• η κληρονομια μας

  Δημιουργώντας ένα αυτοκίνητο που ενέπνεε εμπιστοσύνη σε κάθε έδαφος, γεννήθηκε μια νέα γενιά adventurers.

 • η δεξιοτεχνια μας

  Πίσω από τη σκηνή βρίσκονται οι δεξιοτέχνες της μάρκας, οι άνθρωποι που με υπομονή και μεράκι δίνουν ζωή στη Land Rover.

 • Οι περιπετειες μας

  Αν ταξιδεύετε στο άγνωστο, μόνο με ένα Land Rover είναι εφικτό.

 • το μελλον μας

  Τα ταξίδια στο άγνωστο είναι πάντα συναρπαστικά, το ίδιο ισχύει και με το μέλλον. Η καινοτομία είναι ο δρόμος να φτιάξουμε το έδαφος του αύριο.

η κληρονομια μας

η κληρονομια μας

η αδυνατη διαδρομη


Η Land Rover ωθεί τους τοληρούς να προσπαθήσουν το αδιανόητο. Ακολουθήστε το ταξίδι τους το 1955 από το Λονδίνο, στη Σινγκαπούρη.

διαβαστε το αρθρο

η δεξιοτεχνια μας

οι καταλληλες ρυθμισεις

οι καταλληλες ρυθμισεις

Το πρόγραμμα Terrain Response ελέγχει συνεχώς τις συνθήκες οδήγησης και αυτόματα βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις του αυτοκινήτου ανάλογα με το έδαφος. Οπότε τώρα ξέρετε γιατί είμαστε τόσο καλά προσαρμοσμένοι.

Travel Light

Travel Light

Η δύναμη δε συνεπάγεται βάρος. Ηγούμαστε της βιομηχανίας για την κατασκευή των πιο αποδοτικών αυτοκινήτων από αλουμίνιο επειδή πιστεύουμε πως είναι και τα πιο ανθεκτικά.

Engine room

Engine room

Οι κινητήρες μας είναι προιόν του περιβάλλοντός τους. Κοιτάξτε κάτω από το καπό ενός Land Rover, μέσα στο επίκεντρο της γνώσης που κινεί κάθε ένα από τα αυτοκίνητά μας.

ενα μερος δημιουργιας


Μια διαφήμιση χρειάζεται να είναι έντονη για να ανταπεξέλθει στη Land Rover. Και όμως οι δημιουργικοί μας άνθρωποι βρίσκουν την έμπνευση, το πνεύμα και τη σπιρτάδα που χρειάζεται.