Σύστημα ψυχαγωγίας

 • ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIANTM SURROUND
  ΨΗΦΙΑΚΟ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIANTM SURROUND

  Η Land Rover συνεργάστηκε με τη Meridian, τον παγκόσμιο ηγέτη στις τεχνολογίες ήχου υψηλής ποιότητας και ψηφιακής επεξεργασίας ήχου, για την ανάπτυξη των προηγμένων ηχοσυστημάτων για το Discovery Sport. Το προαιρετικό ηχοσύστημα Meridian Digital Surround ισχύος 825W, περιλαμβάνει 16 ηχεία και ένα υπογούφερ διπλού καναλιού, προσφέροντας κρυστάλλινες υψηλές συχνότητες και πλούσια, βαθιά μπάσα σε όλη την καμπίνα. Μπορείτε να ακούσετε τη μουσική σας όπως ακριβώς επιθυμείτε.

 • INCONTROL TOUCH ΚΑΙ TOUCH PRO
  INCONTROL TOUCH ΚΑΙ TOUCH PRO

  Το σύστημα InControl αποτελεί την σουίτα των προηγμένων τεχνολογιών μας, που διατηρεί τις ψηφιακές σας συνδέσεις και σας συνδέει απρόσκοπτα και με ασφάλεια με το αυτοκίνητό σας όταν βρίσκεστε κάπου αλλού. Αυτά τα συστήματα μπορούν να βελτιωθούν περαιτέρω με τα αντίστοιχα πακέτα συνδεσιμότητας: InControl Connect και Connect Pro.

 • INCONTROL CONNECT ΚΑΙ CONNECT PRO
  INCONTROL CONNECT ΚΑΙ CONNECT PRO

  Αυτά τα πρόσθετα πακέτα τεχνολογίας διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη συνδεσιμότητα και την ευκολία που προφέρει το αυτοκίνητό σας. Το InControl Apps σάς επιτρέπει να βελτιώσετε τις πτυχές της εμπειρίας σας στο αυτοκίνητο, μέσω συμβατών εφαρμογών για smartphones και μιας οθόνης αφής των 10’’. Επιπλέον αυτών, το Remote Premium σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να αλληλεπιδράτε με το όχημά σας. Με το Wi-Fi Hotspot και τις λειτουργίες InControl Pro Services παραμένετε συνδεδεμένος με τον έξω κόσμο, είτε πρόκειται για δουλειά είτε για ψυχαγωγία, η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη.

 • INCONTROL PROTECT
  INCONTROL PROTECT

  Το smartphone σας λειτουργεί ως πύλη για να συνδεθείτε με το Land Rover σας χρησιμοποιώντας το InControl Protect. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα του καυσίμου σας από απόσταση, να βρείτε το όχημά σας σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης, να καταγράψετε τις διαδρομές σας ακόμα και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό. Περιλαμβάνεται επίσης η βελτιστοποιημένη βοήθεια της Land Rover, η οποία, στην απίθανη περίπτωση κάποιας βλάβης, μπορεί να μεταδώσει διαγνωστικές πληροφορίες και πληροφορίες για τη θέση σας στην εταιρία οδικής βοήθειας με την οποία συνεργάζεστε. Σε σοβαρά περιστατικά, η κλήση έκτακτης ανάγκης SOS ειδοποιεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την τοποθεσία σας.

 • INCONTROL SECURE
  INCONTROL SECURE

  Αν κάποιος παραβιάσει το όχημά σας ή προσπαθήσει να το μετακινήσει παράνομα, το InControl Secure ενεργοποιείται με την ενεργοποίηση του InControl Protect. Σας ειδοποιεί και το όχημα παρακολουθείται έως ότου εντοπιστεί με ακρίβεια η θέση του, για την ανάκτησή του από τις αρμόδιες αρχές. Ακόμη και αν κλαπεί μαζί με τα κλειδιά σας, μπορείτε να ειδοποιήσετε το τηλεφωνικό κέντρο παρακολούθησης, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή InControl Remote.

 • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Οι επιβάτες στο πίσω μέρος του οχήματος μπορούν να απολαύσουν ξεχωριστή ψυχαγωγία με δύο οθόνες 8’’ ενσωματωμένες στα εμπρός προσκέφαλα. Με ένα ζευγάρι ψηφιακών ακουστικών WhiteFire® η καθεμία, μία θύρα USB στη δεύτερη σειρά καθισμάτων και ένα αποκλειστικό τηλεχειριστήριο, μπορούν να επιλέξουν ταινίες, μουσική, παιχνίδια ή ακόμα και τηλεόραση.

Καινοτομία

 • ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ INGENIUM
  ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ INGENIUM

  Ο νέος μας κινητήρας έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να προσφέρει αβίαστες επιδόσεις, μεγαλύτερη αποδοτικότητα και απαράμιλλη εκλεπτυσμένη λειτουργία. Τυπικά κατά 20 kg ελαφρύτερος από τα προηγούμενα συστήματα μετάδοσης κίνησης, είναι διαθέσιμος με 150PS και 180PS, μετάδοση κίνησης στους 2 ή τους 4 τροχούς και την επιλογή μεταξύ ενός μηχανικού κιβωτίου ταχυτήτων 6-σχέσεων και ενός αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων 9-σχέσεων. Οι εσωτερικές τριβές είναι σημαντικά μειωμένες κατά 17% σε σχέση με τους προηγούμενους κινητήρες ντίζελ και τα διαστήματα σέρβις έχουν επεκταθεί από τα 16.000 στα 21.000 μίλια στα μοντέλα 4WD.

 • ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
  ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

  Κατασκευασμένη από αλουμίνιο και ελαφρύ χάλυβα, η προηγμένη τεχνολογία αναπήδησης των γονάτων της ανάρτησης μειώνει το θόρυβο που εισέρχεται στην καμπίνα μετά την κρούση. Το σύστημα εξασφαλίζει επίσης την εξομάλυνση των κυματοειδών επιφανειών και δεν νοιώθετε κάποια ανάδραση (κλώτσημα) στα χέρια σας ή το πλαίσιο του οχήματος.

Επιδόσεις

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)

  Το σύστημα της προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) παρέχει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της οδήγησης και του ελέγχου. Αυτό επιτυγχάνεται με την παρακολούθηση των κινήσεων του οχήματος τουλάχιστον 1.000 φορές το δευτερόλεπτο και την προσαρμογή των ρυθμίσεων της απόσβεσης των αμορτισέρ μεταξύ της μαλακής και σκληρής ρύθμισης, όπως υπαγορεύουν οι εντολές σας στο δρόμο. Αυτό συμβαίνει σχεδόν ακαριαία για την ελαχιστοποίηση των κλίσεων του αμαξώματος, προσφέροντας μεγαλύτερο έλεγχο και εξασφαλίζοντας μια ατάραχη και ήρεμη οδήγηση. Ανιχνεύει ακόμη και τις συνθήκες της κίνησης εκτός δρόμου και βελτιστοποιεί την απόσβεση ανάλογα.

 • TORQUE VECTORING BY BRAKING
  TORQUE VECTORING BY BRAKING

  Αυτό το σύστημα βελτιώνει την ευελιξία και τη σταθερότητα του οχήματος στις στροφές. Παρακολουθεί συνεχώς και ισορροπεί την κατανομή της ροπής μεταξύ των τροχών, βελτιώνοντας την πρόσφυση και την κατευθυντικότητα τόσο στο δρόμο όσο και εκτός δρόμου. Το σύστημα μπορεί επίσης να αυξήσει το βαθμό της στροφής και να μειώσει την υποστροφή εφαρμόζοντας το φρένο στον εσωτερικό πίσω τροχό, στέλνοντας περισσότερη ροπή στον εξωτερικό τροχό, βοηθώντας έτσι την ευστάθεια.

 • ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO
  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ECO

  Όταν ενεργοποιηθεί, το στάνταρ αυτό χαρακτηριστικό ιεραρχεί τις πιο αποτελεσματικές ρυθμίσεις του οχήματος, συμπεριλαμβάνοντας το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, το σύστημα της ενεργής μετάδοσης της κίνησης, τη λειτουργία της θέρμανσης και του κλιματισμού, προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2. Τα δεδομένα της λειτουργίας ECO παρέχουν στον οδηγό τις σχετικές πληροφορίες μέσω της οθόνης αφής, έτσι ώστε να μπορεί να προσαρμοστεί στις συνήθειες μιας πιο οικονομικής οδήγησης.

 • ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 9 ΣΧΕΣΕΩΝ
  ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 9 ΣΧΕΣΕΩΝ

  Το ελαφρύ, μικρών διαστάσεων αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων των 9-σχέσεων, προσφέρει βέλτιστη οικονομία καυσίμου και εκπομπές CO2, καθώς και καλύτερο έλεγχο σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Ή, κατά τη ρυμούλκηση, με τη βοήθεια της ειδικά σχεδιασμένης εξαιρετικά χαμηλής πρώτης ταχύτητας. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι εξαιρετικά στιβαρό και συμπληρώνει απόλυτα τις δυνατότητες παντός εδάφους του οχήματος, παρέχοντας παράλληλα υποδειγματικά επίπεδα εκλεπτυσμένης λειτουργίας και αποτελεσματικότητας.

Δυνατότητες

 • TERRAIN RESPONSE
  TERRAIN RESPONSE

  Το σύστημα Terrain Response οδηγεί τις δυνατότητες σε νέα επίπεδα. Βελτιστοποιεί τη λειτουργία του κινητήρα του οχήματος, του κιβωτίου ταχυτήτων, των διαφορικών και των συστημάτων του πλαισίου του οχήματος για τη μεγιστοποίηση της οδικής συμπεριφοράς, της άνεσης και της πρόσφυσης, ανεξαρτήτως του εδάφους. Απλά επιλέξτε τη λειτουργία που ταιριάζει στις συνθήκες: Γενική οδήγηση, Γκαζόν/Χαλίκι/Χιόνι, Λάσπη/Αυλακιές και Άμμος. Το όχημα προσφέρει πάντα μια σίγουρη και ασφαλή οδήγηση.

 • GRADIENT RELEASE CONTROL
  GRADIENT RELEASE CONTROL

  Παρόμοια με το Hill Start Assist, το σύστημα αυτό αποτρέπει την απότομη επιτάχυνση του οχήματος. Αν το όχημα σταματά και ξεκινά σε μια κλίση, το σύστημα κρατάει το φρένο πριν την σταδιακή απεμπλοκή του καθώς ξεκινάτε.

 • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
  ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

  Λειτουργώντας σε πολύ χαμηλές ταχύτητες, μεταξύ 1,8 kph και 30 kph, το σύστημα All Terrain Progress Control (ATPC) βοηθά τον οδηγό να διατηρεί μια σταθερή ταχύτητα στις δύσκολες συνθήκες, ώστε να είναι σε θέση να επικεντρώνεται στην οδήγηση και να βρίσκει το δρόμο του ανάμεσα από εμπόδια. Επίσης, επιτρέπει το ομαλό και ήρεμο ξεκίνημα, ακόμη και σε επιφάνειες χαμηλής τριβής, όπως ο πάγος, το χιόνι ή το βρεγμένο χορτάρι.

 • ACTIVE DRIVELINE
  ACTIVE DRIVELINE

  Προαιρετικό με τους κινητήρες TD4 180PS και Si4, το σύστημα αυτό μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμο κατά την οδήγηση τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Σε πολλές περιπτώσεις στο δρόμο, μπορεί να απεμπλέξει τη μετάδοση κίνησης στους πίσω τροχούς, βελτιώνοντας έτσι την οικονομία καυσίμου. Σε περίπτωση αλλαγής της επιφάνειας του οδοστρώματος ή δυσκολίας κατά την επιτάχυνση, η μετάδοση επανεμπλέκεται ανεπαίσθητα και απρόσκοπτα εντός 300 χιλιοστών του δευτερολέπτου. Μια ειδική οθόνη στην οθόνη αφής εξασφαλίζει την αίσθηση ότι έχετε πάντα τον έλεγχο.

 • HILL DESCENT CONTROL
  HILL DESCENT CONTROL

  Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα Hill Descent Control (HDC) της Land Rover είναι ένα στάνταρ χαρακτηριστικό σε όλα τα οχήματα 4WD. Βοηθά τον οδηγό με ελεγχόμενες καταβάσεις από δύσκολες κλίσεις διατηρώντας μια σταθερή ταχύτητα και εφαρμόζοντας την πέδηση χωριστά για κάθε τροχό. Το σύστημα λειτουργεί αυτόματα για να επιβραδύνει το όχημα και να διατηρεί την ταχύτητα, σε σχέση με την επιλεγμένη σχέση και τη θέση του πεντάλ του γκαζιού.

 • WADE SENSING
  WADE SENSING

  Αισθανθείτε μεγαλύτερη ασφάλεια διασχίζοντας ένα ρέμα, ένα αβαθές τμήμα ποταμού ή αντιμετωπίζοντας μια πλημμύρα. Το σύστημα Wade Sensing μετρά το βάθος του νερού χρησιμοποιώντας αισθητήρες στο κάτω μέρος των εξωτερικών καθρεπτών και παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σε σχέση με το όχημα. Αυτά τα δεδομένα και η μέγιστη ικανότητα βύθισης αναμεταδίδονται μέσω της οθόνης αφής, παρέχοντάς σας τη σωστή πληροφόρηση για την κατάλληλη συμπεριφορά.

Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE KEEP ASSIST) ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ (DRIVER CONDITION MONITOR)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE KEEP ASSIST) ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ (DRIVER CONDITION MONITOR)

  Αυτή η τεχνολογία ανιχνεύει πότε το όχημά σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και το επαναφέρει ομαλά στην πορεία του. Το σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού (Driver Condition Monitor) ανιχνεύει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.

 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ADAPTIVE CRUISE CONTROL) ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST
  ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ (ADAPTIVE CRUISE CONTROL) ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST

  Όταν ταξιδεύετε στον αυτοκινητόδρομο ή κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας, το σύστημα αυτό σάς βοηθά να διατηρείτε μια απόσταση ασφαλείας από το μπροστινό όχημα, στην περίπτωση όπου αυτό επιβραδύνει ή σταματήσει. Όταν το μπροστινό όχημα επιταχύνει εκ νέου, το ίδιο κάνει και το Discovery Sport.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)

  Αν ανιχνευτεί πιθανότητα σύγκρουσης, το σύστημα προβάλλει μια ειδοποίηση σύγκρουσης με το μπροστινό όχημα και σας δίνει τον χρόνο να αντιδράσετε. Αν δεν ανταποκριθείτε, το σύστημα θα εφαρμόσει τα φρένα ώστε να βοηθήσει στη μείωση της σοβαρότητας μιας ενδεχόμενης πρόσκρουσης.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (BLIND SPOT MONITOR) ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (REVERSE TRAFFIC DETECTION)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (BLIND SPOT MONITOR) ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (REVERSE TRAFFIC DETECTION)

  Η τεχνολογία αυτή σας προειδοποιεί για οχήματα που βρίσκονται εντός, ή που πλησιάζουν γρήγορα, στο τυφλό σημείο σας. Αυτό γίνεται μέσω μιας μικρής προειδοποιητικής λυχνίας στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέπτη. Το σύστημα ανίχνευσης κίνησης στο πίσω μέρος σας προειδοποιεί για κινδύνους που πλησιάζουν από οποιαδήποτε πλευρά του οχήματός σας, μέσω ηχητικών και οπτικών προειδοποιήσεων. Έτσι ώστε να γνωρίζετε τι βρίσκεται πίσω σας, ακόμη και όταν παρεμποδίζεται η ορατότητα.

 • ΕΥΦΥΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (INTELLIGENT PARK ASSIST)
  ΕΥΦΥΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ (INTELLIGENT PARK ASSIST)

  Αυτό το σύστημα κάνει την παράλληλη και την κάθετη στάθμευση πιο εύκολη από ποτέ, κατευθύνοντας το όχημά σας σε έναν κατάλληλο χώρο. Εσείς απλώς επιλέγετε την κατάλληλη σχέση και ελέγχετε την ταχύτητα του οχήματος με τα πεντάλ του φρένου και του γκαζιού. Αυτό το σύστημα θα σας καθοδηγήσει, επίσης, κατά την έξοδο από ένα χώρο, κάνοντας τους ελιγμούς πιο εύκολους. Γραφικά και ειδοποιήσεις σας βοηθούν στην όλη διαδικασία.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ (SURROUND CAMERA)
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ (SURROUND CAMERA)

  Παρέχοντας μια άποψη 360° γύρω από το όχημα, οι κάμερες αυτού του συστήματος βοηθούν σε διάφορους ελιγμούς. Από τη στάθμευση δίπλα σε ένα κράσπεδο και την είσοδο ή την έξοδο από ένα χώρο, μέχρι τη ρυμούλκηση. Μπορείτε επίσης να κάνετε χειρονομίες ζουμ και μετατόπισης για να δείτε τα αντικείμενα που μπορεί να βρίσκονται κάτω από τη γραμμή της όρασής σας, ώστε να μπορέσετε να οδηγήσετε αναλόγως. Οι σχετικές πληροφορίες εμφανίζονται στην οθόνη αφής.

Άνεση και ευκολία

 • ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
  ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

  Το καλοκαίρι ή το χειμώνα, τα θερμαινόμενα και ψυχόμενα εμπρός καθίσματα εξασφαλίζουν ότι όλοι οι επιβαίνοντες απολαμβάνουν τη θερμοκρασία που έχουν επιλέξει. Ο κλιματιζόμενος αέρας κυκλοφορεί με τη βοήθεια ενός ανεμιστήρα μέσω αγωγών στο μαξιλάρι του καθίσματος, για τη θέρμανση ή την ψύξη της επιφάνειας. Κάθε κάθισμα μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
  ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

  Η επιλογή αυτή απεικονίζει τα βασικά στοιχεία του οχήματος, όπως η ταχύτητα του αυτοκινήτου, η επιλεγμένη σχέση και οι οδηγίες πλοήγησης στο παρμπρίζ, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να αποσπάσει την προσοχή του από το δρόμο. Σε παγκόσμια πρωτιά, το σύστημα αυτό διαθέτει τεχνικές ολογραφήματος που συντελούν σε εξαιρετικά επίπεδα χρωματικού κορεσμού, φωτεινότητας και αντίθεσης. Ο οδηγός μπορεί να ενεργοποιεί και να απενεργοποιεί το χαρακτηριστικό, όπως απαιτείται.

 • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Το σύστημα αυτό διαθέτει έναν αισθητήρα αέρα που παρακολουθεί την υγρασία, τα επίπεδα αιθαλομίχλης και τις ακραίες καιρικές συνθήκες. Οι αεραγωγοί που είναι τοποθετημένοι σε διάφορα σημεία του οχήματος, σας επιτρέπουν να προσαρμόζετε ανάλογα τη θερμοκρασία στο εσωτερικό. Σε όποια θέση και αν κάθονται οι επιβάτες, μπορούν πάντα να αισθάνονται άνετα.

 • HOMELINK®
  HOMELINK®

  Απλοποιήστε τη ζωή σας με το σύστημα HomeLink®. Αυτός ο καθολικός πομπός μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να λειτουργεί και να ελέγχει μέσω ασύρματης σύνδεσης τρία οικιακά συστήματα ή συστήματα γραφείου, όπως οι πόρτες ενός γκαράζ, οι πύλες ή ο φωτισμός. Τα χαμένα τηλεχειριστήρια δεν αποτελούν πλέον πρόβλημα.