Σύστημα ψυχαγωγίας

 • ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL TOUCH
  ΣΥΣΤΗΜΑ INCONTROL TOUCH

  Στα μοντέλα S και SE, το σύστημα InControl Touch παρέχει πλούσιες επιλογές πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Η διαισθητική τεχνολογία InControl σάς βοηθά να πλοηγηθείτε ως τον προορισμό σας, να κατεβάσετε την αγαπημένη σας μουσική, ακόμη και να εντοπίσετε ένα κλεμμένο όχημα και κάνει τη ζωή σας πιο απολαυστική, εύκολη και διασκεδαστική.

 • INCONTROL TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH PRO

  Χάρη στο υλικό και λογισμικό νέας γενιάς που διαθέτει το InControl Touch Pro, βελτιώνονται σημαντικά η συνδεσιμότητα και η ψυχαγωγία στο All-New Discovery. Η οθόνη αφής 10” HD που διαθέτουν τα μοντέλα HSE και HSE Luxury εξασφαλίζει γρήγορη, άψογη και άμεση συνδεσιμότητα και η ψυχαγωγία. Προσφέρει πλούσιες και συναρπαστικές εμπειρίες εικόνας και ήχου στον οδηγό και τους επιβάτες, ενώ διαθέτει και μνήμη 10 GB για την αποθήκευση ταινιών HD ή 2.000 τραγουδιών περίπου, καθώς και υποδοχές USB και σημεία φόρτισης.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • INCONTROL CONNECT PRO
  INCONTROL CONNECT PRO

  Όταν επιλέγετε το InControl Touch Pro, έχετε την επιλογή να προσθέσετε τις υπηρεσίες, τεχνολογίες και εφαρμογές του συστήματος InControl Connect Pro που προσφέρουν σε εσάς και τους επιβάτες πολύ υψηλό επίπεδο συνδεσιμότητας και άνεσης. Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν εφαρμογές InControl, Remote Premium και υπηρεσίες Pro, συμπεριλαμβανομένου Wi-Fi Hotspot.

 • ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INCONTROL PRO
  ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INCONTROL PRO

  Οι υπηρεσίες Pro που παρέχονται στο πλαίσιο του InControl Connect Pro περιλαμβάνουν Wi-Fi Hotspot και μια σειρά από συνδεδεμένα χαρακτηριστικά πλοήγησης όπως πληροφορίες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, ζωντανή διαθεσιμότητα στάθμευσης και τιμές (όπου υπάρχουν), καθώς και εικόνες σε επίπεδο δρόμου. Με την εφαρμογή InControl Route Planner για smartphone, μπορείτε να στείλετε τους προορισμούς απευθείας από το τηλέφωνό σας στο αυτοκίνητο και να εντοπίσετε τις κατευθύνσεις για πεζούς και δημόσια μέσα μεταφοράς στον προορισμό σας μόλις σταθμεύεστε.

 • INCONTROL PROTECT
  INCONTROL PROTECT

  Με την τεχνολογία InControl Protect, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης θα ειδοποιηθούν αυτόματα σε περίπτωση ατυχήματος ή μπορείτε να τις καλέσετε μόνοι σας με το ενσωματωμένο κουμπί που διαθέτει το αυτοκίνητο. Μπορείτε, επίσης, να καλέσετε έναν χειριστή βελτιστοποιημένης βοήθειας της Land Rover σε περίπτωση που χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη. Με την πρόσβαση που έχετε στην υπηρεσία Remote Essentials, μπορείτε να δείτε την κατάσταση του οχήματος και να επιλέξετε την ανίχνευση διαδρομής για να παρακολουθείτε πολύ πιο εύκολα τα έξοδα ταξιδίου.

 • ΗΧΟΣ
  ΗΧΟΣ

  Υπάρχουν τέσσερα συστήματα ήχου για να διαλέξετε. Το Land Rover System διαθέτει 6 ηχεία και η ενισχυμένη έκδοση αυτού του σετ διαθέτει 10. Συνεργαστήκαμε, επίσης, με τη MeridianTM για να αναπτύξουμε δύο προηγμένα συστήματα για το All-New Discovery. Η έκδοση 380 W έχει 10 ηχεία και το σύστημα ήχου Surround 825 W έχει 16 ηχεία και ένα subwoofer.

Καινοτομία

 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ INGENIUM
  ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ INGENIUM

  Ο Ingenium είναι ο κινητήρας που έχουμε σχεδιάσει για άνετες επιδόσεις, αθόρυβη λειτουργία και αποδοτικότητα. Ο κινητήρας TD4 Ingenium διαθέτει μονό υπερσυμπιεστή με ακροφύσιο μεταβλητής διανομής καυσίμου και υδρόψυκτο intercooler υψηλής απόδοσης για κορυφαία ανταπόκριση κινητήρα. Ο κινητήρας SD4 240PS Ingenium υψηλής απόδοσης αποτελεί έναν ιδανικό συνδυασμό κορυφαίας απόδοσης και εξαιρετικής οδικής συμπεριφοράς στις χαμηλές ταχύτητες.

 • 8ΤΑΧΥΤΟ ΑΥΤΑΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
  8ΤΑΧΥΤΟ ΑΥΤΑΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ

  Όλοι οι κινητήρες βενζίνης και ντίζελ στο All-New Discovery συνδυάζονται με το προηγμένο ηλεκτρονικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ZF 8, το οποίο έχει ρυθμιστεί από τους μηχανικούς της Land Rover με τέτοιον τρόπο ώστε να συνδυάζει την ομαλή αλλαγή ταχυτήτων με την εξαιρετικά γρήγορη απόκριση. Με οκτώ κοντινές σχέσεις, οι αλλαγές ταχύτητας γίνονται σχεδόν ανεπαίσθητες.

Επιδόσεις

 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
  ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

  Το All-New Discovery έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια σίγουρη, άνετη και συναρπαστική οδηγική εμπειρία που θα κάνει τα μίλια να περνούν πραγματικά απαρατήρητα. Η αξεπέραστη εμπειρία οδήγησης ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης, ενώ ο έλεγχος πέδησης στις στροφές (Corner Brake Control) βοηθά στη διατήρηση της σταθερότητας κατά την πέδηση στις στροφές, μετριάζοντας τη δύναμη πέδησης που ασκεί ο οδηγός.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ
  ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΣ

  Ο δυναμικός έλεγχος ευστάθειας (DSC) παρακολουθεί τη δυναμική συμπεριφορά του οχήματος και παρεμβαίνει όταν κρίνει ότι το όχημα δεν ανταποκρίνεται στις εντολές του οδηγού. Συμβάλλει στη διασφάλιση μιας συνδεδεμένης, ισορροπημένης και σίγουρης οδήγησης με το All-New Discovery. Μια οδηγική εμπειρία που θα απολαύσετε εντός και εκτός δρόμου.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
  ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

  Χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο ελαφριά εξαρτήματα αλουμινίου, η πρωτοποριακή ανάρτηση είναι απόλυτα ανεξάρτητη, με διπλά ψαλίδα μεγάλου διάκενου στο μπροστινό μέρος και προηγμένη διάταξη πολλαπλών συνδέσεων στο πίσω μέρος.

 • ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
  ΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  Το All-New Discovery παρέχει μεγαλύτερη αποδοτικότητα χάρη σε μια σειρά από καινοτομίες, όπως η έξυπνη τεχνολογία Stop/Start, ο πρωτοεμφανιζόμενος κινητήρας Ingenium, η χρήση ελαφριών υλικών και η βελτιωμένη αεροδυναμική. Τα οχήματα που είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρονική αερανάρτηση αξιοποιούν, επίσης, τη μείωση της ταχύτητας, κατά την οποία το όχημα χαμηλώνει αυτόματα για μείωση της οπισθέλκουσας στη διάρκεια του ταξιδιού.

Δυναμική

 • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
  ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

  Το All Terrain Progress Control (ATPC) είναι ένα κορυφαίο προαιρετικό σύστημα που δίνει στους οδηγούς τη δυνατότητα να ρυθμίζουν και να διατηρούν μια σταθερή ταχύτητα σε απαιτητικές συνθήκες. Λειτουργεί ως σύστημα cruise control, για ταχύτητες μεταξύ 2 kph και 30 kph, και βοηθά τον οδηγό να συγκεντρώνεται πλήρως στο τιμόνι και να ελίσσεται ανάμεσα στα εμπόδια.

 • WADE SENSING
  WADE SENSING

  Με την κορυφαία δυνατότητα βύθισης έως τα 900 mm, η δυνατότητα Wade Sensing μπορεί να αποδειχθεί πολύτική. Αποκλειστικά στα οχήματα Land Rover, διαθέτει αισθητήρες στους καθρέπτες των θυρών που παρέχουν στον οδηγό πληροφορίες εικόνας σε πραγματικό χρόνο για το βάθος του νερού σε σχέση με το όχημα, καθώς και τη μέγιστη ικανότητα βύθισης στην οθόνη αφής.

 • TERRAIN RESPONSE 2
  TERRAIN RESPONSE 2

  Χάρη στα μοναδικά συστήματα Terrain Response, ο οδηγός έχει τη δυνατότητα να βελτιστοποιήσει τα συστήματα κινητήρα, κιβωτίου ταχυτήτων, κεντρικού διαφορικού και σασί ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες του εδάφους, επιλέγοντας κάποια από τις ευδιάκριτες λειτουργίες οδήγησης. Το προαιρετικό σύστημα Terrain Response 2* ενισχύει αυτή τη δυνατότητα παρακολουθώντας τις συνθήκες οδήγησης και επιλέγοντας αυτόματα τις σωστές λειτουργίες οδήγησης.

 • ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ TWIN-SPEED
  ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ TWIN-SPEED

  Χάρη στο επιπλέον σετ κάτω γραναζιών που διαθέτει, το σύστημα αυτό σας παρέχει συγκεκριμένη ταχύτητα και έλεγχο στις πιο απαιτητικές περιπτώσεις. Η καρδιά του κιβωτίου ταχυτήτων twin-speed είναι το ηλεκτρονικό κεντρικό διαφορικό που παρέχει κατανομή ροπής 50:50 στον εμπρός και πίσω άξονα και την ικανότητα προληπτικής ασφάλισης των αξόνων μόλις ξεκινήσει η ολίσθηση.†

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕΡΑΝΑΡΤΗΣΗ
  ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΕΡΑΝΑΡΤΗΣΗ

  Το αξιόπιστο σύστημα μετάδοσης κίνησης συμπληρώνεται με το τελευταίο σύστημα τετράγωνης ηλεκτρονικής αερανάρτησης που εξασφαλίζει εξαιρετική άρθρωση τροχών και ευστάθεια. Ιδανικό για δύσκολες συνθήκες, το σύστημα αυτά κρατά σταθερό το All-New Discovery όσο δύσκολο και αν είναι το έδαφος. Ρυθμίζει το ύψος ανεπαίσθητα, προσφέροντας μοναδική ποιότητα οδήγησης.

 • ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
  ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

  Με ικανότητα ρυμούλκησης έως 3.500 kg††, οι δυνατότητες του All-New Discovery είναι σημαντικά μεγαλύτερες από τα υπόλοιπα οχήματα. Στα χαρακτηριστικά που διαθέτει περιλαμβάνεται η ηλεκτρικά ανοιγόμενη ράβδος ρυμούλκησης, ο κοτσαδόρος και το σύστημα υποβοήθησης φορτίου, καθώς και ένα σύστημα μέτρησης φορτίου ρύγχους που απογειώνει τη ρυμούλκηση.

  Παρακολουθήστε την ταινία

Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ LANE KEEP ASSIST KAI DRIVER CONDITION MONITOR
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ LANE KEEP ASSIST KAI DRIVER CONDITION MONITOR

  Το σύστημα Lane Keep Assist ανιχνεύει πότε το όχημά σας είναι κατευθύνεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και σας επαναφέρει ομαλά στην πορεία. Το σύστημα Driver Condition Monitor ανιχνεύει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί όταν χρειαστεί να πατήσετε φρένο.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST
  ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST

  Αν ταξιδεύετε σε αυτοκινητόδρομο ή κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας, το σύστημα αυτό σάς βοηθά να διατηρήσετε απόσταση ασφαλείας από το μπροστινό όχημα, είτε με επιβράδυνση είτε με ακινητοποίηση του οχήματος, χωρίς να χρειάζεται να πατάτε τα πεντάλ. Όταν επιταχύνει το μπροστινό όχημα, το ίδιο κάνει και το All-New Discovery.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)

  Αν ανιχνευτεί πιθανότητα σύγκρουσης σε ταχύτητες μεταξύ 5-80 kph, το σύστημα αυτόνομης πέδησης έκτακτης ανάγκης προβάλλει μια ειδοποίηση σύγκρουσης με το μπροστινό όχημα και σας δίνει τον χρόνο να αντιδράσετε. Εάν μια σύγκρουση εξακολουθεί να είναι πιθανή και δεν έχετε προβεί σε κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τις επιπτώσεις της πιθανής σύγκρουσης.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
  ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

  Το σύστημα Head-up Display* παρέχεται ως προαιρετικός εξοπλισμός στα μοντέλα SE, HSE και HSE Luxury, και εμφανίζει τα βασικά δεδομένα του οχήματος, όπως ταχύτητα οχήματος, θέση στο κιβώτιο ταχυτήτων και κατευθύνσεις πλοήγησης (σε συνδυασμό με τα συστήματα InControl Touch ή InControl Touch Pro Navigation) στο παρμπρίζ, χωρίς να χρειάζεται να αποσπάται η προσοχή σας παίρνοντας το βλέμμα σας από τον δρόμο.  *Απαιτείται υπέρυρθο αντανακλαστικό παρμπρίζ

 • ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ
  ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ, ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ

  Αυτό το σύστημα κάνει την παράλληλη και κάθετη στάθμευση πιο εύκολη από ποτέ, κατευθύνοντας το όχημά σας σε έναν κατάλληλο χώρο. Εσείς απλώς επιλέγετε την κατάλληλη ταχύτητα και ελέγχετε την ταχύτητα του οχήματος και τα πεντάλ του φρένου και του γκαζιού. Η υποβοήθηση στάθμευσης σάς βοηθά επίσης να εγκαταλείψετε τον χώρο στάθμευσης και σας απαλλάσσει από το στρες της στάθμευσης με οδηγίες μέσω της οθόνης.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ

  Χάρη στην ορατότητα 360° που σας παρέχει στο εξωτερικό του οχήματος μέσω της οθόνης αφής, σας βοηθά με διάφορους ελιγμούς, από τη στάθμευση δίπλα στο κράσπεδο έως την είσοδο και την έξοδο σε στενούς χώρους και κόμβους με μεγαλύτερη ευκολία. Θα νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά ακόμη και όταν χειρίζεστε τους δυσκολότερους χώρους και καταστάσεις.

  Παρακολουθήστε την ταινία

Άνεση και ευκολία

 • ΕΝΕΡΓΟ ΚΛΕΙΔΙ
  ΕΝΕΡΓΟ ΚΛΕΙΔΙ

  Το Ενεργό κλειδί περιλαμβάνεται στον προαιρετικό εξοπλισμό και κάνει τη ζωή ακόμη πιο εύκολη. Για μεγαλύτερη άνεση, μπορείτε να φοράτε το ενεργό κλειδί και να το χρησιμοποιείτε για να κλειδώνετε ή να ξεκλειδώνετε το Land Rover, όταν προτιμάτε να μην κουβαλάτε το κλειδί μπρελόκ. Το βραχιολάκι είναι ανθεκτικό και πλήρως αδιάβροχο και σας επιτρέπει να απολαμβάνετε μια σειρά από δραστηριότητες.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • INTELLIGENT SEAT FOLD
  INTELLIGENT SEAT FOLD

  Το All-New Discovery διαθέτει ως προαιρετικό εξοπλισμό μια τρίτη σειρά καθισμάτων με την τεχνολογία Intelligent Seat Fold, χάρη στην οποία μπορείτε να διαμορφώσετε τη δεύτερη και τρίτη σειρά χρησιμοποιώντας τους διακόπτες που βρίσκονται στον χώρο φόρτωσης, στην κεντρική οθόνη αφής ή μέσω του smartphone με την εφαρμογή InControl Remote.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Μπορείτε να προσδοκάτε μια άνετη εμπειρία οδήγησης όλο τον χρόνο, χάρη στα προαιρετικά θερμαινόμενα καθίσματα που παρέχονται και στις τρεις σειρές, καθώς και στα θερμαινόμενα και ψυχόμενα καθίσματα της πρώτης και δεύτερης σειράς. Ανάλογα με το μοντέλο που επιλέγετε, μπορείτε να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού ανάλογα με τις προτιμήσεις σας ανεξάρτητα από την οθόνη αφής.

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

  Χάρη στη λειτουργία χειρονομίας ηλεκτρικής πόρτας χώρου αποσκευών**, μπορείτε να χειρίζεστε την πόρτα χώρου αποσκευών «χωρίς χέρια» από το εξωτερικό του οχήματος, χωρίς να χρειάζεται φυσική επαφή με το όχημα ή το έξυπνο κλειδί. Μόλις ανιχνευτεί το έξυπνο κλειδί, η λειτουργία ενεργοποιείται με μια κίνηση κλωτσιάς κάτω από τους αισθητήρες του οχήματος, χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες που βρίσκονται σε οποιαδήποτε πλευρά της πόρτας. Επίσης, διατίθεται μια ισχυρή λειτουργία χειρονομίας ηλεκτρικής πόρτας χώρου αποσκευών, η οποία λειτουργεί ως πλατφόρμα για να κάθεστε ή να φορτώνετε ή ως όρθια βάση συγκράτησης αποσκευών.

  Παρακολουθήστε την ταινία