Σχεδιασμός

Προσαρμοστικότητα

Τεχνολογία

 • Κινητήρες
  Κινητήρες

  Η Land Rover εξελίσσει συνεχώς κινητήρες με νέες τεχνολογίες για τη βελτίωση της οικονομίας καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές ρύπων χωρίς συμβιβασμούς, όπως η αυτόματη λειτουργία Stop/Start, με τη βοήθεια της οποίας ο κινητήρας σβήνει όταν δεν απαιτείται η λειτουργία του, τους υβριδικούς κινητήρες που αποδίδουν μια εντυπωσιακή ροπή της τάξεως των 700Nm και τις επιλογές από νέα ελαφριά κιβώτια ταχυτήτων για όλη τη γκάμα.

 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

  Τα οχήματα της Land Rover εξοπλίζονται με τεχνολογία που σας επιτρέπει να αντιμετωπίσετε τα πιο απαιτητικά εδάφη. Από το αρχικό σύστημα Terrain Response που προσαρμόζει την οδήγηση ανάλογα με την επιφάνεια, μέχρι το σύστημα Hill Descent Control, που σας βοηθά να κατεβαίνετε με ασφάλεια σε απότομες κλίσεις, τα οχήματα της Land Rover συνεχίζουν να προσφέρουν πρωτοποριακές τεχνολογίες για τη βιομηχανία.

 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
  ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

  Στο δρόμο, οι τεχνολογίες της Land Rover, όπως το προσαρμοζόμενο σύστημα σταθεροποίησης της ταχύτητας (Adaptive Cruise Control), για χαλαρή οδήγηση μεγάλων αποστάσεων, το σύστημα προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics), που παρέχει τη βέλτιστη ισορροπία μεταξύ της οδήγησης και του ελέγχου, και το σύστημα Torque Vectoring, για ομαλή, ελεγχόμενη πορεία στις στροφές, συμβάλλουν σε μια εκλεπτυσμένη και ατάραχη οδήγηση.

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

  Με το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor) να σας προειδοποιεί για τα οχήματα που πλησιάζουν από κάθε πλευρά, μια σειρά από τεχνολογίες υποβοήθησης στάθμευσης (Park Assist) που απλοποιούν τη διαδικασία της στάθμευσης, και τις ειδοποιήσεις των ορίων ταχύτητας (Speed Limit Alerts) που σας βοηθούν να ανταποκριθείτε πιο γρήγορα στους περιορισμούς, τα συστήματα υποβοήθησης της οδήγησης σας απελευθερώνουν προκειμένου να επικεντρωθείτε στην οδήγηση.

 • ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
  ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

  Με τα υπερσύγχρονα συστήματα θέρμανσης και ψύξης που προσφέρουν άνεση για τον καθένα ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες, καθώς και τη δυνατότητα επιλογής από μια ποικιλία από τεχνολογίες χειρονομιών και λειτουργιών χωρίς κλειδί, τα οχήματα της Land Rover σας τυλίγουν με άνεση.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

  Η τεχνολογία ψυχαγωγίας της Land Rover προσφέρει ψυχαγωγία και πληροφόρηση κορυφαίας τεχνολογίας σε κάθε σημείο του οχήματος καθώς και στο smartphone σας. Το InControl Connect apps σας συνδέει με ασφάλεια με το όχημά σας, μια επιλογή από οθόνες αφής παρέχουν επιλογές ψυχαγωγίας αλλά και χρηστικότητας και τα ηχοσυστήματα MeridianTM προσφέρουν ήχο με ποιότητα συναυλίας.

Άνεση και ευκολία

Δυνατότητες

Δοκιμασμένο σε ακραίες συνθήκες

 • ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕΣ
  ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕΣ

  Στον «φυσικό ήχο» του ημι-ανηχοϊκού θαλάμου μας, εκθέτουμε την καμπίνα σε μια σειρά από συχνότητες και δονήσεις, ώστε να διασφαλίσουμε ότι ο ήχος του Discovery Sport είναι πάντοτε εκλεπτυσμένος με οποιαδήποτε ταχύτητα και σε κάθε επιφάνεια.

 • ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΕΜΟΥ 20 ΚΟΜΒΩΝ
  ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΝΕΜΟΥ 20 ΚΟΜΒΩΝ

  Στους θαλάμους μας κλιματικής προσομοίωσης, μπορούμε να προσομοιώσουμε μερικές από τις πιο προκλητικές συνθήκες αέρα που μπορεί να συναντήσει το Discovery Sport. Όχι μόνο τους ανέμους που πνέουν με 240 km/h σε μια χιονοθύελλα, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και τις περιπτώσεις χαμηλής ταχύτητας ροής του αέρα. Μόνο εάν ωθήσουμε όλα τα συστήματα στα όριά τους μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πραγματική αξιοπιστία.

 • ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ
  ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ

  Σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος και στους θαλάμους κλιματικής προσομοίωσης, ψύχουμε τα οχήματα στους -40 °C και τα θερμαίνουμε στους 50 °C. Οι βασικές λειτουργίες και τα συστήματα, στη συνέχεια, εξετάζονται σύμφωνα με τα αυστηρά μας πρότυπα. Έτσι, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, δεν χάνετε ποτέ την άνεση και την ηρεμία σας.

 • ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
  ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

  Από τα παγωμένα εδάφη του Arjeplog στη Σουηδία έως την αμείλικτη έρημο του Ντουμπάι, διασφαλίζουμε ότι η θρυλική απόδοση των οχημάτων μας σε όλα τα εδάφη παραμένει ανεπηρέαστη. Τα πρωτότυπα οχήματα έχουν διανύσει περίπου 8.500 χιλιόμετρα στις πιο απαιτητικές διαδρομές εκτός δρόμου.

Επιδόσεις

Βιωσιμότητα