• Range Rover

  Range Rover

  Aπό 141.400€

  Ο απόλυτος συνδυασμός πολυτέλειας και ικανοτήτων

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Από 92.100€

  Το πιο δυναμικό Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  ΤΟ ΠΙΟ ΕΚΛΕΠΤΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΜΕΣΟ SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Από 46.100€

  Μοναδικό και ξεχωριστό, ένα πραγματικό Range Rover σε μικρότερο μέγεθος

 • ολοκαινουργιο DISCOVERY

  ολοκαινουργιο DISCOVERY

  Aπό 61.900€

  Το πιο ευέλικτο SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Από 48.100€

  Το πιο περιπετειώδες και ευέλικτο compact SUV

  Εκλεπτυσμένο και μοντέρνο, αυτό είναι ένα Range Rover με απαράμιλλα χαρακτηριστικά από μια μοναδική καταγωγή.

  GERRY MCGOVERN
  ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ LAND ROVER ΚΑΙ ΔΙΕΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

  • ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ

   Όταν παρουσιάστηκε πριν περισσότερα από 45 χρόνια, άλλαξε τον τρόπο μετακίνησης σε διαδρομές εκτός δρόμου. Με την πάροδο των ετών, έχει καταφέρει να αντιπροσωπεύει την ίδια την κορυφή του περίφημου βρετανικού σχεδιασμού.

   Δείτε τη σχεδίαση
  • ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

   Μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες προσφέρουν επιδόσεις ανεξαρτήτως των συνθηκών του εδάφους.

   Δείτε τις δυνατότητες
  • ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗ ΦΙΝΕΤΣΑ

   Η φινέτσα είναι εγγενής στο Range Rover. Είναι όμορφα διακοσμημένο και προσεκτικά σχεδιασμένο ώστε να προσφέρει προστασία και να παρέχει μια αίσθηση ηρεμίας και πολυτελούς άνεσης.

   Δείτε τη σχεδίαση
  • ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ

   Το InControl Touch Pro είναι το επόμενης γενιάς σύστημα ψυχαγωγίας της Land Rover το οποίο προάγει τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας και ψυχαγωγίας του Range Rover στο υψηλότερο επίπεδο. Βρείτε ένα χώρο στάθμευσης, μεταδώστε την αγαπημένη σας μουσική, ακόμη και παρακολουθήστε ένα κλεμμένο όχημα: το σύστημα InControl μπορεί να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη.

   Δείτε τις τεχνολογίες

  Σχεδιασμός

  Προσαρμοστικότητα

  Άνεση και ευκολία

  Τεχνολογία

  • ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
   ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

   Από τον κινητήρα TDV6 μέχρι τον V8 Supercharged, έχουμε δεσμευτεί να παράγουμε κινητήρες που προσφέρουν τα βέλτιστα επίπεδα επιδόσεων, αποδοτικότητας και βιωσιμότητας. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε την τελευταία λέξη στο σχεδιασμό, τη μηχανική και τις τεχνολογίες.

  • ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
   ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ

   Το σύστημα της δυναμικής απόκρισης βελτιώνει το χειρισμό μειώνοντας το βαθμό κλίσης του αμαξώματος στις στροφές. Ενώ η θρυλική ηγετική θέση οδήγησης σας βοηθά να κάθεστε πιο ψηλά, προσφέροντάς σας μια πιο καθαρή εικόνα του δρόμου που βρίσκεται μπροστά σας. Η οδήγηση γίνεται πάντα αβίαστα.

  • ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
   ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

   Με αμάξωμα εξ’ ολοκλήρου κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ικανότητα στην καρδιά του, το όχημα είναι εξίσου εντυπωσιακό σε διαδρομές εκτός δρόμου, όσο και σε διαδρομές στο δρόμο. Για παράδειγμα, προσφέρει ένα εντυπωσιακό βάθος βύθισης έως και 900 mm.

  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ
   ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΟΒΟΗΘΗΣΗΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

   Το Range Rover διαθέτει έναν πλούτο από βοηθήματα για τον οδηγό, τα οποία προσφέρουν σε εσάς και τους επιβάτες σας μια καλύτερη εμπειρία. Η καινοτόμος σκέψη, ο σχεδιασμός και η μηχανική έχουν συμβάλει στη δημιουργία μιας σειράς από τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να διαχειριστείτε την κυκλοφορία και τους αυτοκινητόδρομους διευκολύνοντας ακόμη και την οδήγηση τις νυκτερινές ώρες.

  • ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ
   ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΙΑ

   Η προαιρετική λειτουργία μασάζ των καθισμάτων διαθέτει πέντε προγράμματα τόσο για τον οδηγό όσο και για τον συνοδηγό. Τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω καθίσματα προσφέρονται με την επιλογή των φτερωτών προσκέφαλων και η λειτουργία κλίσης των πίσω καθισμάτων είναι στάνταρ σε όλα τα οχήματα.

  • ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ
   ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ

   Το InControl είναι η σουίτα μας από προηγμένες τεχνολογίες που συνδέει τόσο εσάς όσο και το Range Rover σας με τον ευρύτερο κόσμο. Το στάνταρ InControl Touch Pro μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη του πακέτου συνδεσιμότητας, InControl Connect Pro.

  Δυνατότητες

  Δοκιμασμένο σε ακραίες συνθήκες

  • ΑΝΑΡΤΗΣΗ
   ΑΝΑΡΤΗΣΗ

   Είναι απίθανο να πιέσετε ένα Land Rover περισσότερο από ό, τι έχουμε κάνει εμείς. Προκειμένου να εξασφαλίζεται το ασυναγώνιστο εύρος των δυναμικών ικανοτήτων, τόσο εντός όσο και εκτός δρόμου, τα οχήματα έχουν εκτεθεί σε δέκα χρόνια ακραίας οδηγικής πίεσης σε ένα κλάσμα του χρόνου, με τη βοήθεια της υπερσύγχρονης εξέδρας δοκιμών μας.

  • ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ
   ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ

   Στους θαλάμους μας κλιματικής προσομοίωσης, μπορούμε να προσομοιώσουμε μερικές από τις πιο προκλητικές συνθήκες αέρα που μπορεί να συναντήσει το Range Rover. Όχι μόνο τους κάθετους ανέμους που πνέουν με 180 km/h, αλλά και τις υψηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος και τις περιπτώσεις χαμηλής ταχύτητας ροής του αέρα. Μόνο εάν ωθήσουμε όλα τα συστήματα στα όριά τους μπορούμε να εξασφαλίσουμε την πραγματική αξιοπιστία.

  • ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟ ΚΛΙΜΑ
   ΘΕΡΜΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΟ ΚΛΙΜΑ

   Σε κανονικές συνθήκες περιβάλλοντος και στους θαλάμους κλιματικής προσομοίωσης, ψύχουμε τα οχήματα στους -40 °C και τα θερμαίνουμε στους 50 °C. Οι βασικές λειτουργίες και τα συστήματα, στη συνέχεια, εξετάζονται σύμφωνα με τα αυστηρά μας πρότυπα. Έτσι, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες τοποθεσίες, δεν χάνετε ποτέ την άνεση και την ηρεμία σας.

  • ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ
   ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ

   Από τα παγωμένα εδάφη του Arjeplog στη Σουηδία έως την αμείλικτη έρημο του Ντουμπάι, διασφαλίζουμε ότι η θρυλική απόδοση των οχημάτων μας σε όλα τα εδάφη παραμένει ανεπηρέαστη. Τα πρωτότυπα οχήματα έχουν διανύσει περίπου 8.500 χιλιόμετρα στις πιο απαιτητικές διαδρομές εκτός δρόμου.

  Επιδόσεις

  Βιωσιμότητα

  • ΒΙΩΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ
   ΒΙΩΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ

   Προκειμένου να ελαχιστοποιηθεί ο συνολικός περιβαλλοντικός αντίκτυπος του οχήματος, το Range Rover έχει σχεδιαστεί με μια προσέγγιση του κύκλου ζωής του, που στοχεύει στην ελαχιστοποίηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων λαμβάνοντας υπόψη ολόκληρο τον κύκλο ζωής του οχήματος. Κάθε στοιχείο του κύκλου ζωής αναλύθηκε με σκοπό την κατανάλωση λιγότερων φυσικών πόρων, τη χρήση βιωσιμότερων υλικών και την ελαχιστοποίηση της παραγωγής αποβλήτων.

  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΦΥΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ STOP / START
   ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΥΦΥΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ STOP / START

   Για τη διασφάλιση της μέγιστης δυνατής αποδοτικότητας των καυσίμων, όλοι οι κινητήρες του Range Rover ενσωματώνουν τεχνολογίες χαμηλών εκπομπών CO2, όπως το προηγμένο ευφυές σύστημα Stop/Start, το οποίο βελτιώνει την κατανάλωση καυσίμου κατά 5 έως 7 τοις εκατό. Το σύστημα διακόπτει αυτόματα τη λειτουργία του κινητήρα σε κατάσταση ακινησίας και τον εκκινεί ξανά μόλις αφήσετε το πόδι σας από το φρένο. Διαθέτει μια δίδυμη ηλεκτρομαγνητική μίζα, μαζί με μια αποκλειστική δευτερεύουσα μπαταρία για άμεση επανεκκίνηση.

  • Η ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
   Η ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

   Το Range Rover αποδεικνύει τη δέσμευση της Land Rover για την ενίσχυση της βιωσιμότητας των προϊόντων και των δραστηριοτήτων της και την αποφασιστικότητά της να προσφέρει οχήματα που είναι χρήσιμα και ιδιαίτερα επιθυμητά. Με τη δομή του από ελαφρύ αλουμίνιο και τα βελτιστοποιημένα συστήματα μετάδοσης κίνησης, το Range Rover αντιμετωπίζει την αυξανόμενη ανάγκη των καταναλωτών για πιο κοινωνικά αποδεκτά οχήματα σε ένα συνειδητό ως προς τις εκπομπές κόσμο.

  ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΑΣ

  • HSE
  • VOGUE
  • AUTOBIOGRAPHY
  • SVAutobiography DYNAMIC
  • SVAutobiography ΜΑΚΡΥ ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ