ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ

DISCOVERY SPORT
<h3><b>ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ</h3> DISCOVERY SPORT

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ

ΕΥΡΥΧΩΡΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Διαθέτοντας έως 7 θέσεις και τον πιο ευρύχωρο ανοιχτό αποθηκευτικό χώρο εμπρός κονσόλας στην κατηγορία,1ολόκληρη η οικογένεια μπορεί να συμμετέχει σε ταξίδια εξερεύνησης με στυλ και άνεση.

ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Βρείτε χώρο για μπαγκαζιέρες οροφής, ποδήλατα και λοιπό εξοπλισμό με δυναμικό φορτίο οροφής έως 75kg.

ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με μία θύρα USB-C σε κάθε σειρά και υψηλότερη ισχύ για ταχύτερη φόρτιση, δεν θα χρειαστεί να ξεμείνετε ξανά από ενέργεια στις συσκευές σας.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΣΑΣ

FOR YOUR NEXT ADVENTURE

ΣΧΕΔΙΑΣΗ INTREPID

Μαρσπιέ και μάσκα σε Gloss Black με το χαρακτηριστικό εξαγωνικό μοτίβο του Discovery συμπληρώνονται από ποδιές στο χρώμα του αμαξώματος και επιγραφή Discovery σε Narvik Gloss Black στο καπό.

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ

To DNA του Discovery απεικονίζεται ξεκάθαρα στη δυναμική σιλουέτα, την ανερχόμενη μεσαία γραμμή και τη χαρακτηριστική πίσω κολόνα οροφής. Με ζάντες αλουμινίου 21" και 19" σε φινίρισμα Gloss Black ή Diamond turned.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ ΧΡΩΜΑ

Το Discovery Sport Dynamic διαθέτει καλύμματα κρίκων ρυμούλκησης με φινίρισμα ασορτί με το χρώμα του αμαξώματος, ενώ τα Gloss Black κάτω μαρσπιέ υπογραμμίζουν την τολμηρή, μοντέρνα εμφάνισή του.

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ

Ελέγχετε άνετα όλες τις λειτουργίες οδήγησης με τη νέα κυρτή γυάλινη οθόνη αφής Pivi Pro 11,4".2 Ένας νέος επιλογέας ταχυτήτων παρέχει αβίαστο και απτικό έλεγχο.

ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Όλοι οι επιβάτες απολαμβάνουν υψηλά επίπεδα άνεσης με επιλεγμένες επενδύσεις καθισμάτων, όπως Luxtec και Suedecloth. DuoLeather ή δέρμα Windsor διατίθενται σε ποικίλους χρωματισμούς.

ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ

Πλημμυρίστε το Discovery Sport με φυσικό φως και απολαύστε καλύτερη θέα από όλες τις θέσεις με την προαιρετική, πανοραμική γυάλινη οροφή.

ΔΙΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ

Ξεκινήστε κάθε οικογενειακή περιπέτεια σε χρόνο μηδέν με το σύστημα πολυμέσων Pivi Pro.2 Το 90% των λειτουργιών είναι προσβάσιμες με δύο πατήματα στη νέα αιωρούμενη, κυρτή γυάλινη οθόνη αφής 11,4".

ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΘΟΝΗ ΟΔΗΓΟΥ (IDD)

Η πλήρως διαδραστική οθόνη οδηγού υψηλής ανάλυσης 12,3" έχει σχεδιαστεί για να φέρνει τις πληροφορίες οχήματος, πλοήγησης και οδήγησης στο οπτικό πεδίο του οδηγού. Προβάλλετε βασικές πληροφορίες στο παρμπρίζ με το προαιρετικό Head-up Display. 4.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΑΕΡΑ

Με τις πιο εξελιγμένες τεχνολογίες ποιότητας εσωτερικού αέρα στην κατηγορία του,1το σύστημα Cabin Air Purification Plus του Discovery Sport φιλτράρει και καθαρίζει τον αέρα της καμπίνας από τη σκόνη και τα μικρόβια, ενώ παρακολουθεί τα επίπεδα CO2 προάγοντας την ευεξία της οικογένειάς σας.

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΗ ΑΝΕΣΗ

Απρόσκοπτη συνδεσιμότητα για όλη την οικογένεια με Amazon Alexa, Cloud Connectivity και Apple CarPlay®7 και την επιλογή του WiFi με Πρόγραμμα Δεδομένων. Αλληλεπιδράστε με το όχημά σας εξ αποστάσεως με το Land Rover Remote Skill8.

ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΦΟΡΤΙΣΗ

Η Ασύρματη Φόρτιση Συσκευών3 και η συνδεσιμότητα σας επιτρέπουν τη φόρτιση συμβατών smartphones ελαχιστοποιώντας την ακαταστασία στην καμπίνα.

ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

PLUG-IN ELECTRIC HYBRID

Ολοκληρώστε πάνω από το 90% των μέσων καθημερινών μετακινήσεών σας αποκλειστικά με EV mode. 9Το Plug-in electric hybrid (PHEV) προσφέρει πλήρως ηλεκτρική οδήγηση με μηδενικές εκπομπές και μπορεί να φορτίζεται από το 0 στο 80% σε περίπου 30 λεπτά με ταχεία φόρτιση DC.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ELECTRIC HYBRID

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΕΩΣ)

61 KM**

WLTP αναμενόμενη αυτονομία σε πραγματικές συνθήκες έως 47km.

ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO2 (ΑΠΟ)

33 G/KM**

Μηδενικές εκπομπές ρύπων σε EV mode.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ)

30 ΛΕΠΤΑ

Ταχεία φόρτιση DC από 0 στο 80% σε περίπου 30 λεπτά.

ΟΙΚΙΑΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ (ΑΠΟ)

2 ΩΡΕΣ 12 ΛΕΠΤΑ

Έως 100% χρησιμοποιώντας έναν οικιακό φορτιστή 7kW AC.

ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

CONFIDENT CAPABILITY

ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Με ικανότητα ρυμούλκησης έως 2.500kg*,μεταφέρετε οτιδήποτε, από τρέιλερ μέχρι κιβώτια αλόγων, με το Discovery Sport.

ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Για οδήγηση με αυτοπεποίθηση σε κάθε περίσταση, κάθε Discovery Sport είναι εξοπλισμένο με All-Wheel Drive, All Terrain Progress Control και Terrain Response 2.

ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ

Νιώστε ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες με λειτουργίες ελέγχου και υποβοήθησης οδήγησης όπως Launch Traction Control, Gradient Release Control, Hill Launch Assist και Hill Descent Control για τις εκτός δρόμου προκλήσεις.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗ

ΜΟΝΤΕΛΑ DISCOVERY SPORT

ΜΟΝΤΕΛΑ DISCOVERY SPORT

Δείτε την πλήρη γκάμα μοντέλων
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ

Αξιοποιήστε περισσότερο τον κόσμο σας με το Discovery Sport.

**Δείτε τις τιμές WLTP
Οι τιμές είναι αποτέλεσμα επίσημων δοκιμών του κατασκευαστή σύμφωνα με τη νομοθεσία της Ε.Ε. με πλήρως φορτισμένη μπαταρία. Εξυπηρετούν σκοπούς σύγκρισης. Οι τιμές σε πραγματικές συνθήκες ενδέχεται να διαφέρουν. Οι τιμές εκπομπών CO2κατανάλωσης καυσίμου, κατανάλωσης ενέργειας και αυτονομίας επηρεάζονται από παράγοντες όπως το στυλ οδήγησης, οι περιβαλλοντικές συνθήκες, το φορτίο, οι εκδόσεις ζαντών, τα αξεσουάρ, η πραγματική διαδρομή και η κατάσταση της μπαταρίας. Οι τιμές αυτονομίας βασίζονται στο όχημα παραγωγής σε μία τυποποιημένη διαδρομή.

Wet: Υγρή χωρητικότητα: Μέτρηση όγκου με εξομοίωση χώρου φόρτωσης γεμάτου με υγρό.

*Η ρυμούλκηση θα επηρεάσει σημαντικά την ηλεκτρική αυτονομία.

Οι χρόνοι φόρτισης ποικίλουν καθώς εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η ηλικία, οι συνθήκες, η θερμοκρασία και το τρέχον επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, η εγκατάσταση που χρησιμοποιείται και η διάρκεια φόρτισης.

1Μέτρηση έναντι μιας κλειστής κατηγορίας ανταγωνιστών, έγκυρη στις 03/03/23.

2Η υπηρεσία Connected Navigation απαιτεί ανανέωση συνδρομής αφού παρέλθει το αρχικό διάστημα κατόπιν υπόδειξης του Εμπόρου της Land Rover.

3Μόνο συμβατά Smartphones.

4Απαιτεί θερμομονωτικό κρύσταλλο σε μερικές αγορές. Οι οδηγίες πλοήγησης εμφανίζονται στο παρμπρίζ μόνον όταν το Pivi Pro είναι τοποθετημένο στο όχημα.

5Εάν οι οδηγοί που χρησιμοποιούν πολυεστιακά γυαλιά (με δύο ή μεταβλητές εστίες όρασης) αδυνατούν να προσαρμόσουν εύκολα την εστίαση της ψηφιακής εικόνας ClearSight, μπορούν να επιλέξουν την συμβατική εικόνα του κεντρικού καθρέπτη οποιαδήποτε στιγμή. Η εικόνα δεν είναι live. Ελέγχετε τον περιβάλλοντα χώρο για μεγαλύτερη ασφάλεια. Υπόκειται σε τοπικούς περιορισμούς.

6Η εικόνα από το ClearSight Ground View βασίζεται σε 3D Surround Camera και δεν είναι ζωντανή. Ελέγχετε τη γύρω περιοχή για λόγους ασφάλειας. Υπόκειται σε τοπικούς νομικούς περιορισμούς

7Το αυτοκίνητό σας είναι συμβατό με το Apple CarPlay. Οι υπηρεσίες που παρέχονται από το Apple CarPlay εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα της λειτουργίας στη χώρα σας, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://www.apple.com/uk/ios/feature-availability/#apple-carplay για περισσότερες πληροφορίες.

8Το Land Rover Remote περιλαμβάνει συνδρομητικές υπηρεσίες που μπορούν να παραταθούν μετά την αρχική διάρκεια που σας έχει υποδείξει ο έμπορος της Land Rover. Θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή Land Rover Remote App από το Apple App Store/Google Play Store.

9Μέση ημερήσια διάρκεια διαδρομής (51 χλμ.), υπολογισμένη με βάση δεδομένα InControl από 30 αγορές παγκοσμίως για τα οχήματα Discovery Sport μεταξύ 2019 και 2022. Προϋποθέτει πλήρως φορτισμένη μπαταρία.

Meridian είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Meridian Audio Ltd. Το λογότυπο Trifield όπως και η σχετική συσκευή είναι κατοχυρωμένα από την Trifield Productions Ltd.

Λάβετε υπόψη ότι τα στάνταρ χαρακτηριστικά ενδέχεται να αντικατασταθούν με την επιλογή διαφορετικών επιπέδων εξοπλισμού. Τα στάνταρ χαρακτηριστικά ενδέχεται επίσης να διαφέρουν ανάλογα με την έκδοση κινητήρα και το κιβώτιο ταχυτήτων.

Τα προαιρετικά χαρακτηριστικά και η διαθεσιμότητά τους μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις προδιαγραφές του οχήματος (μοντέλο και κινητήρας) ή να απαιτούν την εγκατάσταση πρόσθετου εξοπλισμού για να λειτουργήσουν. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Έμπορο ή διαμορφώστε το όχημά σας online.

Οι λειτουργίες του αυτοκινήτου πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνον εφόσον αυτό γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Οι οδηγοί πρέπει να φροντίζουν να έχουν τον πλήρη έλεγχο του αυτοκινήτου τους σε όλες τις περιπτώσεις.

Τα χαρακτηριστικά Pivi και InControl, οι προαιρετικές επιλογές, οι υπηρεσίες τρίτων και η διαθεσιμότητά τους εξαρτώνται όπως πάντα από τη χώρα – συμβουλευτείτε έναν Έμπορο της Land Rover για τη διαθεσιμότητά τους στην τοπική αγορά αλλά και τους όλους τους όρους και προϋποθέσεις. Ορισμένες υπηρεσίες απαιτούν συνδρομή που θα χρειαστεί ανανέωση μετά από την αρχική περίοδο, σύμφωνα με τις υποδείξεις του εμπόρου. Η συνδεσιμότητα σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας δεν είναι εγγυημένη σε όλες τις περιοχές. Πληροφορίες και εικόνες που εμφανίζονται σε σχέση με την τεχνολογία InControl - συμπεριλαμβανομένων των διαφόρων οθονών (στατικές ή κινούμενες), υπόκεινται σε ενημερώσεις λογισμικού, έλεγχο έκδοσης και λοιπών αλλαγών στο σύστημα απεικόνισης ανάλογα με τις σχετικές επιλογές εξοπλισμού.