25 ΧΡΟΝΙΑ DISCOVERY: PETER ΚΑΙ EILEEN CRICHTON

Ο Peter και ο Eileen Crichton έχουν αφιερώσει πολλά από τα τελευταία 25 χρόνια στην εξερεύνηση του κόσμου στη Rabia, του Discovery 3.5V8i. Έχουν κάνει τον γύρο του κόσμου δύο φορές κατά μήκος του Βόρειου και Νοτίου Ημισφαιρίου και το 2012 ταξίδεψαν κατά μήκος των συνόρων από τα πιο βόρεια έως τα πιο νότια σημεία που είναι προσβάσιμα από ένα 4x4.Ο Peter Crichton αφιέρωσε χρόνο μεταξύ των εξερευνήσεων για να πει όλα τους πέντε κορυφαίους φυσικούς και τεχνητούς κρυμμένους θησαυρούς του.

1) Το Bungle Bungle, Αυστραλία
Ένας ιερός τόπος για τους Αβορίγινες, οι πύργοι ψαμμίτη υψώνονται θεαματικά μέσα από το άγονο περιβάλλον και το απόμακρο τοπίο.
2) Οι καμινάδες των νεράιδων και οι βράχοι που μοιάζουν με μανιτάρια των απομακρυσμένων σεληνιακών τοπίων της Καππαδοκίας.
Οι πύργοι της αρχαίας ηφαιστειακής τέφρας, που καλύπτονται με ογκόλιθους προστατευτικής σκληρής λάβας, δίνουν μια άγρια εμφάνιση στην κατά τα άλλα χαρακτηριστική ύπαιθρο της Καππαδοκίας.
3) Τα τρία απομακρυσμένα Εθνικά Πάρκα του Alto Plano, πάνω από 10.000 πόδια στη βόρεια Χιλή
Αν τα δούμε μεμονωμένα, τα πάρκα είναι ενδιαφέροντα, αλλά συνδέονται μεταξύ τους με μια περιπέτεια τεσσάρων ημερών στα 10.000 πόδια σε δύσκολα αναγνωρίσιμες διαδρομές. Καταγράφουν τη μεγαλύτερη αίσθηση άγριας απομόνωσης που συναντήσαμε οπουδήποτε στον κόσμο.


4) Τα τοπία αμμόλοφου της κοιλάδας Sossusvlei που διέρχονται από την έρημο Namib της Ναμίμπια.
Σε θέα από μια ψηλή κορυφή αμμόλοφου από τη διαδρομή μας, η απέραντη έκταση από τεράστιους αμμόλοφους της ερήμου ξεχύθηκε στα δυτικά προς την ακτή του Ατλαντικού σε γιγαντιαία κύματα κόκκινης άμμου, που έχουν σμιλευτεί με εκπληκτική σαφήνεια από το χαμηλό φως του ηλιοβασιλέματος.


5) Τα τοπία στην καρδιά του Wadi Rum, Jordon
Γιγαντιαίοι πυλώνες από γκρίζο ανεμοδαρμένο βράχο ανεβαίνουν απότομα από τις μαλακές κόκκινες άμμους όπου οδηγήσαμε, για να συναντήσουν τον απίστευτα γαλάζιο ουρανό. Η έρημος έρεε ανάμεσα από αυτές τις αρχαίες κορυφογραμμές σε έναν άπειρο ορίζοντα. Νιώσαμε σαν πραγματικοί ναυτικοί, αλλά η σιωπή ήταν εκκωφαντική.ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ
ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΔΗΓΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
Ζήστε την εμπειρία των διαδρομών παντός εδάφους Land Rover από πρώτο χέρι
ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ TEST DRIVE
Κάντε κράτηση για ένα test drive στο δρόμο μέσω του πλησιέστερου αντιπροσώπου
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, online ή μέσω των κοινωνικών μας δικτύων
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΙ
Εγγραφείτε για τα τελευταία νέα της Land Rover