• Range Rover

  Range Rover

  Aπό 141.400€

  Ο απόλυτος συνδυασμός πολυτέλειας και ικανοτήτων

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Από 92.100€

  Το πιο δυναμικό Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΜΕΣΟ SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Από 46.100€

  Μοναδικό και ξεχωριστό, ένα πραγματικό Range Rover σε μικρότερο μέγεθος

 • ολοκαινουργιο DISCOVERY

  ολοκαινουργιο DISCOVERY

  Aπό 61.900€

  Το πιο ευέλικτο SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Από 48.100€

  Το πιο περιπετειώδες και ευέλικτο compact SUV

  Σύστημα ψυχαγωγίας

  • ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY
   ΣΥΣΤΗΜΑ HEAD-UP DISPLAY

   Η επιλογή αυτή παρουσιάζει βασικά δεδομένα όπως την ταχύτητα, την πλοήγηση και την επιλεγμένη σχέση στο παρμπρίζ, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να αφαιρέσετε την προσοχή σας από το δρόμο. Χρησιμοποιεί λέιζερ για την αποφυγή της «ξεπλυμένης» εικόνας και μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Το προαιρετικό σύστημα αναγνώρισης σημάτων κυκλοφορίας Traffic Sign Recognition λειτουργεί σε συνεργασία με το σύστημα Head-up Display. Το σύστημα αυτό ανιχνεύει τα μεταβλητά όρια ταχύτητας και σας κρατά πλήρως ενήμερο, εμφανίζοντας ιδιαίτερα σήματα κυκλοφορίας στον πίνακα οργάνων και στο παρμπρίζ.

  • INCONTROL TOUCH PRO
   INCONTROL TOUCH PRO

   Χάρη στο υλικό και λογισμικό νέας γενιάς που διαθέτει το InControl Touch Pro, βελτιώνονται σημαντικά η συνδεσιμότητα και η ψυχαγωγία στο Range Rover Sport. Το InControl Touch Pro είναι το πιο προηγμένο σύστημα πολυμέσων που έχει προσφερθεί ποτέ από την Land Rover. Η οθόνη αφής των 10 ’’ με ξεχωριστή απόκριση, υποστηρίζει χειρονομίες αύξησης ή μείωσης του μεγέθους και προσφέρει πλουσιότερη από ποτέ οπτικοακουστική ψυχαγωγία. Για τον περαιτέρω εμπλουτισμό της εμπειρίας υπάρχει μια πλήρως προσαρμόσιμη αρχική οθόνη, καθώς και η λειτουργία φωνητικού ελέγχου φυσικής φωνής.

  • INCONTROL CONNECT PRO
   INCONTROL CONNECT PRO

   Αυτά τα πρόσθετα πακέτα τεχνολογίας διευρύνουν ακόμη περισσότερο τη συνδεσιμότητα και την ευκολία που προφέρει το αυτοκίνητό σας. Το InControl Apps σάς επιτρέπει να βελτιώσετε τις πτυχές της εμπειρίας σας στο αυτοκίνητο, μέσω συμβατών εφαρμογών για smartphones και μιας οθόνης αφής των 10’’. Επιπλέον αυτών, το Remote Premium σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να αλληλεπιδράτε με το όχημά σας. Με τις λειτουργίες Wi‑Fi Hotspot και InControl Pro Services μπορείτε να παραμείνετε συνδεδεμένοι με τον έξω κόσμο. Είτε πρόκειται για δουλειά είτε για ψυχαγωγία, η ζωή σας γίνεται πιο εύκολη.

  • INCONTROL PROTECT
   INCONTROL PROTECT

   Το smartphone σας λειτουργεί ως πύλη για να συνδεθείτε με το Land Rover σας χρησιμοποιώντας το InControl Protect. Μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα του καυσίμου σας από απόσταση, να βρείτε το Range Rover Sport σας σε έναν πολυσύχναστο χώρο στάθμευσης, να καταγράψετε τις διαδρομές σας ακόμα και να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε αφήσει κάποιο παράθυρο ανοιχτό. Περιλαμβάνεται επίσης η βελτιστοποιημένη βοήθεια της Land Rover, η οποία, στην απίθανη περίπτωση κάποιας βλάβης, μπορεί να μεταδώσει διαγνωστικές πληροφορίες και πληροφορίες για τη θέση σας στην εταιρία οδικής βοήθειας με την οποία συνεργάζεστε. Σε σοβαρά περιστατικά, η κλήση έκτακτης ανάγκης SOS ειδοποιεί τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για την τοποθεσία σας.

  • SPOTIFY ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL APPS
   SPOTIFY ΓΙΑ ΤΟ INCONTROL APPS

   Διαθέσιμη με τα βελτιωμένα μας πακέτα συνδεσιμότητας, InControl Connect και Connect Pro, η εφαρμογή Spotify για το InControl Apps σας επιτρέπει να απολαύσετε μια βιβλιοθήκη από περισσότερα από 30 εκατομμύρια τραγούδια ενώ βρίσκεστε σε κίνηση. Σχεδιασμένη και δημιουργημένη από τη Land Rover σε συνεργασία με την Spotify, αυτή η εφαρμογή έχει βελτιστοποιηθεί ειδικά για την οθόνη αφής στο εσωτερικό του Range Rover Sport - καθιστώντας την εξίσου απλή και διασκεδαστική στη χρήση όπως η εφαρμογή Spotify για τα smartphone. Μπορείτε να αναζητήσετε και να περιηγηθείτε στα τραγούδια, τους σταθμούς και τις προτάσεις, να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής και να επωφεληθείτε από την πλήρη πρόσβαση στη βιβλιοθήκη σας με τραγούδια εκτός σύνδεσης.

  • ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ TFT
   ΕΙΚΟΝΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ TFT

   Ο προαιρετικός εικονικός πίνακας οργάνων των 12,3’’ χρησιμοποιεί τεχνολογία απεικόνισης υψηλής ανάλυσης και έγχρωμα γραφικά για τη σαφή επικοινωνία των κύριων λειτουργιών και των δεδομένων του οχήματος. Με κομψά εικονικά όργανα που μοιάζουν με 3D χρώμιο, μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να εμφανίζει μόνο τις πληροφορίες που είναι σχετικές με την τρέχουσα κατάσταση οδήγησης.

  • ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ
   ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

   Το προαιρετικό σύστημα ψυχαγωγίας των πίσω καθισμάτων διατίθεται με μια επιλογή από οθόνες 8” ή 10”. Και οι δύο συνοδεύονται από ψηφιακά ασύρματα ακουστικά WhiteFire®, σύνδεση HDMI, σύνδεση υψηλής ανάλυσης για κινητά, υποδοχή USB και ένα αποκλειστικό τηλεχειριστήριο. Το λογότυπο WhiteFire® είναι σήμα κατατεθέν της Unwired Technology LLC και κάθε χρήση των σημάτων αυτών από τη Land Rover γίνεται κατόπιν αδείας.

  • ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIANTM REFERENCE
   ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ MERIDIANTM REFERENCE

   Το προαιρετικό ηχοσύστημα MeridianΤΜ Reference, ισχύος 1700 Watt διαθέτει 22 ηχεία και ένα υπογούφερ, 22 κανάλια και ενσωματώνει την τεχνολογία 3D Trifield*. Αυτή παρέχει μια ρεαλιστική 3D εμπειρία ακρόασης σε κάθε κάθισμα. Τα καθαρά πρίμα και τα πλούσια μπάσα εξασφαλίζουν την απόλυτη εμπειρία ακρόασης. Η εμπορική ονομασία Meridian είναι σήμα κατατεθέν της Meridian Audio Ltd. *Η εμπορική ονομασία Trifield και η συσκευή «three fields» αποτελούν σήμα κατατεθέν της Trifield Productions Ltd.

  Καινοτομία

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
   ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

   Από τον κινητήρα TDV6 μέχρι τον V8 Supercharged, έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε κινητήρες που προσφέρουν τα βέλτιστα επίπεδα επιδόσεων, αποδοτικότητας και βιωσιμότητας. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη στο σχεδιασμό, τη μηχανική και τις τεχνολογίες.

  • ΑΜΑΞΩΜΑ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
   ΑΜΑΞΩΜΑ ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΑΠΟ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ

   Ελαφρύτερο, ανθεκτικότερο και πιο βιώσιμο, το εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο αυτοφερόμενο αμάξωμα του Range Rover Sport συνιστά μια πρωτιά για την κατηγορία. Σχεδιασμένο έτσι ώστε η αντοχή του αμαξώματος να συγκεντρώνεται με ακρίβεια στα σημεία όπου τα φορτία είναι μεγαλύτερα, αυτή η πρωτοποριακή σχεδίαση παρέχει εξαιρετική ακαμψία και φινέτσα. Επίσης, έχει την ικανότητα να αντέχει τις ίδιες εκτός δρόμου καταπονήσεις όπως όλα τα Land Rover.

  Επιδόσεις

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΜΕΝΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ (ADAPTIVE DYNAMICS)

   Το σύστημα αυτό προσφέρει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της οδήγησης και του ελέγχου, μεταβάλλοντας συνεχώς τις ρυθμίσεις των αμορτισέρ. Παρακολουθώντας τις κινήσεις του οχήματος μέχρι και 500 φορές το δευτερόλεπτο, ανταποκρίνεται στις εντολές σας και τις συνθήκες του δρόμου εξασφαλίζοντας μια άνετη και ήρεμη οδήγηση.

   ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
  • TORQUE VECTORING
   TORQUE VECTORING

   Αυτό το σύστημα βελτιώνει την ευελιξία και τη σταθερότητα του οχήματος στις στροφές. Παρακολουθεί συνεχώς και ισορροπεί την κατανομή της ροπής μεταξύ των τροχών, βελτιώνοντας την πρόσφυση και την κατευθυντικότητα τόσο στο δρόμο όσο και εκτός δρόμου. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στις στροφές και να μειώσει την υποστροφή.

   ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
  • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (DYNAMIC MODE)
   ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (DYNAMIC MODE)

   Όταν επιλεγεί με το σύστημα Terrain Response 2, η δυναμική λειτουργία προσαρμόζει την ανάρτηση ώστε να προσφέρει ακόμη πιο σφιχτό έλεγχο του αμαξώματος με πιο ουδέτερο κράτημα και πιο άμεση απόκριση, με αποτέλεσμα μια πιο σπορ συμπεριφορά στο δρόμο.

   ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE
  • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ (DYNAMIC RESPONSE)
   ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ (DYNAMIC RESPONSE)

   Διατίθεται το πιο πρόσφατο σύστημα δύο καναλιών. Αυτό μπορεί να ελέγξει ανεξάρτητα τον εμπρός και τον πίσω άξονα επιτρέποντας τη ρύθμισή τους και προσφέροντας αυξημένη ευελιξία στις χαμηλές ταχύτητες και βελτιωμένη σταθερότητα στις υψηλές ταχύτητες.

   ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ TEST DRIVE

  Δυνατότητες

  • ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΡΑΝΣΦΕΡ ΔΙΠΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
   ΚΙΒΩΤΙΟ ΤΡΑΝΣΦΕΡ ΔΙΠΛΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

   Το χαρακτηριστικό αυτό περιλαμβάνει τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ μακριών και κοντών σχέσεων μετάδοσης για μια εξαιρετική ευελιξία οδήγησης τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου. Οι κοντές σχέσεις μετάδοσης διασφαλίζουν μια ελεγχόμενη κατάβαση σε δύσκολα εδάφη, ενώ οι μακριές σχέσεις μετάδοσης είναι ιδανικές για την οδήγηση στον ανοιχτό δρόμο.

  • TERRAIN RESPONSE 2
   TERRAIN RESPONSE 2

   Το προαιρετικό σύστημα Terrain Response 2 παρακολουθεί τις συνθήκες του εδάφους και επιλέγει αυτόματα τη λειτουργία οδήγησης που εξασφαλίζει τη βέλτιστη διαμόρφωση του πλαισίου και του συστήματος μετάδοσης κίνησης για τις εκάστοτε συνθήκες οδήγησης.

  • ΑΝΑΡΤΗΣΗ
   ΑΝΑΡΤΗΣΗ

   Το Range Rover Sport διαθέτει ένα σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης πνευματικής ανάρτησης* που προσφέρει εξαιρετικά επίπεδα άνεσης στο δρόμο και αλλάζει αυτόματα το ύψος οδήγησης, μεταξύ δύο επιλογών για τις διαδρομές εκτός δρόμου, προκειμένου να διασφαλίσει την αίσθηση της αυτοκυριαρχίας ακόμα και στις πιο δύσκολες συνθήκες. *Η έκδοση με τον κινητήρα SD4 χρησιμοποιεί ανάρτηση με ελικοειδή ελατήρια.

  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)
   ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΥΠΟ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΡΟΣΦΥΣΗΣ (LOW-TRACTION LAUNCH)

   Αυτή η λειτουργία σάς δίνει τη δυνατότητα να εκκινήσετε ομαλά ακόμα και στις πιο δύσκολες επιφάνειες με χαμηλό συντελεστή τριβής, όπως είναι ο πάγος ή το βρεγμένο χορτάρι.

  • ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)
   ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΥΣΤΑΘΕΙΑΣ (DYNAMIC STABILITY CONTROL)

   Ο δυναμικός έλεγχος ευστάθειας ανιχνεύει την υποστροφή και ρυθμίζει τα φρένα και την ισχύ του κινητήρα - εξασφαλίζοντας ότι το όχημά σας ακολουθεί πάντα τη σωστή διαδρομή στις στροφές.

  • ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL
   ALL TERRAIN PROGRESS CONTROL

   Μπορείτε να ορίσετε μια ταχύτητα μεταξύ 2kph-30kph και να τη διατηρήσετε, χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το πεντάλ του γκαζιού, ώστε να μπορείτε να επικεντρωθείτε στους ελιγμούς για την αποφυγή οποιουδήποτε εμποδίου.

  Συστήματα υποβοήθησης οδήγησης

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ 360°

   Όταν κινείστε με την όπισθεν σε ένα στενό χώρο, οι αισθητήρες γύρω από το όχημα ενεργοποιούνται αυτόματα. Καθώς παρκάρετε, η οθόνη αφής εμφανίζει μια υπερκείμενη προβολή του οχήματος και η ακουστική ανάδραση σάς λέει πόσο κοντά βρίσκεστε σε τυχόν εμπόδια.

  • ADAPTIVE CRUISE CONTROL ΜΕ QUEUE ASSIST ΚΑΙ INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING
   ADAPTIVE CRUISE CONTROL ΜΕ QUEUE ASSIST ΚΑΙ INTELLIGENT EMERGENCY BRAKING

   Όταν ταξιδεύετε στον αυτοκινητόδρομο ή κινείστε με χαμηλές ταχύτητες σε συνθήκες αυξημένης κυκλοφορίας, το σύστημα αυτό σάς βοηθά να διατηρείτε μια απόσταση ασφαλείας από το μπροστινό όχημα, στην περίπτωση όπου αυτό επιβραδύνει ή σταματήσει. Όταν το όχημα επιταχύνει και πάλι, το ίδιο κάνει και το Range Rover Sport.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (BLIND SPOT MONITOR) ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (REVERSE TRAFFIC DETECTION)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΤΥΦΛΟΥ ΣΗΜΕΙΟΥ (BLIND SPOT MONITOR) ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ (REVERSE TRAFFIC DETECTION)

   Αυτό το προαιρετικό χαρακτηριστικό σας προειδοποιεί όταν βρίσκονται ή πλησιάζουν οχήματα στο τυφλό σημείο σας, ανάβοντας μια μικρή προειδοποιητική λυχνία στον καθρέπτη της θύρας. Το σύστημα ανίχνευσης κίνησης στο πίσω μέρος σάς προειδοποιεί για κινδύνους που πλησιάζουν από οποιαδήποτε πλευρά του οχήματος σας.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΕΔΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ (AUTONOMOUS EMERGENCY BRAKING)

   Σε μέτριες ταχύτητες , αν ανιχνευτεί πιθανότητα σύγκρουσης, το σύστημα προβάλλει μια ειδοποίηση σύγκρουσης με το μπροστινό όχημα και σας δίνει τον χρόνο να αντιδράσετε. Αν δεν ανταποκριθείτε, το σύστημα θα εφαρμόσει τα φρένα ώστε να βοηθήσει στη μείωση της σοβαρότητας μιας ενδεχόμενης πρόσκρουσης.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE KEEP ASSIST) ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ (DRIVER CONDITION MONITOR)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΛΩΡΙΔΑΣ (LANE KEEP ASSIST) ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΟΔΗΓΟΥ (DRIVER CONDITION MONITOR)

   Αυτή η τεχνολογία ανιχνεύει πότε το όχημά σας εκτρέπεται ακούσια εκτός της λωρίδας σας και το επαναφέρει ομαλά στην πορεία του. Το σύστημα παρακολούθησης της κατάστασης του οδηγού ανιχνεύει τις κινήσεις του οχήματος που υποδηλώνουν υπνηλία του οδηγού και σας προειδοποιεί για να κάνετε ένα διάλειμμα.

  • ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST
   ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ PARK ASSIST

   Αυτό το σύστημα κάνει την παράλληλη και την κάθετη στάθμευση πιο εύκολη από ποτέ, κατευθύνοντας το όχημά σας κατά την είσοδο και την έξοδο από έναν κατάλληλο χώρο. Εσείς απλώς επιλέγετε την κατάλληλη σχέση και ελέγχετε την ταχύτητα του οχήματος με τα πεντάλ του φρένου και του γκαζιού.

  • ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ (REAR VIEW CAMERA)
   ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ (REAR VIEW CAMERA)

   Για πιο εύκολη στάθμευση στα σημεία περιορισμένου χώρου, προβάλλονται γραμμές που αντιπροσωπεύουν την εξωτερική περίμετρο του οχήματος και η εκτιμώμενη διαδρομή στην οπίσθια εικόνα που εμφανίζεται στην οθόνη αφής του οχήματός σας.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ (SURROUND CAMERA)
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ (SURROUND CAMERA)

   Χάρη στην ορατότητα 360° από το εξωτερικό του οχήματος που σας παρέχεται μέσω της οθόνης αφής, αυτό το χαρακτηριστικό σας βοηθά στους διάφορους ελιγμούς, από τη στάθμευση δίπλα στο κράσπεδο έως την είσοδο και την έξοδο από στενούς χώρους και διασταυρώσεις.

  • ADVANCED TOW ASSIST
   ADVANCED TOW ASSIST

   Αυτή η τεχνολογία σας επιτρέπει να ελέγχετε την κατεύθυνση του τρέιλέρ σας όταν κινείστε με την όπισθεν. Χρησιμοποιώντας το περιστροφικό χειριστήριο του Terrain Response 2, αυτή η επιλογή ελέγχει το σύστημα διεύθυνσης του οχήματος ώστε να επιτυγχάνεται η επιθυμητή τροχιά του τρέιλερ. Η οθόνη αφής μεταφέρει πληροφορίες στον οδηγό για την κατάσταση, συμπεριλαμβανομένης της υφιστάμενης και της επιθυμητής τροχιάς του τρέιλερ.

  Άνεση και ευκολία

  • ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑΣ
   ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑΣ

   Η ηλεκτρική πόρτα του χώρου αποσκευών με λειτουργία χειρονομίας σας επιτρέπει να ανοίξετε ή να κλείσετε την πόρτα του χώρου αποσκευών χωρίς να χρειάζεται να αγγίξετε το όχημα. Λειτουργεί ηλεκτρονικά και διαθέτει δύο αισθητήρες σε κάθε πλευρά του οχήματος. Απλά μετακινήστε το πόδι σας στο κάτω μέρος για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία.

   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
  • AUTOMATIC ACCESS HEIGHT
   AUTOMATIC ACCESS HEIGHT

   Το σύστημα αυτόματης ρύθμισης του ύψους πρόσβασης χαμηλώνει το όχημα με ακρίβεια έως και 50 mm, για ευκολότερη είσοδο και έξοδο όταν είναι σταθμευμένο. Διατίθεται μόνο σε συνδυασμό με την ηλεκτρονικά ελεγχόμενη πνευματική ανάρτηση.

   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
  • SOFT DOOR CLOSE
   SOFT DOOR CLOSE

   Για επιπλέον άνεση, η λειτουργία μαλακού κλεισίματος των θυρών περιλαμβάνει την ηλεκτρική λειτουργία του μάνταλου σε όλες τις πόρτες. Αυτό επιτρέπει τον έλεγχο των τελευταίων 6 mm της διαδρομής της πόρτας, προσφέροντας ένα μαλακό κλείσιμο τόσο για τις εμπρός όσο και για τις πίσω πόρτες.

   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ
  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ
   ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ

   Το καινοτόμο αυτό σύστημα μπορεί να προθερμάνει ή να αερίσει το όχημα μέσω ενός τηλεχειριστηρίου και ενός χρονομέτρου 7 ημερών. Μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι η καμπίνα βρίσκεται στη σωστή θερμοκρασία προτού εισέλθετε στο όχημα.

   ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ