ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ
DEFENDER 130

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ<br>
DEFENDER 130

ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Defender L663 130 23.5MY
ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΔΡΑΣΗ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Υπερυψωμένο καπό, σμιλεμένη μάσκα και ακριβείς λεπτομέρειες. Οι λιτές επιφάνειες προστίθενται στις μοντέρνες και συναρπαστικές αναλογίες του Defender.

ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΡΥΧΥΡΟ

Τρεις σειρές καθισμάτων προσφέρουν χώρο για έως και οκτώ ενήλικες, ενώ εξακολουθούν να φιλοξενούν τις αποσκευές. Διπλώστε την τρίτη και τη δεύτερη σειρά για να δημιουργήσετε επιπλέον 1.232 λίτρα* και 2.516 λίτρα* χώρου φόρτωσης αντίστοιχα.

ΑΝΕΣΗ ΣΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

ON-ROAD ΔΙΥΛΙΣΗ

Προσαρμόζοντας στην ποιότητα του δρόμου και προσαρμόζοντας το κράτημα, η Air Suspension και το Adaptive Dynamics του Defender 130 δουλεύουν συνεχώς για ομαλή και συναρπαστική οδήγηση.

DEFENDER 130 OUTBOUND

Ακόμα πιο σκόπιμες εμφανίσεις και ο χώρος φόρτωσης για κοινή περιπέτεια.

κατηγορηματικός

Εκτός από το κάλυμμα εφεδρικού τροχού στο χρώμα του αμαξώματος, το Defender 130 Outbound διαθέτει ένα στιβαρό πάνελ υπογραφής που κρύβει το χώρο φόρτωσης.

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΤΟΧΗ

ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΣΤΑ ΟΡΙΑ

Το Defender κατασκευάστηκε και δοκιμάστηκε στα άκρα σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 73.000 δοκιμές σε 3,9 εκατομμύρια χιλιόμετρα, από το Big Red στο Ντουμπάι μέχρι τα μονοπάτια Moab στη Νεβάδα και βόρεια ως τον Αρκτικό Κύκλο.

εστιασμένη τεχνολογία

Επόμενης γενιάς σύστημα Pivi Pro

Μείνετε συνδεδεμένοι με το βραβευμένο σύστημα Infotainment Pivi Pro1, που διαθέτει κεντρική οθόνη αφής 11,4 ιντσών που θέτει τον διαισθητικό έλεγχο στα χέρια σας.

DRIVER ASSISTANCE

Επιλέξτε από μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν την οδήγηση και τη στάθμευση πιο απλή. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Driver Assistance Mode απευθείας μέσω του ενημερωμένου τιμονιού.
DRIVER ASSISTANCE
ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

ΚΑΘΗΛΩΤΙΚΟΣ ΗΧΟΣ

Ακούστε τη μουσική που επιθυμείτε με το 700W MeridianTM TM Surround Sound System, πρου προσφέρει κρυστάλλινα πρίμα, και πλούσια, βαθιά μπάσα.
ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Αποκτήστε πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Amazon Alexa και το Spotify μέσω Online Pack3, ενώ η τεχνολογία Software-over-the-air (SOTA) διατηρεί το όχημά σας ενημερωμένο.
ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ

Εξερευνήστε την πόλη μαζί. Ακόμα και με τη δεύτερη σειρά επιβατών κατειλημμένη, ο καθρέφτης ClearSight προσφέρει βίντεο ζωντανής ροής για ανεμπόδιστη θέα.4
ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΟΔΗΓΟΥ

Επιλέξτε από μια σειρά λειτουργιών που έχουν σχεδιαστεί για απλούστερη και ασφαλέστερη οδήγηση και τη στάθμευση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Driver Assistance Mode απευθείας μέσω του αναβαθμισμένου τιμονιού.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

DEFENDER 130 V8

Αγκαλιάστε την πραγματική δύναμη. Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας V8 των 500 ίππων είναι ο ταχύτερος και ισχυρότερος διαθέσιμος στο Defender 130, σας μεταφέρει από τα 0-100 km/h σε μόλις 5,7 δευτερόλεπτα† ενώ το μοναδικό πρόγραμμα Terrain Response Dynamic προσφέρει εκπληκτική ευελιξία.
CONFIGURATOR

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΕΠΙΒΑΤΕΣ (έως)

8

Με τρεις σταθερές σειρές καθισμάτων.

Χωρητικότητα *

2,516 λίτρα

Προσομοίωση του χώρου φόρτωσης γεμάτο υγρό.

0-100 KM/H

5,4 δευτερόλεπτα

0-100 km/h σε 5,7 δευτερόλεπτα

ΣΩΣΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ

290 MM

Μέγιστο ύψος διαδρομής εκτός δρόμου.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΞΑΤΟΠΙΣΗ

POSIBILITATI NELIMITATE.

De la optiunile pentru exterior la pachetele de accesorii preconfigurate, echipati modelul Defender 130 in functie de stilul dumneavoastra de viata.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΜΟΝΤΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων Defender 90 και τις προδιαγραφές
DEFENDER 90 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

DEFENDER 90 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Φορτώστε τα απαραίτητα και ετοιμαστείτε να εξερευνήσετε τον κόσμο.
DEFENDER 110 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

DEFENDER 110 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Χώρος για να μοιράζεστε επικές περιπέτειες
DEFENDER 130 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

DEFENDER 130 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Χώρος για να μοιράζεστε επικές περιπέτειες

*Wet: Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.
**Με ελαστικά Off-Road. Δεν διατίθεται με μοντέλα Defender V8.
Η τελική ταχύτητα είναι 191km/h όταν εφοδιάζεται με ζάντες 20 ιντσών.
 
1Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα κατόπιν υπόδειξης του Επίσημου Συνεργάτη της Land Rover.
2Ενδέχεται να ισχύει Πολιτική Ορθής Χρήσης. Περιλαμβάνει συνδρομή 1 έτους, με δυνατότητα ανανέωσης μετά την αρχική περίοδο χρήσης για την οποία θα σας ενημερώσει ο Σύμβουλος Πωλήσεων της Land Rover.
3Χαρακτηριστικό που υπόκειται στους τοπικούς κανονισμούς. Εάν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν πολυεστιακά γυαλιά (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας του καθρέπτη ClearSight , μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή.
4Μη συμβατό με Front Expedition Protection System ή ‘A’ Frame Protection Bar.
5Ελέγχετε πάντα τη διαδρομή και την έξοδο πριν διασχίσετε νερά.