Σχεδίαση

Ευελιξία

Τεχνολογία

 • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

  Το All-New Discovery προσφέρει υψηλή απόδοση χάρη στην προηγμένη γκάμα εκλεπτυσμένων και αποδοτικών κινητήρων βενζίνης και ντίζελ. Ο προηγμένος κινητήρας Ingenium 2,0 λίτρων είναι ο πρώτος 4κύλινδρος κινητήρας ντίζελ που χρησιμοποιείται σε Land Rover πλήρους μεγέθους.

 • ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
  ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

  Το All-New Discovery έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια σίγουρη, άνετη και συναρπαστική οδηγική εμπειρία που θα κάνει τα χιλιόμετρα να περνούν πραγματικά απαρατήρητα. Ο Δυναμικός έλεγχος ευστάθειας και το Ηλεκτρικά υποβοηθούμενο σύστημα διεύθυνσης (EPAS) διασφαλίζουν ενισχυμένες δυνατότητες και αυξημένη ποιότητα οδήγησης στον δρόμο.

 • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
  ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

  Χάρη στη δυνατότητα οδήγησης σε όλα τα εδάφη, τη δυνατότητα βύθισης με το προαιρετικό σύστημα Wade Sensing και άλλα χαρακτηριστικά όπως το Terrain Response 2, το All-New Discovery είναι πάντα έτοιμο να βγει έξω και να αντιμετωπίσει οτιδήποτε και αν βρεθεί στον δρόμο του.

 • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

  Το All-New Discovery διαθέτει μια πλούσια γκάμα συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης για αυξημένη ασφάλεια για εσάς και τους επιβάτες σας. Χάρη στις πιο καινοτόμες τεχνολογίες σκέψης, μηχανικής και οχήματος, τα χαρακτηριστικά αυτά θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε τις συνθήκες κυκλοφορίας, αυτοκινητόδρομου, δρόμου ακόμη και νυχτερινής οδήγησης με άνεση.

 • ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
  ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

  Με επτά πλήρεις θέσεις και στις τρεις σειρές, ευέλικτη διαμόρφωση καθισμάτων και προαιρετικές λειτουργίες θέρμανσης, ψύξης και μασάζ, όποια έξυπνη χρήση του χώρου και αν επιλέξετε για το All-New Discovery, θα έχετε πάντα χώρο να χαλαρώσετε.

 • ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

  Ενσωματώνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες σε επίπεδο οχήματος και συστήματος τεχνολογίας με στόχο τα υψηλότερα επίπεδα ψυχαγωγίας, συνδεσιμότητας και πληροφοριών. Από τα επιλεγμένα συστήματα ήχου Meridian™ έως τις καινοτομίες όπως το InControl Touch Pro και το προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας πίσω θέσεων, όλα γίνονται παιχνίδι στα χέρια σας.

Άνεση και ευκολία

Δυναμική

Δοκιμασμένο σε ακραίες συνθήκες

 • ΗΜΙ-ΑΝΗΧΟΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ
  ΗΜΙ-ΑΝΗΧΟΙΚΟΣ ΘΑΛΑΜΟΣ

  Στον «φυσικό ήχο» του ημι-ανηχοϊκού θαλάμου μας, εκθέτουμε την καμπίνα σε μια σειρά από συχνότητες και δονήσεις για να διασφαλίσουμε ότι ο ήχος του All-New Discovery είναι πάντοτε εκλεπτυσμένος.

 • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΥ
  ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΕΜΟΥ

  Στους θαλάμους κλιματισμού, μπορούμε να προσομοιώσουμε μερικές από τις πιο προκλητικές συνθήκες αέρα που μπορεί να συναντήσει το All-New Discovery. Μόνο εάν ωθήσουμε όλα τα συστήματα στα όριά τους μπορούμε να εξασφαλίσουμε πραγματική αξιοπιστία.

 • ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ
  ΑΚΡΑΙΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ

  Σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος και στους θαλάμους κλιματισμού, ψύχουμε τα οχήματα στους -40°C και τα θερμαίνουμε στους 50°C. Έτσι, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, εν χάνετε ποτέ την άνεση και την ηρεμία σας.

 • ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
  ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

  Από τα παγωμένα εδάφη του Arjeplog στη Σουηδία έως την αμείλικτη έρημο του Ντουμπάι, διασφαλίζουμε ότι η θρυλική απόδοση των οχημάτων μας σε όλα τα εδάφη παραμένει ανεπηρέαστη.

Επιδόσεις

Βιωσιμότητα