• Range Rover

  Range Rover

  Aπό 141.400€

  Ο απόλυτος συνδυασμός πολυτέλειας και ικανοτήτων

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Από 92.100€

  Το πιο δυναμικό Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΜΕΣΟ SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Από 46.100€

  Μοναδικό και ξεχωριστό, ένα πραγματικό Range Rover σε μικρότερο μέγεθος

 • ολοκαινουργιο DISCOVERY

  ολοκαινουργιο DISCOVERY

  Aπό 61.900€

  Το πιο ευέλικτο SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Από 48.100€

  Το πιο περιπετειώδες και ευέλικτο compact SUV

  Σύστημα ψυχαγωγίας

  • MERIDIAN™ SOUND
   MERIDIAN™ SOUND

   Τα προϊόντα της Meridian προσφέρουν ότι καλύτερο υπάρχει στον ήχο και όπως και ένα Land Rover, αποτελούν μια διαισθητική και προσωπική εμπειρία. Με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Meridian έχουν αξιοποιήσει χρόνια ψυχοακουστικής έρευνας για να σας προσφέρουν τη δυνατότητα να βιώσετε τη μουσική σας στην πιο καθαρή της μορφή.

  • INCONTROL TOUCH PRO
   INCONTROL TOUCH PRO

   Το σύστημα InControl Touch Pro διατηρεί τις ψηφιακές σας συνδέσεις και σας συνδέει απρόσκοπτα και με ασφάλεια με το όχημά σας όταν βρίσκεστε κάπου αλλού. Επιπλέον, σας προσφέρει έναν κόσμο ψυχαγωγίας μέσω της οθόνης αφής των 10’’.

  • INCONTROL CONNECT PRO
   INCONTROL CONNECT PRO

   Έχετε τη δυνατότητα της προσθήκης επιπλέον υπηρεσιών, τεχνολογιών και εφαρμογών αυτού του συστήματος για ακόμα μεγαλύτερη συνδεσιμότητα και άνεση.

  • INCONTROL PROTECT
   INCONTROL PROTECT

   Αυτό το χαρακτηριστικό περιλαμβάνει τις κλήσεις έκτακτης ανάγκης SOS, τη βελτιστοποιημένη βοήθεια της Land Rover και την εφαρμογή για Smartphone, Remote Essential.

  • INCONTROL PRO SERVICES
   INCONTROL PRO SERVICES

   Έχετε την επιλογή να προσθέσετε τις υπηρεσίες, τις τεχνολογίες και τις εφαρμογές του συστήματος InControl Connect Pro που σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο υπάρχει στη συνδεσιμότητα και την άνεση. Οι υπηρεσίες InControl Pro Services περιλαμβάνουν το Wi-Fi Hotspot, την εφαρμογή Route Planner, το Live Services, το Commute Mode, το Arrival Mode και το Arrival Mode Parking.

  • SPOTIFY ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL APPS
   SPOTIFY ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL APPS

   Διαθέσιμη με τα βελτιωμένα μας πακέτα συνδεσιμότητας, InControl Connect και Connect Pro, η εφαρμογή Spotify για το InControl Apps σας επιτρέπει να απολαύσετε μια βιβλιοθήκη από περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια ενώ βρίσκεστε σε κίνηση. Σχεδιασμένη και δημιουργημένη από τη Land Rover σε συνεργασία με την Spotify, αυτή η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για την οθόνη αφής στο εσωτερικό του Range Rover – καθιστώντας την εξίσου απλή και διασκεδαστική στη χρήση όπως η εφαρμογή Spotify για τα smartphone. Μπορείτε να αναζητήσετε και να περιηγηθείτε στα τραγούδια, τους σταθμούς και τις προτάσεις, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και να επωφεληθείτε από την πλήρη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη σας με τραγούδια εκτός σύνδεσης.

  Καινοτομία

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
   ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

   Από τον κινητήρα TDV6 μέχρι τον V8 Supercharged, έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε κινητήρες που προσφέρουν τα βέλτιστα επίπεδα επιδόσεων, αποδοτικότητας και βιωσιμότητας. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη στο σχεδιασμό, τη μηχανική και τις τεχνολογίες.

  • ΑΜΑΞΩΜΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
   ΑΜΑΞΩΜΑ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

   Το Range Rover είναι το πρώτο SUV στον κόσμο που διαθέτει προηγμένη δομή του αμαξώματος εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο καθιστώντας το ελαφρύτερο, πιο αποδοτικό ως προς την κατανάλωση καυσίμου και βιώσιμο. Δεν είναι μόνο το ελαφρύτερο στην κατηγορία του με σημαντική διαφορά, η δομή από αλουμίνιο είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτική.

  Επιδόσεις

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)

   Το σύστημα της προσαρμοζόμενης δυναμικής (Adaptive Dynamics) κάνει τα χιλιόμετρα να περνούν σχεδόν απαρατήρητα. Το σύστημα παρακολουθεί τις κινήσεις του οχήματος μέχρι και 500 φορές το δευτερόλεπτο, αντιδρώντας στις εντολές του οδηγού ή τις οδικές συνθήκες σχεδόν ακαριαία παρέχοντας καλύτερο έλεγχο και ελαχιστοποιώντας την κίνηση του αμαξώματος, εξασφαλίζοντας μια ατάραχη και ήρεμη οδήγηση.

   ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
  • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ (DYNAMIC RESPONSE)
   ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ (DYNAMIC RESPONSE)

   Το σύστημα της δυναμικής απόκρισης (Dynamic Response) βελτιώνει το χειρισμό και την άνεση μειώνοντας το βαθμό κλίσης του αμαξώματος στις στροφές. Το πιο πρόσφατο σύστημα δύο καναλιών είναι σε θέση να ελέγχει ανεξάρτητα τον εμπρός και τον πίσω άξονα, επιτρέποντας τη ρύθμισή τους και προσφέροντας αυξημένη ευελιξία στις χαμηλές ταχύτητες μαζί με βελτιωμένη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες και μεγαλύτερη ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης. Το χαρακτηριστικό αυτό βοηθά επίσης τις δυνατότητες εκτός δρόμου.

   ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
  • V8 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
   V8 ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

   Ο V8 διαθέτει ένα συμπαγές και ελαφρύ σχεδιασμό εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο, με κορυφαία για την κατηγορία χαμηλά επίπεδα εσωτερικών τριβών. Ο κινητήρας έχει βελτιστοποιηθεί με βάση ένα υπερσύγχρονο σύστημα διαχείρισης κινητήρα της Bosch. Αυτό χρησιμοποιεί υψηλής πίεσης άμεσο ψεκασμό με ένα πρωτοπόρο για τη βιομηχανία κεντρικά τοποθετημένο, πολλαπλών οπών, σύστημα ψεκασμού.

   ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
  • ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ
   ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 8 ΣΧΕΣΕΩΝ

   Όλοι οι κινητήρες βενζίνης και ντίζελ συνδυάζονται με το προηγμένο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ZF 8, το οποίο έχει ρυθμιστεί από τους μηχανικούς της Land Rover με τέτοιον τρόπο ώστε να συνδυάζει την βελούδινη αλλαγή ταχυτήτων με την εξαιρετικά γρήγορη απόκριση. Με οκτώ κοντά μεταξύ τους σχέσεις, οι αλλαγές ταχυτήτων είναι σχεδόν ανεπαίσθητες, με κάθε αλλαγή να ολοκληρώνεται σε μόλις 200 milliseconds.

   ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE

  Δυνατότητες

  • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
   ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

   Το σύστημα All Terrain Progress Control (ATPC) είναι ένα υπερσύγχρονο σύστημα που επιτρέπει στους οδηγούς να ορίζουν και να διατηρούν μια σταθερή ταχύτητα σε απαιτητικές συνθήκες. Λειτουργεί ως ένα σύστημα cruise control, για χαμηλές ταχύτητες μεταξύ 2 kph και 30 kph, και βοηθά τον οδηγό να συγκεντρώνεται απόλυτα στο τιμόνι και να ελίσσεται ανάμεσα σε εμπόδια.

  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)
   ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)

   Το Range Rover διαθέτει μια αποκλειστική λειτουργία εκκίνησης που επιτρέπει στο όχημα να ξεκινά ομαλά και εύκολα, ακόμα και σε δύσκολες επιφάνειες με χαμηλό συντελεστή τριβής, όπως ο πάγος, το χιόνι ή το βρεγμένο χορτάρι.

  • GRADIENT RELEASE CONTROL
   GRADIENT RELEASE CONTROL

   Το σύστημα Gradient Release Control έχει σχεδιαστεί για να αποτρέπει την «κύλιση» του οχήματος σε μια απότομη κλίση, όταν ο οδηγός αφήσει ακούσια το φρένο.

  • TERRAIN RESPONSE
   TERRAIN RESPONSE

   Με ένα αμάξωμα κατασκευασμένο εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο και την πραγματική ικανότητα ενός Land Rover στην καρδιά του, το όχημα προσφέρει απίστευτες επιδόσεις εκτός δρόμου. Το μοναδικό μας σύστημα Terrain Response 2 έχει σχεδιαστεί για να παρακολουθεί τις συνθήκες οδήγησης και να βελτιστοποιεί αυτόματα την οδική συμπεριφορά και την πρόσφυση προσαρμόζοντας την απόκριση του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και του κεντρικού διαφορικού του οχήματος καθώς και των συστημάτων του πλαισίου, ώστε να ταιριάζουν με τις απαιτήσεις του εδάφους.

  • HILL DESCENT CONTROL
   HILL DESCENT CONTROL

   Για να συμπληρώσει το σύστημα Terrain Response, το Range Rover μπορεί επίσης να επικαλεστεί μια μοναδική σουίτα από τεχνολογίες παντός εδάφους που συμβάλλουν στη μεγιστοποίηση των επιδόσεων και της ασφάλειας, όπως το σύστημα ελέγχου κατάβασης λόφου (Hill Descent Control (HDC)). Το σύστημα ελέγχου κατάβασης λόφου (Hill Descent Control) βοηθά τον οδηγό με ελεγχόμενες καταβάσεις από δύσκολες κλίσεις διατηρώντας μια σταθερή ταχύτητα και εφαρμόζοντας την πέδηση χωριστά για κάθε τροχό.

  • WADE SENSING
   WADE SENSING

   Το προαιρετικό σύστημα Wade Sensing βοηθά τον οδηγό κατά τη διέλευση από μικρά ποτάμια, αβαθή τμήματα ποταμών και πλημμυρισμένους δρόμους, χρησιμοποιώντας τους αισθητήρες που υπάρχουν στους εξωτερικούς καθρέφτες και προειδοποιώντας τον οδηγό στην περίπτωση που το βάθος του νερού είναι πολύ μεγάλο. Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει σε πραγματικό χρόνο εικονογραφικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του βάθους του νερού σε σχέση με το όχημα, καθώς και τη μέγιστη ικανότητα βύθισης του οχήματος, μέσω της οθόνης αφής.

  Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE KEEP ASSIST) ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ (DRIVER CONDITION MONITOR)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE KEEP ASSIST) ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ (DRIVER CONDITION MONITOR)

   Το σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας (Lane Keep Assist) ανιχνεύει πότε το όχημά σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και το επαναφέρει ομαλά στην πορεία του. Το σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού (Driver Condition Monitor) γνωρίζει πότε κινδυνεύετε να αποκοιμηθείτε και σας ειδοποιεί προκειμένου να κάνετε ένα διάλειμμα.

  • ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST
   ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ QUEUE ASSIST

   Αν ταξιδεύετε σε αυτοκινητόδρομο ή κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας, το σύστημα αυτό με τη λειτουργία της ευφυούς πέδησης έκτακτης ανάγκης (Intelligent Emergency Braking), σας βοηθά να διατηρείτε μια απόσταση ασφαλείας από το μπροστινό όχημα, σε περίπτωση επιβράδυνσης ή ακινητοποίησής του. Όταν το μπροστινό όχημα επιταχύνει, το ίδιο κάνει και το Range Rover σας.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)

   Αν ανιχνευτεί πιθανότητα σύγκρουσης, το σύστημα προβάλλει μια ειδοποίηση σύγκρουσης με το μπροστινό όχημα και σας δίνει τον χρόνο να αντιδράσετε. Εάν μια σύγκρουση εξακολουθεί να είναι πιθανή και δεν έχετε προβεί σε κάποια ενέργεια, το σύστημα εφαρμόζει πέδηση για να μειώσει τις επιπτώσεις της πιθανής σύγκρουσης.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (BLIND SPOT MONITOR) ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (REVERSE TRAFFIC DETECTION)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (BLIND SPOT MONITOR) ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (REVERSE TRAFFIC DETECTION)

   Το σύστημα παρακολούθησης τυφλού σημείου (Blind Spot Monitor) σας προειδοποιεί για οχήματα που βρίσκονται εντός, ή που πλησιάζουν γρήγορα, στο τυφλό σημείο σας, με τη βοήθεια μιας μικρής προειδοποιητικής λυχνίας στον αντίστοιχο εξωτερικό καθρέφτη. Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει σε πραγματικό χρόνο εικονογραφικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένου του βάθους του νερού σε σχέση με το όχημα, καθώς και τη μέγιστη ικανότητα βύθισης του οχήματος, μέσω της οθόνης αφής.

  • ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
   ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

   Το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης κάνει την παράλληλη και την κάθετη στάθμευση πιο εύκολη από ποτέ, κατευθύνοντας το όχημά σας σε έναν κατάλληλο χώρο. Εσείς απλώς επιλέγετε την κατάλληλη σχέση και ελέγχετε την ταχύτητα του οχήματος. Η υποβοήθηση στάθμευσης σάς βοηθά επίσης να εγκαταλείψετε το χώρο στάθμευσης και σας απαλλάσσει από το στρες της εξόδου από ένα χώρο στάθμευσης. Γραφικά και ειδοποιήσεις σας καθοδηγούν στις μανούβρες.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ (SURROUND CAMERA)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ (SURROUND CAMERA)

   Χάρη στην ορατότητα 360° από το εξωτερικό του οχήματος που σας παρέχεται μέσω της οθόνης αφής, βοηθά στους διάφορους ελιγμούς, από τη στάθμευση δίπλα στο κράσπεδο έως την είσοδο και την έξοδο από στενούς χώρους και διασταυρώσεις.

  Άνεση και ευκολία

  • ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
   ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

   Ο καθένας στο όχημα μπορεί να ταξιδέψει με τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση με τα κλιματιζόμενα εμπρός και πίσω καθίσματα να βοηθούν στη διαχείριση των ακραίων καιρικών συνθηκών. Αυτό το καινοτόμο σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία ψύξης για τις ζεστές, υγρές ημέρες και θέρμανσης για τα ψυχρά και ανεπιθύμητα πρωινά.

   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
  • ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
   ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

   Το σύστημα Head-up Display είναι μια επιλογή που απεικονίζει τα βασικά στοιχεία του οχήματος, όπως η ταχύτητα του οχήματος, η επιλεγμένη σχέση και οι οδηγίες πλοήγησης στο παρμπρίζ, χωρίς ο οδηγός να χρειάζεται να αποσπάσει την προσοχή του από το δρόμο. Το καινοτόμο σύστημα λέιζερ είναι πιο ισχυρό όσον αφορά θέματα όπως της «ξεπλυμένης εικόνας»: η αντανάκλαση από το φως του ήλιου που επηρεάζει τα υποδεέστερα συστήματα που βασίζονται στην τεχνολογία LED. Η λειτουργία μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις του οδηγού.

   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
  • ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
   ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

   Προκειμένου να διασφαλίζεται η διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στο εξωτερικό, το Range Rover εξοπλίζεται με ένα σύστημα κλιματισμού το οποίο βασίζεται σε μια κορυφαία για την κατηγορία τεχνολογία. Το σύστημα που προέκυψε μετά από ένα απίστευτα διεξοδικό πρόγραμμα ανάπτυξης ελέγχθηκε σε πραγματικές συνθήκες θερμοκρασίας που κυμαίνονταν από τους -40 έως τους +50 °C.

   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
  • SOFT DOOR CLOSE
   SOFT DOOR CLOSE

   Ξεκινήστε και ολοκληρώστε τα ταξίδια σας πιο αθόρυβα επιλέγοντας το σύστημα μαλακού κλεισίματος των θυρών. Αυτή η επιλογή ελέγχει το κλείσιμο της πόρτας στα τελευταία 6 mm της διαδρομής της.

   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ