Επιλογές και αξεσουάρ

Δεν είναι όλες οι επιλογές διαθέσιμες σε όλα τα μοντέλα. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον αντιπρόσωπο της Land Rover στην περιοχή σας.

Επιλογές εξωτερικού

Επιλογές εξωτερικού

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ

Η προαιρετική γυάλινη οροφή, σταθερή ή ανοιγόμενη, ενισχύει την αίσθηση του ευρύχωρου εσωτερικού του οχήματος που πλημμυρίζει με φυσικό φως, το οποίο απολαμβάνουν και οι τρεις σειρές, όταν υπάρχουν. Το σκληρυμένο τζάμι έχει μια σκούρα απόχρωση που διατηρεί τη θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας σε άνετα επίπεδα.

Επιλογές εσωτερικού

 • ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ
  ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

  Οι προαιρετικές επτά θέσεις πλήρους μεγέθους του All-New Discovery αποτελούν πρότυπο άνεσης και ευελιξίας. Τα μοντέλα HSE και HSE Luxury διαθέτουν, επίσης, την επιλογή Intelligent Seat Fold, την οποία μπορείτε να διαμορφώσετε χρησιμοποιώντας τους διακόπτες στον χώρο φόρτωσης, την κεντρική οθόνη αφής ή την εφαρμογή InControl Remote στο smartphone σας. Επιπλέον, μπορείτε να βελτιώσετε τις επιλογές εσωτερικής αποθήκευσης μέσα από επιλέγοντας από μια σειρά λύσεων.

 • ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
  ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

  Δώστε σημασία στη λεπτομέρεια. Τα καλύτερα υλικά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στα καθίσματα από σαγρέ δέρμα ή δέρμα Windsor και τα προαιρετικά φινιρίσματα, όπως τις λεπτομέρειες Brushed Linear Aluminium trim και τις ξύλινες επενδύσεις Natural Shadow Oak, Natural Charcoal Oak και High Gloss Charcoal Oak. Όποιο και να διαλέξετε, είναι βέβαιο ότι θα κάνετε το όχημά σας να δείχνει ακόμη πιο ξεχωριστό και μοναδικό.

 • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

  Για να διασφαλίσετε την ιδανική θερμοκρασία στο εσωτερικό του οχήματος, ανεξάρτητα από την εξωτερική θερμοκρασία, το All-New Discovery διαθέτει ένα ιδιαίτερα αποδοτικό σύστημα κλιματισμού που διαθέτει δυνατότητα διαμόρφωσης σε δύο, τρεις ή τέσσερις ζώνες. Το σύστημα που προέκυψε μετά από ένα απίστευτα διεξοδικό πρόγραμμα ανάπτυξης ελέγχθηκε σε πραγματικές συνθήκες θερμοκρασίας από -40 έως +50°C.

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ

Η μοναδική σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα, σε συνδυασμό με τις ζάντες αλουμινίου Satin Dark Grey 21” ή 22” και την επιλογή μιας μαύρης ή γκρι οροφής για αντίθεση ενισχύουν την αδιαμφισβήτητη κυριαρχία του οχήματος. Τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά Narvik Black περιλαμβάνουν ένα μοναδικό πλέγμα μάσκας, αεραγωγούς, λογότυπο Discovery και θήκες καθρεπτών. Στο εσωτερικό, οι αντιθέσεις ανάμεσα στις μικροσωληνώσεις, τα φινιρίσματα πλέγματος Dark Brushed Aluminium και Titanium, τονίζουν τις τρεις επιλογές χρωμάτων δέρματος Windsor.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Επιλογές πακέτων

Επιλογές πακέτων

BLACK DESIGN PACK

Για εντυπωσιακό αποτέλεσμα, μπορείτε να εξατομικεύσετε το All-New Discovery με το προαιρετικό Black Design Pack στα μοντέλα SE, HSE και HSE Luxury. Το Black Design Pack περιλαμβάνει μια μάσκα Narvik Black, αεραγωγούς προφυλακτήρα και θήκες καθρεπτών σε συνδυασμό με καπό Black Discovery και λογότυπο στην πόρτα χώρου αποσκευών. Επίσης, προσφέρεται δυνατότητα επιλογής ζαντών αλουμινίου Gloss Black 20", 21" και 22", ανάλογα με το μοντέλο.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ

Αξεσουάρ

 • ΣΥΣΤΗΜΑ CLICK AND GO
  ΣΥΣΤΗΜΑ CLICK AND GO

  Το σύστημα Click and Go είναι ένα σύστημα αξεσουάρ πολλαπλών χρήσεων στην πλάτη των καθισμάτων για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς. Βρίσκονται ανάμεσα στις βάσεις των προσκέφαλων και μπορούν να προστεθούν πρόσθετες βάσεις στερέωσης για τα tablet, τις τσάντες, τα πουκάμισα και τα σακάκια. Το σύστημα αυτό μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα όταν δεν χρησιμοποιείται.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ
  ΧΩΡΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

  Το διαμέρισμα αποσκευών βελτιστοποιεί τη λειτουργία κλίσης της διάταξης καθισμάτων στη δεύτερη σειρά. Μπορεί, επίσης, να τοποθετηθεί διαχωριστικό στο διαμέρισμα αποσκευών για να διαχωριστεί ο χώρος φόρτωσης σε δύο μέρη, ενώ ο ελαστικός τάπητας προφυλάσσει το δάπεδο του χώρου αποσκευών από τις γενικές ακαθαρσίες και τον υγρό εξοπλισμό.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ
  ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

  Η βάση σύνδεσης και φόρτισης iPhone® και η ποτηροθήκη ασύρματης φόρτισης τηλεφώνων** αξιοποιούν τον χώρο της ποτηροθήκης στην κεντρική κονσόλα ώστε να έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό σας ενώ φορτίζει. Η βάση είναι συμβατή με τα μοντέλα iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S και iPhone 5SE.

  Παρακολουθήστε την ταινία
 • ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ
  ΜΕΤΑΦΟΡΕΑΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ

  Με την αποκλειστική σχεδίαση σε αλουμίνιο Silver με μαύρα στοιχεία αντίθεσης, αυτός ο μεταφορέας της Land Rover έχει ικανότητα φορτίου 61 kg και ολοκληρώνεται με τις ενσωματωμένες πλευρικές κονσόλες για μεγαλύτερη ασφάλεια. Αυτό το αξεσουάρ πρακτικής χρήσης προϋποθέτει ράγες οροφής και εγκάρσιες δοκούς.

  Παρακολουθήστε την ταινία