Επιλογές και αξεσουάρ

Δεν είναι όλες οι επιλογές διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Land Rover στην περιοχή σας.

Επιλογές εξωτερικού

Επιλογές εξωτερικού

ΖΑΝΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Συνδυάστε αρμονικά την επιλογή των αξεσουάρ εξωτερικού στυλ, προσθέτοντας τις αγαπημένες σας ζάντες αλουμινίου. Είναι διαθέσιμες σε ένα εύρος διαστάσεων από 17” έως 20” καθώς και σε μια ποικιλία από φινιρίσματα, συμπεριλαμβανομένων των Diamond Turned, Gloss Black ή Gloss Dark Grey.

Δημιουργήστε το δικό σας

Επιλογές εσωτερικού

 • ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
  ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  Το εσωτερικό μπορεί να προσαρμοστεί με ευκολία και περιλαμβάνει την επιλογή των 5 + 2 καθισμάτων. Το κάθισμα του οδηγού και του συνοδηγού μοιράζονται τις ίδιες λειτουργίες που περιλαμβάνουν 10 διαφορετικές ρυθμίσεις και λειτουργία μνήμης. Επιλέξτε τη λειτουργία ολίσθησης και κλίσης της δεύτερης σειράς καθισμάτων για ευελιξία μεταξύ του χώρου φόρτωσης και των καθισμάτων.


 • ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ
  ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ

  Η ευρύχωρη καμπίνα είναι όμορφα σχεδιασμένη προσφέροντας άνεση για εσάς και τους συνεπιβάτες σας. Διακοσμημένη με υλικά υψηλής ποιότητας, όπως οι δερμάτινες επενδύσεις με διπλές ραφές και πρακτικές επιφάνειες ανθεκτικές στη φθορά. Οι κομψοί και μοντέρνοι χρωματικοί συνδυασμοί, όπως το θέμα Glacier στο εσωτερικό κάνουν τη διαφορά.


 • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
  ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

  Ο κλιματισμός είναι απαραίτητος αν ζείτε σε μια περιοχή με ακραίες καιρικές συνθήκες, ζέστης ή κρύου. Οι ψηλά τοποθετημένοι αεραγωγοί στο πίσω μέρος συνεισφέρουν στην άνεση των επιβατών σας και η θερμοκρασία μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικές θέσεις του οχήματος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την πρόσθετη ψύξη για την τρίτη σειρά καθισμάτων.


Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

Discovery Sport Black

Η περιορισμένη έκδοση Discovery Sport Black διατηρεί τους υπάρχοντες τόνους του πακέτου Black Pack στο εξωτερικό, με την προσθήκη μιας μοναδικής μάσκας σε στυλ Dynamic, ενός μαύρου σήματος SPORT και φιμέ τζαμιών. Τα έγχρωμα διακοσμητικά στο εσωτερικό σε αποχρώσεις Silicon Silver, Carpathian Grey ή Yulong White συμπληρώνουν την εμφάνιση.

Δημιουργήστε το δικό σας

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

ΠΑΚΕΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ BLACK

Το πακέτο σχεδιασμού Black είναι διαθέσιμο με όλες τις επιλογές χρωμάτων για το εξωτερικό και περιλαμβάνει μια επιλογή από ζάντες αλουμινίου 18’’, 19’’ και 20’’ σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν τη μάσκα σε απόχρωση Narvik Black, τους αεραγωγούς των φτερών και τα καλύμματα των καθρεφτών σε μαύρο χρώμα, ενώ τα σήματα με το μαύρο λογότυπο Discovery στο καπό και στην πόρτα του χώρου των αποσκευών προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές.

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

ΠΑΚΕΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ DYNAMIC

Προσφέρει μια πιο δυναμική παρουσία διατηρώντας τα άμεσα αναγνωρίσιμα σχεδιαστικά στοιχεία του Discovery Sport. Το πακέτο σχεδιασμού Dynamic προσφέρει ένα τολμηρό νέο σχεδιασμό εμπρός και πίσω με καμπυλωτά πλαϊνά διακοσμητικά. Οι χρωμιωμένες απολήξεις της εξάτμισης μαζί με ένα κόκκινο σήμα SPORT συνθέτουν ένα πιο ξεχωριστό φινίρισμα.

Δημιουργήστε το δικό σας

Τεχνολογία

 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  Η Land Rover εξελίσσει συνεχώς κινητήρες με νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων χωρίς συμβιβασμούς, όπως η αυτόματη λειτουργία Stop/Start, με τη βοήθεια της οποίας ο κινητήρας σβήνει όταν δεν απαιτείται η λειτουργία του, τους υβριδικούς κινητήρες που αποδίδουν μια εντυπωσιακή ροπή της τάξεως των 700Nm και τις επιλογές από νέα ελαφριά κιβώτια ταχυτήτων για όλη τη γκάμα.

 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
  ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

  Στο δρόμο, οι τεχνολογίες της Land Rover, όπως το προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας (Adaptive Cruise Control), για χαλαρή οδήγηση μεγάλων αποστάσεων, το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics), που παρέχει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της οδήγησης και του ελέγχου, και το σύστημα Torque Vectoring, για ομαλή, ελεγχόμενη πορεία στις στροφές, συμβάλλουν σε μια εκλεπτυσμένη και ατάραχη οδήγηση.

 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

  Τα οχήματα της Land Rover εξοπλίζονται με τεχνολογία που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε τα πιο απαιτητικά εδάφη. Από το αρχικό σύστημα Terrain Response που προσαρμόζει την οδήγηση ανάλογα με την επιφάνεια, μέχρι το σύστημα Hill Descent Control, που σας βοηθά να κατεβαίνετε με ασφάλεια σε απότομες κλίσεις, τα οχήματα της Land Rover συνεχίζουν να προσφέρουν πρωτοποριακές τεχνολογίες για τη βιομηχανία.

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

  Με το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor) να σας προειδοποιεί για τα οχήματα που πλησιάζουν από κάθε πλευρά, μια σειρά από τεχνολογίες υποβοήθησης στάθμευσης (Park Assist) που απλοποιούν τη διαδικασία της στάθμευσης, και τις ειδοποιήσεις των ορίων ταχύτητας (Speed Limit Alerts) που σας βοηθούν να ανταποκριθείτε πιο γρήγορα στους περιορισμούς, τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης σας απελευθερώνουν προκειμένου να επικεντρωθείτε στην οδήγηση.

 • ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
  ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

  Με τα υπερσύγχρονα συστήματα θέρμανσης και ψύξης που προσφέρουν άνεση για τον καθένα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, καθώς και τη δυνατότητα επιλογής από μια ποικιλία από τεχνολογίες χειρονομιών και λειτουργιών χωρίς κλειδί, ακόμα και το σύστημα Automatic Access Height που βοηθά εσάς και τους συνεπιβάτες σας να εισέλθετε και να εξέλθετε από το όχημα, τα οχήματα της Land Rover σας τυλίγουν με άνεση.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

  Η τεχνολογία ψυχαγωγίας της Land Rover προσφέρει ψυχαγωγία και πληροφόρηση κορυφαίας τεχνολογίας σε κάθε σημείο του οχήματος καθώς και στο smartphone σας. Το InControl Connect apps σας συνδέει με ασφάλεια με το όχημά σας, μια επιλογή από οθόνες αφής παρέχουν επιλογές ψυχαγωγίας αλλά και χρηστικότητας και τα ηχοσυστήματα MeridianTM προσφέρουν ήχο με ποιότητα συναυλίας.

Αξεσουάρ

 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

  Βελτιώστε την εμφάνιση του οχήματός σας με εντυπωσιακές λεπτομέρειες, προσθέστε προστασία για την προφύλαξη από ζημιές και αναβαθμίσεις για τις διαδρομές εκτός δρόμου.

 • ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  Μπορείτε να προσθέσετε εγκεκριμένα από την Land Rover αξεσουάρ, ανά πάσα στιγμή, από παιδικά καθίσματα και προστατευτικά καλύμματα μέχρι συστήματα ψυχαγωγίας και τεχνικές αναβαθμίσεις.

 • ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ
  ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΗΣΗ

  Σε συνδυασμό με το κιτ από ράγες οροφής, επιλέξτε εξειδικευμένες λύσεις αποθήκευσης για τον αθλητικό εξοπλισμό και αξεσουάρ για να αξιοποιήσετε την ικανότητα ρυμούλκησης του Land Rover.

 • ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ
  ΤΡΟΧΟΙ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

  Εξατομικεύστε την εμφάνιση του Land Rover σας με ζάντες αλουμινίου και βελτιώστε τις με κομψά και επώνυμα αξεσουάρ.