• Range Rover

  Range Rover

  Aπό 144.700€

  Ο απόλυτος συνδυασμός πολυτέλειας και ικανοτήτων

 • Range Rover Sport

  Range Rover Sport

  Από 97.600€

  Το πιο δυναμικό Land Rover

 • Range Rover Velar

  Range Rover Velar

  Από 75.200€

  Το πιο εκλεπτυσμενο και ικανο μεσο SUV

 • Range Rover Evoque

  Range Rover Evoque

  Από 47.700€

  Μοναδικό και ξεχωριστό, ένα πραγματικό Range Rover σε μικρότερο μέγεθος

 • DISCOVERY

  DISCOVERY

  Aπό 61.900€

  Το πιο ευέλικτο SUV

 • Discovery Sport

  Discovery Sport

  Από 49.700€

  Το πιο περιπετειώδες και ευέλικτο compact SUV

 • PLUG-IN HYBRID

  PLUG-IN HYBRID

  PHEV — ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ

Έχουμε δεσμευτεί η ανάπτυξή μας να γίνεται υπεύτθυνα και βιώσιμα, ώστε να μπορούμε να δίνουμε περισσότερη αξία στους πελάτες μας, την εταιρεία και την ευρύτερη οικονομία.

Dr Ralf Speth

CEO, Jaguar Land Rover

 • το αντικτυπο του κυκλου ζωης

  Για να μειωθεί το γενικό περιβαντολογικό αντίκτυπο των προιόντων μας και των λειτουργιών της εταιρείας, χρησιμοποιούμε το Life Cycle Assessment για μελλοντικές έρευνες και εξελίξεις.

 • τα αποβλητα σημαντικοι ποροι

  Προτεραιότητα μας τα λιγότερα απόβλητα και η χρήση λιγότερου νερού. Προσπαθούμε συνέχεια να βρίσκουμε καινοτόμες λύσεις για επανάχρηση των αποβλήτων μας και για την ανακύκλωσή τους.

 • μειωνοντας το περιβαντολλογικο μας αποτυπωμα

  Ψάχνουμε συνεχώς νέους τρόποιυς να μειώσουμε το περιβαντολογικό μας αποτύπωμα, καθώς έχουμε στόχο την μείωση των εκπομπών μας κατά 30% έως το 2020.

 • ευκαιριες για 12 εκατομμυρια κοσμο

  Υποστηρίζουμε κοινότητες σε όλο τον κόσμο με ανθρωπιστικά και προγράμματα υγείας. εκπαίδευση, σχεδιασμό, τεχνολογία & ταλέντο, περιβαλλοντικά και προγράμματα διατήρησης μέσω του 2020 Global Corporate Social Responsibility.

Environmental Responsibility

Environmental Responsibility

Βιώσιμη Κατασκευή

Ενώ προωθούμε την βιώσιμη επιχειρηματικότητα σε όλο τον κόσμο και διασφαλίζουμε πως οι εγκαταστάσεις μας τηρούν τα υψηλότερα standard παγκοσμίως, συγχρόνως έχουμε υιοθετήσει διαφορετική προσέγγιση στην αύξηση της αποδοτικότητας και τη μείωση των αποβλήτων. Επίσης έχουμε κάνει μεγάλη άλματα στην χρήση νερού, την κατανάλωση ενέργειας και στην ταφή αποβλήτων.

Environmental Responsibility

Environmental Responsibility

μειωση των εκπομπων

Π'ως γίνεται να χτιστούν περισσότερα αυτοκίνητα με λιγότερες εκπομπές; Είναι μια πρόκληση στην οποία συνεχίζουμε να απαντάμε με το να αλλάζουμε τα πάντα από εργοστασιακές ρυθμίσεις και logistics μέχρι να επενδύουμε δισεκατομύρια σε νέα προιόντα και εγκαταστάσεις.

Environmental Responsibility

Environmental Responsibility

OFFSETTING EMISSIONS

We offset 100% of our manufacturing assembly emissions and use carbon finance to invest in local projects around the world. For example, we supported the distribution of innovative LifeStraw water filters to over 1,200,000 people in western Kenya, meaning they no longer have to boil water to make it safe for drinking.

LAND ROVER HYBRID

κοινωνικη ευθυνη

κοινωνικη ευθυνη

εμπνεοντας τους μηχανικους του αυριο

Είμαστε αφιερωμένοι στο να δίνουμε στις νέες γενιές μηχανικών τα μέσα και τις δεξιότητες για το νέο κύμα καινοτομιών. Πάνω από 200.000 παιδιά έχουν πάρει μέρος στο πρόγραμμα Inspiring Tomorrow’s Engineers. Επίσης, δημιουργούμε ευκαιρίες για ταλαντούχους νέους ανθρώπους να συμμετέχουν στα Apprenticeship Programmes.

κοινωνικη ευθυνη

κοινωνικη ευθυνη

APPRENTICE PROGRAMME

Το βραβευμένο μας πρόγραμμα πρακτικής προσελκύει πολλούς νέους ανθρώπους να ξεκινήσουν μια καριέρα στην αυτοκινητοβιομηχανία. Οι μαθητευόμενοι κερδίζουν πολλά καθώς μαθαίνουν και τους ανοίγονται ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο. Προσφέρουμε θέσεις σε μεγάλο αριθμό ανθρώπων κάθε χρόνο.

κοινωνικη ευθυνη

κοινωνικη ευθυνη

βοηθωντας το συνανθρωπο

Η Land Rover συνεργάζεται παγκοσμίως με τον οργανισμό Red Cross Societies σε διαφρετικά προγράμματα όπως ετοιμότητα σε περίπτωση καταστροφών και οικονομικές δυσκολίες. Για παράδειγμα. η Land Rover συνεργάζεται στη Βρεατανία με τον Ερυθρό Σταυρό για να προσφέρει καθημερινή βοήθεια σε ανθρώπους ευάλωτους που μένουν μόνοι σε απομονωμένες κοινότητες, και που αντιμετωπίζουν δυσκολίες .

κοινωνικη ευθυνη

κοινωνικη ευθυνη

BOMAS

"Boma"είναι ένας φράχτης από τοπικά υλικά και χρησιμοποιείται για να προστατεύει ανθρώπους και ζώα από επιθέσεις λιονταριών και άλλων αρπακτικών, αποτρέποντας τους βοσκούς να κηνυγάνε τα λιοντάρια. Συνεργαζόμαστε με το ίδρυμα Born Free για να στήσουμε bomas στο Εθνικό Πάρκο Amboseli, στην Κένυα, προστατεύοντας 2,500 ανθρώπους και 32,500 ζώα.

οι συνεργατες μας

 • ερυθρος σταυρος
 • το ιδρυμα BORN FREE
 • ROYAL GEOGRAPHICAL SOCIETY