldenen Hirschen x zerotwonine GmbH για να σας την παράσχει. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της ως εξής:

E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com ή τηλέφωνο: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET),

Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις τοπικές αργίες. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις τοπικών κλήσεων).

Τι νόμισμα χρησιμοποιείται στη Σουηδία;

Το τοπικό νόμισμα είναι σουηδικές κορώνες (SEK).

Σε ποιον μπορώ να επικοινωνήσω εάν χρειάζομαι βοήθεια για κρατήσεις πτήσεων ή ταξιδιωτική ασφάλιση;

Η εταιρεία Zum goldenen Hirschen x zerotwonine GmbH, η οποία είναι συνεργάτης μας, θα σας βοηθήσει να κλείσετε τα αεροπορικά σας εισιτήρια και την ταξιδιωτική σας ασφάλιση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της ως εξής:

E-mail: jlriceacademy@zerotwonine.com ή τηλέφωνο: +49 69 460 97 47 47 (09h00 – 18h00 (CET),

Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός από τις τοπικές αργίες. Μπορεί να ισχύουν χρεώσεις τοπικών κλήσεων).

Χρειάζομαι ειδικά ρούχα;

Οι θερμοκρασίες στην περιοχή όπου θα διεξαχθεί το πρόγραμμα οδήγησης μπορεί να φτάσουν μέχρι και τους -30 °C ή χαμηλότερες και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε κατάλληλα ζεστά και ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες ρούχα και παπούτσια. Δεν παρέχονται ρούχα και ως εκ τούτου συνιστούμε σε όλους τους συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους τα ακόλουθα είδη:

• Ζεστό καπέλο
• Ζεστά γάντια
• Μάλλινο κασκόλ
• Ισοθερμικά εσώρουχα (με μακριά μανίκια/μπατζάκια)
• Ένα καλό επενδεδυμένο ή φλις τζάκετ
• Μερικά ελαφριά ρούχα, που θα μπορείτε να τα φορέσετε και αυτά, εάν χρειαστεί
• Ανθεκτικά, άνετα παπούτσια (κατάλληλα για οδήγηση)
• Γυαλιά ηλίου

Υπάρχει κώδικας ενδυμασίας για το βράδυ;

Δεν ισχύει πάντα κώδικας ενδυμασίας για το βράδυ.

Επιτρέπεται να έχω φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα;

Ναι βεβαίως, αλλά λάβετε υπόψη ότι δεν επιτρέπονται drone.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Μείνετε ενημερωμένοι με τα τελευταία νέα της Adventure Travel.
Url
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ
Μάθετε περισσότερα για τα οχήματα Land Rover
Url
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου
Url
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
Χρησιμοποιήστε τον διαμορφωτή για να σχεδιάσετε το ιδανικό για εσάς όχημα
Url