– Ψυχαγωγηθείτε επιλέγοντας ανάμεσα σε περισσότερα από 45.000 δωρεάν βιβλία ήχου

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ INCONTROL APPS

 • MYTUNER PRO
  MYTUNER PRO

  Περισσότεροι από 30.000 ραδιοφωνικοί σταθμοί και 1 εκατομμύριο podcast από 120 χώρες στα δάχτυλά σας, από αθλητισμό έως ειδήσεις, μουσική και πολλά άλλα. Αναζητήστε σταθμούς και podcast ανά χώρα/πόλη και είδος, δημιουργήστε τη λίστα αγαπημένων σας και ακούστε τη στο σπίτι ή έξω, στο αυτοκίνητό σας, στο smartphone, το tablet σας ή Apple TV/φορετή συσκευή.

 • STITCHER
  STITCHER

  Το Stitcher σας δίνει τη δυνατότητα να ακούτε τις αγαπημένες σας ειδήσεις, κωμικές παραστάσεις, αθλητικά και ραδιοφωνικά talk show όποτε θέλετε. Ανακαλύψτε τα καλύτερα των NPR, CNN, Fox, BBC, WSJ, Adam Carolla, Joe Rogan, Rachel Maddow, Rush Limbaugh, Fresh Air, Freakonomics, Radiolab και πάνω από 20.000 σόου, podcasts και ραδιοφωνικούς σταθμούς.

 • ΒΙΒΛΙΑ ΗΧΟΥ
  ΒΙΒΛΙΑ ΗΧΟΥ

  Πραγματοποιήστε λήψη ή αναπαραγωγή μέσω ροής από τη βιβλιοθήκη μας περισσότερων από 45.000 δωρεάν βιβλίων ήχου, όπως bestseller, νέες εκδόσεις και κλασικά κάθε είδους.

ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

 • ACCUWEATHER
  ACCUWEATHER

  Το Weather for Life σας παρέχει την καλύτερη δυνατή ενημέρωση για τον καιρό με Superior Accuracy™, για κάθε τοποθεσία, με προβολή χωρίς χέρια για τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες, τις ωριαίες προβλέψεις, τις αντίξοες καιρικές ειδοποιήσεις και μια περίληψη του MinuteCast®, ενώ οδηγείτε με ασφάλεια, χωρίς περισπασμούς.

 • FAMILONET
  FAMILONET

  Το Familonet απαντάει στην ερώτηση «πού ακριβώς είστε τώρα;» σε χρόνο ρεκόρ. Είναι μια δωρεάν εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων τοποθεσίας για οικογένεια, φίλους και άλλες μικρές ομάδες που σας δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείτε εύκολα με τους κοντινούς σας ανθρώπους

 • GENIUS MAPS
  GENIUS MAPS

  Το Genius Maps είναι μια κορυφαία λύση πλοήγησης GPS για iPhones και Android. Όλοι οι χάρτες είναι αποθηκευμένοι στη συσκευή σας, έτσι ώστε να μην υπάρχουν κόστη περιαγωγής και να διαρκεί περισσότερο η μπαταρία σας. Το πλούσιο σετ χαρακτηριστικών του Genius Maps είναι εφάμιλλο ή ανώτερο αυτού των επαγγελματικών συστημάτων πλοήγησης.

 • SYGIC
  SYGIC

  Το Sygic είναι ένα σύστημα πλοήγησης GPS εκτός σύνδεσης που βοηθάει 33 εκατομμύρια ανθρώπους κάθε μέρα να ταξιδέψουν με σιγουριά και ασφάλεια σε 115 χώρες.

 • HOTELSEEKER
  HOTELSEEKER

  Το HotelSeeker ανακαλύπτει και πραγματοποιεί κρατήσεις καταλυμάτων για εσάς σε όλο τον κόσμο. Μια αναλυτική επιλογή σημαίνει ότι θα βρείτε το τέλειο μέρος για να διανυκτερεύσετε. Το HotelSeeker εγγυάται πλήρεις καταχωρίσεις λαμβάνοντας υπόψη την προτίμησή σας, τη βαθμολογία και το κόστος.

 • PARKOPEDIA
  PARKOPEDIA

  Το Parkopedia είναι ο μεγαλύτερος πάροχος πληροφοριών στάθμευσης παγκοσμίως που χρησιμοποιούν εκατομμύρια οδηγοί κάθε μήνα online και μέσω της εφαρμογής του για smartphone. Το Parkopedia παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για 28 εκατομμύρια χώρους στάθμευσης σε περισσότερες από 90.000 εγκαταστάσεις σε 6.000 πόλεις και 40 χώρες.

 • MILEAGE TRACKER PRO
  MILEAGE TRACKER PRO

  Παρακολουθήστε τις προγραμματισμένες διαδρομές σας με το Mileage Tracker Pro που θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τα έξοδα της επιχείρησής σας. Με αυτή την πρακτική εφαρμογή, μπορείτε να δείτε όλα τα στατιστικά στις πιο συχνές διαδρομές σας, όπως τη διάρκειά τους, τον αριθμό των χιλιομέτρων και την ποσότητα των καυσίμων που καταναλώθηκαν.

 • GLYMPSE
  GLYMPSE

  Το Glympse είναι ένας γρήγορος, δωρεάν και απλός τρόπος για να κοινοποιήσετε την τοποθεσία σας με παρακολούθηση GPS σε πραγματικό χρόνο με φίλους και οικογένεια.

ΝΈΑ

 • NEWS ON BOARD
  NEWS ON BOARD

  Το News on Board χρησιμοποιεί τεχνολογία κειμένου-σε-ομιλία για να προσφέρει περιεχόμενο ειδήσεων υψηλής ποιότητας που συλλέγεται από κορυφαία παγκοσμίως πρακτορεία ειδήσεων σε έξι χωριστές κατηγορίες, έτσι ώστε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις σε πραγματικό χρόνο όταν είστε εν κινήσει.

 • RIVET RADIO
  RIVET RADIO

  Το Rivet Radio είναι ο τέλειος σύντροφος για την πρωινή προγραμματισμένη διαδρομή σας, στο γυμναστήριο ή εν κινήσει. Μείνετε ενημερωμένοι για όλα όσα συμβαίνουν στον κόσμο: τοπικές, εθνικές και παγκόσμιες ειδήσεις παρέχονται απευθείας σε εσάς.

 • ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS
  ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ INCONTROL APPS

  Μόλις συνδεθούν στο smartphone σας, η εφαρμογή InControl Apps μπορεί να ελεγχθεί από την οθόνη αφής του οχήματός σας. Για να μάθετε πώς θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή InControl Apps και να βρείτε συμβατές εφαρμογές, συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Land Rover για τη χώρα σας ή τον τοπικό έμπορο λιανικής σας. Μόλις πραγματοποιηθεί η λήψη των επιλεγμένων εφαρμογών σας, συνδέστε το smartphone σας μέσω USB στο όχημα για να τις χρησιμοποιήσετε μέσω της οθόνης αφής του οχήματος.

 • ΣΥΜΒΑΤΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ
  ΣΥΜΒΑΤΈΣ ΣΥΣΚΕΥΈΣ

  Η εφαρμογή InControl Apps είναι διαθέσιμη στα περισσότερα Android και Apple iOS. Η εφαρμογή InControl Apps λειτουργεί άψογα με την οθόνη αφής του οχήματός σας. Προγραμματίστε, ανακαλύψτε και μείνετε συνδεδεμένοι με βελτιστοποιημένες για το όχημά σας εφαρμογές.

  ελέγξτε τη συμβατότητα